imankazami
کاربر سایت
الان iPad هم 3G دارهاصلا ویتا سیم کارت همراه اول و ایرانسل و نمیشناسه:-o
فقط سیمکارت دیتا 3g
فک نکنم کسی رایتل داشته باشه
فعلا تمام مدل های 3G در ژاپن و آمریکا منتشر شده است به صورت قفل شده یا همون Lock هستن و فقط با اپراتور که مشخص شده کار میکنهکلا الان یک توضیحی میدید؟ویتا 3g ریجن کجا بگیرم روش سیم رایتل و همراه اول و ایرانسل کار میکنه؟
صدرصد تست شده؟
من مال دوستم j هست اصلا سیم رو نمیشناسه!!!
تا اون جا که من میدونم 3g یعنی انحصارا نسل سوم موبایل...شبکه gprs فرق میکنه...الان iPad هم 3G داره
یعنی به جز رایتل بقیه سیم کارتها باهاش کار نمیکنن!
3G منظور امکان استفاده از دیتای سبکه موبایل هست نه انحصارا نسل سوم شبکه موبایل
تا اون جا که من میدونم 3g یعنی انحصارا نسل سوم موبایل...شبکه gprs فرق میکنه...
چه قفل باشه و چه قفل نباشه نه ویتا نه آیپد 3g با سیمکارت ایرانسل و همراه اول کار نمیکنه چون باندشون فرق می کنه
من دیگه نمی دونم:dپس من در توهم 1.5 دارم با ایرانسل و آیپد میرم تو اینترنت ، همین الان این پست رو دارم با آیپد و ایرانسل میدم .
از دوستان امروز رفتن اون مغازه گفته اون قیمت به خاطر ته بار بودن بوده ...... ولی به نظرم پیچونده چون همون موقع هم تعداد داشت تو ویترین .... الان می گه 710 .......می دونید دوستان ما ایرانیا فقط مدعی و فقط اهل غر غر کردن ونق زدن از بالا سریامون تو مملکت هستیم ................... یه کار ساده که ندادن پست بی ربط باشه ازمون بر نمیاد .......... اینجا تاپیک قیمته نه اموزش
بگذریم ...... دیروز واسه یکی از دوستان به مبلغ 650 تومن مدل 3g رو گرفتیم ...کسی ادرس مغازه رو خواست .... pm بده