قیمت و تاریخ انتشار کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل سایت ویندوز سنترال گزارشی را منتشر کرد که در آن تاریخ عرضه و قیمت دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس را مشخص می‌کند. با جدیدترین اخبار بازی‌‌ها از سایت بازی‌سنتر همراه باشید.
بر اساس گزارش تایید شده توسط ویندوز سنترال، کنسول ضعیف‌تر با نام ایکس باکس سری اس با قیمت ۲۹۹ دلار و کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس با قیمت ۴۹۹ دلار در تاریخ ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۰، مصادف با ۲۰ آبان سال ۱۳۹۹ منتشر خواهند شد. همچنین مایکروسافت در قالب برنامه Xbox All Access به علاقمندان این اجازه را خواهد داد تا به صورت ماهیانه هزینه خرید کنسول را پرداخت کنند. در این صورت برای خرید کنسول ایکس باکس سری اس مبلغ ۲۵ دلار در ماه و برای کنسول ایکس باکس سری ایکس مبلغ ۳۵ دلار در ماه در نظر گرفته شده‌است.
همچنین ویدیویی منتشر شده که به صورت کامل طراحی کنسول ایکس باکس سری اس را نشان می‌دهد...

Continue reading...

Attachments

Last edited by a moderator:
همه بازی های که واس xbox عرضه می شن رو رینج متفاوتی از pc ها باید اجرا بشن. این یعنی هزار تا کانفیگ مختلف‌.
Series S هم یه کانفیگ دیگس.
این بحث بیس پلتفورم و این صحبتا واس نسل ۷ که معماری کنسول ها با PC تفاوت های عمده داشت‌.

خب پیشبینی تفاوت ۲۰۰ دلاری من هم مثل اینکه درست بود. :D
قیمت گذاری عالی بوده. مایکروسافت داره ضرر زیادی می ده احتمالا رو هر ۲ کنسول.
ببنیم سونی چه جوابی داره.
اشکال ندارد این شرکت آنقدر پولدار هست زیاد برای مهم نباشه ضرر سخت افزاری فکر کنم برنامه دارن از طریق فروش نرم افزاری جبران کنن

• Angry
Reactions: IMANOKA
همه چیز سری اس عالیه به جز حافظه که با توجه به دیجیتالی بودنش من تو ذوقم خورد . البته باید یادمون باشه که مال فایو هم 825 تاست.

به نظر میاد بازار خیلی خیلی خوبی بتونه داشته باشه. برا ایران را هم که از الان معلومه قبضه میکنه.

هرکس بخاد 4K و بهترین تنظیمات و بهترین کیفیت را روی بازی های مولتی تجربه کنه میره سراغ سری ایکس. کسایی مثل من که زیاد دیگه بازی نمیکنن یا نمیخان زیاد هزینه کنن میرن سراغ سری اس.

همه چیز سری اس عالیه به جز حافظه که با توجه به دیجیتالی بودنش من تو ذوقم خورد . البته باید یادمون باشه که مال فایو هم 825 تاست.

به نظر میاد بازار خیلی خیلی خوبی بتونه داشته باشه. برا ایران را هم که از الان معلومه قبضه میکنه.

هرکس بخاد 4K و بهترین تنظیمات و بهترین کیفیت را روی بازی های مولتی تجربه کنه میره سراغ سری ایکس. کسایی مثل من که زیاد دیگه بازی نمیکنن یا نمیخان زیاد هزینه کنن میرن سراغ سری اس.
:Dمایکرو اگه جا داشت یکم دیگه سر استوریج ضرر میداد ، 1 ترابایتش میکرد ولایتش رو برما تمام میکرد:D

البته سهیل با حذف duplicate assets به طور کلی رو هر ۲ کنسول و به کار گیری smart delivery که می تونه تکسچر های حجیم 4k رو دانلود نکنه، حجم بازی ها رو S کمتر از X.
البته می شه از cold storage هم استفاده کرد‌ که نیاز به دانلود نباشه.

آخرین ویرایش:
این قسمت حرفت که ویرایش کردی و جدید اضافه کردی اشتباهه :Dببین مایکروسافت استودیو وقتی بازی میسازه بر اساس تمام پلتفرم های نسل بعدی این شرکت این کارو میکنه . وقتی شما دو تا کنسول داری قوی و ضعیف تر ، نمیتونی بیس کار و لید پلتفرم رو اون کنسول قوی تر قرار بدی . باید لید پلتفرم کنسول ضعیف تر باشه تا برای اجرای بازی ها به مشکل نخورن . حالا اگه این وسط اختلاف سخت افزاریزیاد باشه این اختلاف زیاد دست و پای اون کنسول قوی تر رو میبنده . اصلا امکان پذیر نیست شما کنسول قوی تر رو لیدر کنی و کنسول ضعیفه رو نبینی ! بیس و پایه باید ضعیف ترین باشه .

آآآ... :D
این جا مجبورم یخورده گوز رو به شقیقه ربط بدم :D

Doom Eternal امسال روی همه پلتفرم های ممکن عرضه شد... از PS4 تا XOne X و حتی استیدیا و سوییچ...
به نظرت لید پلتفرم چی بود؟ استیدیا؟ سوییچ؟ نه دیگه :D صرف تعداد نقدها بخوایم بریم، لید پلتفرم PC بود :D قویترین پلتفرم ممکن بعد پورت شده به بقیه کنسول ها (ممکنه حرفم اشتباه باشه... ولی احتمال زیاد لید پلتفرم همون PC ـه طبق شواهد) هنوزم داره واسه سوییچ که ضعیف ترین کنسوله پورت میشه.

این مثالی که میزنم عملا میزنه چیزی که میگی رو نقض می کنه. بازی بتسدا بر اساس قویترین پلتفرم حال حاضر داره توسعه پیدا می کنه! و ضعیف ترین پلتفرمی هم که داره بهش پورت میشه به هیچ وجه پلتفرم مهجوری نیست... سوییچه! داره عین برق میفروشه. که یعنی همچین تابویی که میگی رو نداریم که حتما همه چیز باید بر مبنای ضعیف ترین کنسول ساخته شه. عمرا اگه Doom Eternal براساس سخت افزار سوییچ از اول داشته ساخته میشده :D
مثال من یه مشکل خاصی که داره اینه که همه بازی ها برای سوییچ پورت نمیشن مسلما. ولی همه بازی های نسل بعدی باید واسه XSS پورت شن.
که خب. وجه شباهت تو معماری و داشتن SSD و CPU و نوع پردازش گرافیکی و چیپ ری تریسینگ بین دو تا کنسول عملا کاری می کنه که این امر ممکن بمونه. مگه مایکروسافت به سرش بزنه یه بازی روی XSX بزنه که از تک تک اون 12 ترافلاپس لعنتی کنسول تا تهش واسه پردازش فقط 1080p/30fps استفاده کنه. من نمیدونم اون بازی چه غولیه :D ولی آره اون موقع پوست XSS کنده است... :D
تا اون موقع راحت میتونن XSX رو لید پلتفرم و شوکیس گرافیکی بازی هاشون قرار بدن و رو XSS بزنن تو سر فریم ریت و رزولوشن بازی ها

قیاس سخت افزار های مختلف pc با کنسول هیچ ربط مفهومی به داستان کنسول ضعیف تر نداره . چون اساسا تعهدی که از سوی شرکت سازنده یه کنسول وجود داره در سیستم های ازاد و دلخواهی که ملت pc باز دارن اصلا وجود نداره .
در نتیجه این تعهد باعث میشه یه استودیو وقتی قرار یه گیمی بسازه بر اساس مینیموم سیستم موجودی که در قبال مشتری ها بهشون داره ابجکت و لول دیزاین و ...طراحی کنه . به عنوان مثال دو تا halo که نمیشه ساخت . بازی ساخته میشه و یه سری چیز ها
مثل فریم بهتر و رزولوشن بالاتر میره واسه کنسول قوی تر ، حالا اگر این اختلاف سخت افزاری زیاد باشه باعث میشه سازنده که مجبوره به خاطر تعهدش نیم نگاهی هم به کنسول ضعیف تر داشته باشه دست و پاش بسته بشه .
البته تا اومدن مشخصات دقیق سخت افزاری کنسول ۳۰۰ دلاری قطعا نظر قطعی نمیشه داد .

@Z-fan

این چیزایی که گفتی هیچ ربطی به حرف های من نداشت حاجی :D من بحثم تعداد نقد و بازی مولتی پلتفرم نیست اصلا .

• Like
Reactions: The End Of Ps
در نتیجه این تعهد باعث میشه یه استودیو وقتی قرار یه گیمی بسازه بر اساس مینیموم سیستم موجودی که در قبال مشتری ها بهشون داره ابجکت و لول دیزاین و ...طراحی کنه . به عنوان مثال دو تا halo که نمیشه ساخت . بازی ساخته میشه و یه سری چیز ها

میگم... اگه سخت افزار کنسول همونی باشه که لیک شده باشه، نباید این چیزها دچار تغییر شن تو هر نوع پورتی

این چیزایی که گفتی هیچ ربطی به حرف های من نداشت حاجی :D من بحثم تعداد نقد و بازی مولتی پلتفرم نیست اصلا .

تو میگی اینا باید به کنسول ضعیف تر تعهد داشته باشن دیگه :دی
من یه مثال آوردم که اصن این جوری نبود :دی همین

قیاس سخت افزار های مختلف pc با کنسول هیچ ربط مفهومی به داستان کنسول ضعیف تر نداره . چون اساسا تعهدی که از سوی شرکت سازنده یه کنسول وجود داره در سیستم های ازاد و دلخواهی که ملت pc باز دارن اصلا وجود نداره .
مثل فریم بهتر و رزولوشن بالاتر میره واسه کنسول قوی تر ، حالا اگر این اختلاف سخت افزاری زیاد باشه باعث میشه سازنده که مجبوره به خاطر تعهدش نیم نگاهی هم به کنسول ضعیف تر داشته باشه دست و پاش بسته بشه .
البته تا اومدن مشخصات دقیق سخت افزاری کنسول ۳۰۰ دلاری قطعا نظر قطعی نمیشه داد .

@Z-fan

این بیشتر شبیه سویچ داک و پرتبله تا یه کنسول ضعیف تر و یه کنسول قویتر.
قسمتای مهم کنسول (برای لاجیک بازی مثلا) با سری اکس باید برابری کنه یا فوق العاده نزدیکش باشه که یحتمل هست.
صرفا از نظر گرافیکی پایینتره که با دستکاری سایه و رزولوشن و فریمریت اوکی میشه. دقیقا مثل سویچ.

میگم... اگه سخت افزار کنسول همونی باشه که لیک شده باشه، نباید این چیزها دچار تغییر شن تو هر نوع پورتی

تو میگی اینا باید به کنسول ضعیف تر تعهد داشته باشن دیگه :D
من یه مثال آوردم که اصن این جوری نبود :D همین
سلطان قیاست اشتباه خوب :D این ربطی به مثالی که زدم نداره . باید اختلاف سخت افزاری کم باشه و به قول خودت لیک ها درست باشه . اگر زیاد باشه نکته خوبی نیست واسه استودیو های مایکروسافت .

• Like
Reactions: Z-fan

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or