قیمت و تاریخ انتشار کنسول‌های Xbox Series X و Xbox Series S مشخص شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل سایت ویندوز سنترال گزارشی را منتشر کرد که در آن تاریخ عرضه و قیمت دو کنسول ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس را مشخص می‌کند. با جدیدترین اخبار بازی‌‌ها از سایت بازی‌سنتر همراه باشید.
بر اساس گزارش تایید شده توسط ویندوز سنترال، کنسول ضعیف‌تر با نام ایکس باکس سری اس با قیمت ۲۹۹ دلار و کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس با قیمت ۴۹۹ دلار در تاریخ ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۰، مصادف با ۲۰ آبان سال ۱۳۹۹ منتشر خواهند شد. همچنین مایکروسافت در قالب برنامه Xbox All Access به علاقمندان این اجازه را خواهد داد تا به صورت ماهیانه هزینه خرید کنسول را پرداخت کنند. در این صورت برای خرید کنسول ایکس باکس سری اس مبلغ ۲۵ دلار در ماه و برای کنسول ایکس باکس سری ایکس مبلغ ۳۵ دلار در ماه در نظر گرفته شده‌است.
همچنین ویدیویی منتشر شده که به صورت کامل طراحی کنسول ایکس باکس سری اس را نشان می‌دهد...

Continue reading...

Attachments

Last edited by a moderator:
محمد اکثر سازنده ها کنسول ضعیف تر رو لید پلتفرم میکنن وگرنه کلی مشکلات و درد سر واسه خودشون درست میکنن . ولی حرفت درسته استثناء هم هست. اکثریت سازنده ها تاریخچشون اینو میگه باید لید پلتفرم و سخت افزار پایه رو بر اساس پلتفرم ضعیف تر قرار بدن .

حتی قیاس این موضوع با سخت افزار های pc کاملا اشتباهه چون اینجا بحث تعهد شرکت سازنده و فروشنده کنسول در میون هست .
چرا قیاسش اشتباه هست ... خود DF و تعدادی از ژورنالیست ها تاییید کردن که سیستمی که Sx و Ss اجرا می کنند برای کیفیت، مثل پی سی هست ...
اصلا شاهد و گواه حی و حاضر ...
الآن ما One S و One X رو داریم ... به نظرت رس One X چند بار کشیده شد؟ کنسول ضعیف تره مشکلی برای قوی تره ایجاد کرده؟
download-1-2.png download-3-1.png download-5.png
این Specs که سری اس داره برای تارگت 1080p کافی هست

کنسول نسل بعد فقط 300 دلار .
والا فکر کنم شرکتها هم فهمیدن که تو این اوضاع بد اقتصادی که بخاطر این ویروس درست شد و خیلی از شرکتها تعدیل نیرو کردن حتی تو آمریکا و انگلیس و اوضاع اقتصادی بهم خورد و هزینه ی ساخت بازی و کنسول هر نسل بیشتر و سخت تر میشه به این نتیجه رسیدن که کنسولی بدن بیرون که همه بتونن تهیه کنن البته این نظر منه.

به قول یکی از دوستان:
نظر من به نظر شما نزدیک تر است. :Dمنم خیلی چیزها رو سبک سنگین کردم دیدم با این وضع دلار اصلا راه نداره چیز دیگه ی انتخاب کنم.یادش بخیر گذشت اون موقع که 2 تا کنسول میخریدیم با یه بازی نهایت میشد 4 میلیون...!!!!! روی هم.!! الان فقط یه بازی 1 میلیون آب میخوره..!!!
همینم بیاد اینجا با دلار 24 تونی 6-7 میلیون ناقابل قیمت میخوره مفت درنمیاد حالا یکسری فکر میکنن اینا الان میشه 2 میلیون اینجا قطعا ps5 دیجیتالی هم حدود 400 دلار درمیاد که احتمالا با این 100 دلار اختلافش باشه

مایکرو قیمت خیلی جذابی رو برای series s انتخاب کرده و به احتمال خیلی زیاد فروش خیلی بالایی رو تجربه خواهد کرد.
فقط سوالی که ذهن من رو درگیر کرده اینه که آیا این کنسول مثل one x توانایی اجرای بازی های نسل حاضر رو با کیفیت یکسان یا بالاتر داره یا نه؟! (به عنوان مثال rdr 2 در وضوح 4k)

نه دیگه تارگت سری اس ۱۴۴۰ هست نه فورکی!
مثلا راکستار باید رددد۲ برای سری اس اپتیمایز کنه که احتمالا توی ۱۴۴۰ با فریم بیشتر مثلا ۶۰ اجرا بشه!
تا مشخصات دقیق تر نیاد نمیشه دقیق گفت!

Sent from my iPhone using Tapatalk

انشاالله با نسل جدید بچه ها رو به سلامت راهی خونه بخت می‌کنیم .

View attachment 164315
اینجوری که دیزاین کنسولها داره پیش میره باید ببینیم تو جهازیه خونه چی کم داریم یه درخواست بدیم نینتندو که با کنسول نسل بعدیش فراهم کنه!

بستگی به قیمت گذاری سونی داره اگه نسخه دیجیتال ادیشن همون ۳۹۹ باشه کماکان خریدش به صرفه تره اگه بالاتر باشه که واقعا xss خریدش از بقیه بصرفه تر میشه

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
یه لحظه فکر کنید اگر کشور ما هم اوضاع عادی یا حتی شبیه به همین چهار پنج سال پیش خودمونو داشت، الان باید بین کنسولای ۹۰۰ هزار تومنی و ۱.۵ میلیونی تصمیم می‌گرفتیم.

کنسول ۳۰۰ دلاری (اگر واقعا بازی‌هارو با کیفیت سری اکس و رزولوشن ۱۰۸۰ اجرا کنه و معضلی سر راه گرافیک بازی‌های نسل بعد نباشه) عالیه ولی الان به شک افتادم که نکنه گرافیک پر انتقاد هیلو اینفنت به خاطر همین سری اِس بود؟ به هر حال صبر می‌کنیم ببینیم نتیجه‌ی این سیاست چی میشه و آیا تصمیم درستی در بلند مدت خواهد بود یا نه؟
اما مشکل بنیادی‌تر ما اوضاع فاجعه‌بار و بی‌ثباتمونه و وقتی ۵ دلار ۱۲۵ هزارتومنه! دیگه ۳۰۰ و ۵۰۰ دلار بماند. (تازه اگر دلار بالاتر نره)

آخرین ویرایش:
یه لحظه فکر کنید اگر کشور ما هم اوضاع عادی یا حتی شبیه به همین چهار پنج سال پیش خودمونو داشت، الان باید بین کنسولای ۹۰۰ هزار تومنی و ۱.۵ میلیونی تصمیم می‌گرفتیم.

کنسول ۳۰۰ دلاری (اگر واقعا بازی‌هارو با کیفیت سری اکس و رزولوشن ۱۰۸۰ اجرا کنه و معضلی سر راه گرافیک بازی‌های نسل بعد نباشه) عالیه ولی الان به شک افتادم که نکنه گرافیک پر انتقاد هیلو اینفنت به خاطر همین سری اِس بود؟ به هر حال صبر می‌کنیم ببینیم نتیجه‌ی این سیاست چی میشه و آیا تصمیم درستی در بلند مدت خواهد بود یا نه؟
اما مشکل بنیادی‌تر ما اوضاع فاجعه‌بار و بی‌ثباتمونه و وقتی ۵ دلار ۱۲۵ هزارتومنه! دیگه ۳۰۰ و ۵۰۰ دلار بماند. (تازه اگر دلار بالاتر نره)
یه لحظه فکر کن چه بلایی سرمون اومد تو همین 2 3 سال گذشته..!!! نمیگم سال 1380 یا 1370 همین سال 1396 من PS4 slim با 2 تا بازی خریدم 1 میلیون و 100 هزار تومان..!!!!!(فیفا و tomb raider 20 year anniversary ) بعضی وقتا فکر میکنم خواب بودم یه 30 سال الان یهو از خواب بیدار شدم...!!!!!!!همه چی 10 برابر شده ولی درآمد ها و حقوق ها 2 برابرم نشده..!!!!!
الان اگر اوضاع سال 1396 بود من به شما قول میدادم تو همین سایت رای گیری میکردن بین همین بچه ها از هر 10 نفر 8 نفر به کنسول Xbox SS اصلا نگاه هم نمیکردن..!! چه برسه بخوان دربارش فکر هم بکنن..!!! 100% کنسول PS5 و Xone sx رو انتخاب میکردن(تازه با درایو)اصلا حتی به کنسول بدون درایو هم فکر نمیکردن:Dنبین الان ارزان ترین کنسول مد نظر هست یا اینقدر Xbox عزیز شده :D:Dخیلی ها حتی داشتن روی خرید 2 کنسول فکر میکردن نهایتا یا 6 یا 7 تومن اونم تو لانچ اول...!!!!!کنسولی رو میخریدم که یه 8-9 سالی راحت با نهایت کیفیت حال کنیم.به وضعی افتادیم..!!!!!پراید 120 میلیون..!! طرف سال 1395 خونه خریده تو همین تهران 150 میلیون..!!!
بله داداش از ماست که برماست..!!!

عزیز شدن Xbox لزوما ربطی به اوضاع اقتصادی نداره. دلار همون 3 تومن هم بود، سری اس محبوبیت خودشو پیدا میکرد. چون قشر بیشتری از مردم به کنسول بازی میرسیدن. حالا شما بجای سری اس مثلا سری ایکس میخریدی. اونی که همین الان سری اس هم نمیتونه بخره اون موقع میرفت سراغش.
خیلی ها هم اصلا tv 4k ندارن و هیچ توجیهی نداشت برن 200 دلار بیشتر بدن برای چیزی که ازش استفاده ای نخواهند برد.

همین الان یه نگاه به توییتر و یوتیوب بندازید، آمریکایی ها و اروپایی هایی که 300 دلار پول دو سه روز کارشونه از XSS کلی استقبال کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or