قیمت و تاریخ انتشار کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل سایت ویندوز سنترال گزارشی را منتشر کرد که در آن تاریخ عرضه و قیمت دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس را مشخص می‌کند. با جدیدترین اخبار بازی‌‌ها از سایت بازی‌سنتر همراه باشید.
بر اساس گزارش تایید شده توسط ویندوز سنترال، کنسول ضعیف‌تر با نام ایکس باکس سری اس با قیمت ۲۹۹ دلار و کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس با قیمت ۴۹۹ دلار در تاریخ ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۰، مصادف با ۲۰ آبان سال ۱۳۹۹ منتشر خواهند شد. همچنین مایکروسافت در قالب برنامه Xbox All Access به علاقمندان این اجازه را خواهد داد تا به صورت ماهیانه هزینه خرید کنسول را پرداخت کنند. در این صورت برای خرید کنسول ایکس باکس سری اس مبلغ ۲۵ دلار در ماه و برای کنسول ایکس باکس سری ایکس مبلغ ۳۵ دلار در ماه در نظر گرفته شده‌است.
همچنین ویدیویی منتشر شده که به صورت کامل طراحی کنسول ایکس باکس سری اس را نشان می‌دهد...

Continue reading...

Attachments

Last edited by a moderator:
@Dreadlord

چی میگی حاجی ؟ :D نه تنها کامنت های منو نخوندی بلکه دید ذهنیت کلا در حد همون تاپیک vs و کل کل :D یکی meme بذاره تو جواب بدی و بلعکس ! یه ذره بزرگونه تر فکر کنی توضیح دادم راجع به محدودیت هایی که برای سازنده به وجود میاد در خلق لول دیزاین و ابجکتیو و ... بحث فریم و رزولوشن نیست اصلا . کنسول ضعیف تر لید پلتفرم میشه و اگه این اختلاف زیاد باشه عملا اون ۱۲ ترافلاپس دست و پاش بسته میشه . من توقعی هم ندارم بخوای مسئله به این سادگی رو هضم کنی :D

p.s : راجع به کنسول های دیگه من اصلا صحبتی نکردم اونا عملکردشون مشخصه از نظر لول دیزاین و ...
164178

اینم بخون شاید از نگرانی دربیای. خود دولوپر میگه مشکلی نیست بعد تو بازیسنتر نگرانن دوستان

سی پی یو همونه!

اگه 4 ترافلاپس باشه بازی که روی XSX با رزولوشن 4K و 60 فریمه رو نمیتونه 1440 و 60 فریم اجرا کنه . 1440 و 30 فریم یا 1080 و 60 فریم منطقیه .
مگه این توی Ray Tracing و یا کلیت گرافیک هم دانگرید داشته باشه که بعید میدونم ، احتمالا تفاوت همون رزولوشن و فریم ریت باشه .

نیما قبلا یه شایعه ای منتشر شد، که گفتن XSS ضعیف تره، اما ضعف سخت افزاریش رو قراره با Cloud جبران کنه و پرفورمنسش مثل XSX خواهد بود، این شایعه اگه راست باشه و مایکرو تاییدش کنه عالی میشه و این باگ فلسفی اتوماتیک حل میشه.

Cloud میشه کنسول همیشه آنلاین و همون بحث های نسل پیش ، بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته . اینجوری باشه حداقل برای ما بلااستفاده میشه

اگه 4 ترافلاپس باشه بازی که روی XSX با رزولوشن 4K و 60 فریمه رو نمیتونه 1440 و 60 فریم اجرا کنه . 1440 و 30 فریم یا 1080 و 60 فریم منطقیه .
مگه این توی Ray Tracing و یا کلیت گرافیک هم دانگرید داشته باشه که بعید میدونم ، احتمالا تفاوت همون رزولوشن و فریم ریت باشه .

نیما قبلا یه شایعه ای منتشر شد، که گفتن XSS ضعیف تره، اما ضعف سخت افزاریش رو قراره با Cloud جبران کنه و پرفورمنسش مثل XSX خواهد بود، این شایعه اگه راست باشه و مایکرو تاییدش کنه عالی میشه و این باگ فلسفی اتوماتیک حل میشه.

====

XSX هم قیمتش خیلی خوبه واقعا. امیدوارم سونی هم بیشتر از 500 قیمت نده که بشه به خریدشون فکر کرد.

از نظر من اگر طراحیش همچین چیزی که من در عکس زیر گذاشتم بودش کنسول زیباتری می‌شد.
(البته خیلی وقت نگذاشتم برای Edit عکس)

فکر کنم قبلاْ هم دیدم که حداقل یک نفر تقریباً نوشته باشه که اون قسمت مشکی رنگش سفید باشه.
پ.ن: البته اگر کنسول رو از نزدیک ببینم یا عکس‌های بیشتری ببینم ازش شاید نظرم عوض بشه. شاید همون طراحی اصلی از نظرم زیباتر باشه.

164180

آخرین ویرایش:
@Dreadlord

چی میگی حاجی ؟ :D نه تنها کامنت های منو نخوندی بلکه دید ذهنیت کلا در حد همون تاپیک vs و کل کل :D یکی meme بذاره تو جواب بدی و بلعکس ! یه ذره بزرگونه تر فکر کنی توضیح دادم راجع به محدودیت هایی که برای سازنده به وجود میاد در خلق لول دیزاین و ابجکتیو و ... بحث فریم و رزولوشن نیست اصلا . کنسول ضعیف تر لید پلتفرم میشه و اگه این اختلاف زیاد باشه عملا اون ۱۲ ترافلاپس دست و پاش بسته میشه . من توقعی هم ندارم بخوای مسئله به این سادگی رو هضم کنی :D

p.s : راجع به کنسول های دیگه من اصلا صحبتی نکردم اونا عملکردشون مشخصه از نظر لول دیزاین و ...
پستم که خیلی کوتاه بود، چجوری نخوندیش؟ :-/
یکم واضحتر بگم بهت، GPU و رم قویتر سری ایکس صرف رزولوشن 4k خواهد شد. دیزاین بازی رو CPU تعیین میکنه. بحث کل کل و vs نیست اصلا. من گفتم اگه قرار باشه انگشت اتهام رو سمت کنسولی بگیریم در رابطه با موضوع مورد بحثت، باید سمت PS5 بگیری، نه XSS ! اینم توییت دیجیتال فاندری (انشالله قبولش داری که؟) :

فکر کنم این اولین باره که یکی از کنسول‌های مایکروسافت برای من تا حدی وسوسه کننده بوده. قیمت خوب + (احتمالا) مولتی پلیر رایگان + گیم پس واقعا برای خیلی‌ها می‌تونه یه ترکیب عالی باشه. منتهی برای منی که سالی 4-5تا بازی می‌کنم و بعضی‌ از انحصاری‌های سونی یکی از دلایل اصلی‌ای هستن که هنوز از دنیای گیمینگ خارج نشدم، احتمالا در حد همون وسوسه کننده بودن باقی می‌مونه. اما به نظرم خیلی کنسول به صرفه و خوبیه و در کل حرکت هوشمندانه‌ای از سمت مایکروسافت بود.

@mobin.hb96

من برعکس شما علاقه ای ندارم روی هوا حرف بزنم ! واسه همین گفتم تا زمان معرفی مشخصات دقیق از سوی مایکرو باید صبر کرد .اگر اختلافی نباشه یا کم باشه با این قیمت عالی معجزه محسوب میشه . ولی اگر اختلاف زیاد باشه قطعا تاثیر میذاره و این لینکایی که گذاشتی هیچ ربطی به حرف های من نداشت اصلا که شما از هول حلیم افتادی تو دیگ ! لینک رزولوشن و فریم میذاری واسه چی ؟ :D

@Dreadlord

کامنتت در حد تاپیک های vs بود کلا چیزی نداشت بخونم ! این جدید که گذاشتی قابل بحثه الان ، ببین بحث من رزولوشن نبوده و نیست . تو خلق لول دیزاین قطعا gpu و رم تاثیر گذاره و فقط به cpu ربط نداره و داری اشتباه میکنی . به شدت هم تاثیر گذار هست . وقتی یه بازیساز مجبور بشه لید پلتفرم رو کنسول ضعیف تر قرار بده طبیعتا دست و پاش برای استفاده از سخت افزار قدرتمند وان ایکس با ۱۲ ترافلاپس بسته میشه . لول دیزاین و ابجکتیو و... رو بر اساس سخت افزار لیدر طراحی میکنن که اونم توانایی اجراشو داشته باشه. بعد از اون میان فریم و رزولوشن بهتر میدن به وان ایکس . و فریم و رزولوشن کمتر میدن به نسخه ضعیف تر .
این حرف ها هیچ کدوم به این معنی نیست که مایکرو خوبه یا بد! با این دید نگاه کنی حل میشه داستان :D

• Like
Reactions: gintoki
@mobin.hb96

من برعکس شما علاقه ای ندارم روی هوا حرف بزنم ! واسه همین گفتم تا زمان معرفی مشخصات دقیق از سوی مایکرو باید صبر کرد .اگر اختلافی نباشه یا کم باشه با این قیمت عالی معجزه محسوب میشه . ولی اگر اختلاف زیاد باشه قطعا تاثیر میذاره و این لینکایی که گذاشتی هیچ ربطی به حرف های من نداشت اصلا که شما از هول حلیم افتادی تو دیگ ! لینک رزدلوشن و فریم میذاری ؟

@Dreadlord

کامنتت در حد تاپیک های vs بود کلا چیزی نداشت بخونم ! این جدید که گذاشتی قابل بحثه الان ، ببین بحث من رزولوشن نبوده و نیست . تو خلق لول دیزاین قطعا gpu و رم تاثیر گذاره و فقط به cpu ربط نداره و داری اشتباه میکنی . به شدت هم تاثیر گذار هست . وقتی یه بازیساز مجبور بشه لید پلتفرم رو کنسول ضعیف تر قرار بده طبیعتا دست و پاش برای استفاده از سخت افزار قدرتمند وان ایکس با ۱۲ ترافلاپس بسته میشه . لول دیزاین و ابجکتیو و... رو بر اساس سخت افزار لیدر طراحی میکنن که اونم توانایی اجراشو داشته باشه. بعد از اون میان فریم و رزولوشن بهتر میدن به وان ایکس . و فریم و رزولوشن کمتر میدن به نسخه ضعیف تر .
این حرف ها هیچ کدوم به این معنی نیست که مایکرو خوبه یا بد! با این دید نگاه کنی حل میشه داستان :D
حرف رو هوا میشه اینکه کنسول ضعیف تر رو لید پلتفرم میدونی و از اثر بدش رو کنسول قوی تر میگی.
خیلی اذیت نکن خودتو.
قرار نیست این اتفاق بیفته.

عکسی که از ارا برات گزاشتم رو یه دور مرور کن. صحبت های یه دولوپره.
که بعدا تو بحثی که اطلاعی ازش نداری نیای رو هوا فکت صادر کنی.

در هر شرایطی سری لکس لید پلتفرمه. سی پی یو یکسان باعث میشه دست دولوپر تو بحث دیزاین بسته نباشه و از طرفی دانگرید کردن برای کنسول ضعیف تر همیشه کار راحت تریه.

حرف رو هوا میشه اینکه کنسول ضعیف تر رو لید پلتفرم میدونی و از اثر بدش رو کنسول قوی تر میگی.
خیلی اذیت نکن خودتو.
قرار نیست این اتفاق بیفته.

عکسی که از ارا برات گزاشتم رو یه دور مرور کن. صحبت های یه دولوپره.
که بعدا تو بحثی که اطلاعی ازش نداری نیای رو هوا فکت صادر کنی.
اخه نکته به این واضحی که نیاز به بحث نداره که اینقدر جوش میزنی :D کل سیستم بازیسازی و قوانینش رو زیر سوال میبرید ! باشه بازی رو بر اساس پلتفرم قوی تر میسازن و لید پلتفرم اون قوی تره میشه:D منم رو هوا حرف زدم شما رو زمین :D

اخه نکته به این واضحی که نیاز به بحث نداره که اینقدر جوش میزنی :D کل سیستم بازیسازی و قوانینش رو زیر سوال میبرید ! باشه بازی رو بر اساس پلتفرم قوی تر میسازن و لید پلتفرم اون قوی تره میشه:D منم رو هوا حرف زدم شما رو زمین :D

این نسل مگه PS4 از One قویتر نبود؟ لیدپلتفرم کدوم بود؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اخه نکته به این واضحی که نیاز به بحث نداره که اینقدر جوش میزنی :D کل سیستم بازیسازی و قوانینش رو زیر سوال میبرید ! باشه بازی رو بر اساس پلتفرم قوی تر میسازن و لید پلتفرم اون قوی تره میشه:D منم رو هوا حرف زدم شما ر4و زمین :D
ما که امروز دلیلی برا جوش زدن نداریم.
جوش رو شما میزنی که فشار درحدی بوده که سر و کله زدن هات تو vs کافی نبوده و اومدی سایر تاپیک هارم خراب کنی. :D
آفرین دیگه رو هوا فکت صادر نکن.
خصوصا راجب چیزی که مشخصا اطلاعی ازش نداری.

اره وقتی تفاوت قدرت ۲ کنسول با رزولوشن ۱۰۸۰ و ۴کی خلاصه میشه دقیقا برا قویه میسازن و بعد دانگرید میکنن.
سی پی یو ها یکسانه پس اینقدر از دیزاین صحبت نکن.

این نسل مگه PS4 از One قویتر نبود؟ لیدپلتفرم کدوم بود؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
رفیق صحبت راجع به استودیوهای first party هست نه بازی های مولتی ! الان ناتی داگ tlou 2 رو بر پایه ps pro ساخت یا بر اساس ps4 معمولی ؟ یا باقی بازی های مایکروسافت مثلا geow 5 لید پلتفرمش چی بوده ؟ وقتی یه شرکت متعهد به مشتری هاش دو تا کنسول میفروشه به استودیوشم دستور میده بازی رو جوری طراحی کنن که هر دو کنسول توانایی اجراشو داشته باشن . و در عوض میاد رزولوشن و فریم بهتر میده به کنسول قوی تر .

@mobin.hb96
اقا اوکی قبول شما درست میگی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or