از این بنک دارا هیچی بعید نیست .... خرید اونا با من وشما فرق می کنه ... با این سوراخ و باگ هایی که گمرک داره ترخیص کار خوب گیرت بیاد به قیمت جهانی هم می تونی بدی ....آقا مگه میشه ۶۵۰ ؟! فقط پول دلارشه
از این بنک دارا هیچی بعید نیست .... خرید اونا با من وشما فرق می کنه ... با این سوراخ و باگ هایی که گمرک داره ترخیص کار خوب گیرت بیاد به قیمت جهانی هم می تونی بدی ....آقا مگه میشه ۶۵۰ ؟! فقط پول دلارشه
بله مدل WiFi این قیمت ، 3G هم 740 می گفت که البته در ایران چندان استفاده ای نداره این مدل و دیدم پول الکیه مدل 3G بگیرم !wifi این قیمت ؟!!
اگر 3G باشه 650 به نظرتون میتونم WiFi رو 550 تا 600 پیدا کنم ؟!
سلام به همه .
امروز یه wifi با رم 8 گرفتم 740 .
بچه ها 3g توی ایران کاربردی داره اصلا ؟بخوام از دبی بیارم چقدر با ایران فرق قیمت دارند
نه ایران که 3g نداره که! بعدم 3g ویتا اصلا لاکه..نمیتونی استفاده کنی .نخر پول حروم کردنه!زیاد فرقی نداره چون درهمم بالاس قیمتش!
مطمئنین 3G ویتا لاک هست ؟خواهشا هرکی مطمئنه بگه
کلا الان یک توضیحی میدید؟ویتا 3g ریجن کجا بگیرم روش سیم رایتل و همراه اول و ایرانسل کار میکنه؟صدرصد تست شده؟من مال دوستم j هست اصلا سیم رو نمیشناسه!!!
اصلا ویتا سیم کارت همراه اول و ایرانسل و نمیشناسه:-oفقط سیمکارت دیتا 3gفک نکنم کسی رایتل داشته باشهدر مورد لاک هم من فک کنم یه سری هم فقط با شبکه ی vodafone کار می کنن-----------کلا قیمت ها رو نگاه کنین اگه دیدین مدل وای فای با مدل 3g زیاد تفاوت دارن خب وای فای رو بگیرین اون موقعه که من گرفتم 3g به صرفه تر بود
الان iPad هم 3G دارهیعنی به جز رایتل بقیه سیم کارتها باهاش کار نمیکنن!3G منظور امکان استفاده از دیتای سبکه موبایل هست نه انحصارا نسل سوم شبکه موبایل---------- نوشته در 12:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 PM ارسال شده بود ----------فعلا تمام مدل های 3G در ژاپن و آمریکا منتشر شده است به صورت قفل شده یا همون Lock هستن و فقط با اپراتور که مشخص شده کار میکنهحالا اگر بعدا ابزاری برای Unlock بیاد یا نیاد نمیدونم ولی در حالت عادی با سیمکارتی به عیز از اپراتور مشخص شده کار نمیکنهولی اگر Hong Kong یا کشور دیگه آسای شرقی باشه احتمال اینکه Unlock باشه هست
تا اون جا که من میدونم 3g یعنی انحصارا نسل سوم موبایل...شبکه gprs فرق میکنه...چه قفل باشه و چه قفل نباشه نه ویتا نه آیپد 3g با سیمکارت ایرانسل و همراه اول کار نمیکنه چون باندشون فرق می کنه
چون خیلی پست درباره 3G و کار کردن آن در ایران در چند صفحه اخیر زیاد بود ، گفتم همه را جمع کنم و یک جا یک توضیح بدهمکلا مدل 3G دستگاه ویتا در هر کشور درست و حسابی که عرضه شده ، با یک اپراتور موبایل آن کشور قرار داد بسته و یک سری دستگاه بهمراه سیم کارت آن اپراتور موبایل را که توسط خود سونی به هنگام تولید و بسته بندی ویتا ، در داخل دستگاه قرار داده شده است را به بازار آن کشور عرضه کرده است این دستگاه ها فقط با همان اپراتور کار میکنند مثلا اپراتور طرف قرار داد ویتا در آلمان ( تا آنجایی که من میدانم ) شرکت Vodafone است و با سیم کارت سایر شبکه های موبایل آلمان کار نمی کند یا برای آمریکا AT&T پشتیبانی کننده ویتا میباشد.ولی سونی در یک سری از کشور ها که به نسبت مردم آن خیلی از سرویس های 3G استفاده نمی کنند و یا دسترسی به آن ندارند و یا شرکت مخابراتی درست و حسابی توی آن کشور وجود ندارد ، ویتا ها را بصورت Unlock تولید و عرضه کرده است که این دستگاه ها با هر نوع شبکه موبایل و سیم کارت کار میکنند و معمولا قیمت دستگاه گران تر از حالت قبلی میباشد دقیقا این سیستم در گوشی های iphone محصولات apple دیده میشود در بازار ایران اکثر دستگاه های 3G وارد شده ریجن 1 بوده ( تا آنجایی که من دیدم همه آنها ) و داخل آنها سیم کارت AT&T میباشد که تحت هیچ عنوان با خطوط ایران کار نمی کنند مگر آنکه در آینده برای آنها نرم افزار هک عرضه شود ولی اگر وارد کننده ای دستگاهی که Factory Unlock باشد وارد کرده باشد ، آن دستگاه با سیم کارت ایران کار خواهد کرد البته نه بصورت 3G و با سرعت شبکه های 3G بلکه به صورت 2G یا همان EDGE .امروز هم من دیدم که یکی از فروشند ها از این سری دستگاه ها دارد وارد میکند و پیش فروش کرده است .درودفقط نسخه 3g ریجن 2 هست که unlock هست طبق فرمایش دوستان.حتی من جعبه ریجن 2 رو توی نت دیدم روی جعبه چیزی در مورد سیمکارت ننوشتن.جای تعجب هست با اینکه اروپا با vodafone قرارداد داره وشرکت سونی هم روش, اما روی جعبه ریجن 2 سیمکارت قرار ندادن برخلاف نسخه های ژاپنی و آمریکایی.البته باید دید که در آینده برای اروپا هم این کارو میکنند یا نه.همه چیز به سونی ربط داره شاید برای همیشه نسخه های آمریکایی و ژاپنی lock بمونه.
مبارکه رفیق ولی الان لباف بودم پیش نیما با مموری 680 میداد ...ریجن یادم رفت بپرسم ..... اسم از نیما اوردم چون قبلا تو تاپیک اسمش ذکر شده بودسلام به همه .
امروز یه wifi با رم 8 گرفتم 740 .