قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

محتویات ویتا

الان تو پک بازی نیست ....ولی تا چند وقت دیگه باندل جدید می ده بیرون که بازی های معروف معمولا همراهشه
در ضمن فکر کنم می شد جای دیگه این سوال رو ببپرسی ..........

Attachments

• 84i4f3dp2s4rqp0gpuuk.jpg
    84i4f3dp2s4rqp0gpuuk.jpg
    165.8 KB · مشاهده: 84
من در حال حاضر بودجه خرید دارم ولی احتمال زیاد میدم اواخر فروردین قیمتش یه 60 70 تومنی افت داشته باشه برای همین فعلا دست نگه داشتم
الان هم قیمتش خوب شده
وای فای رو که میگن 650 خوبه
3g هم من قیمت گرفته بودم فک کنم فروشنده گفت 770 با یه مموری 8 گیگ
دیگه بیشتر فروشنده ها همین قیمت میدن
با قیمت ارز فعلی به نظرم خوبه
دیگه افت قیمت کرده به نظرم
بعد یهو اگه فروشنده زیادم ارزون داشت میداد ازش نگیرین خلاصه اینجا گارانتی که نیست شاید دستگاه مشکل داشته باشه:-s

رفتم پاساژ بهزاد مشهد از یارو میپرسم ویتا چند میگه با 8گیگ مموری 1 میلیون و 150 هزار
بازی انچارتد هم 130 تومن. پوله خونه ننشو میگیره

الان هم قیمتش خوب شده
وای فای رو که میگن 650 خوبه
3g هم من قیمت گرفته بودم فک کنم فروشنده گفت 770 با یه مموری 8 گیگ
دیگه بیشتر فروشنده ها همین قیمت میدن
با قیمت ارز فعلی به نظرم خوبه
دیگه افت قیمت کرده به نظرم
بعد یهو اگه فروشنده زیادم ارزون داشت میداد ازش نگیرین خلاصه اینجا گارانتی که نیست شاید دستگاه مشکل داشته باشه:-s

با قیمت ارز فعلی قیمت 650 برای وای فای خوبه به نظر منم ولی دیشب تو 20:30 یه خبری داد در مورد ارز که احتمال زیاد یه 10 در صدی تو قیمت ارز تاثیر میزاره که پیرو اون همه چی یه افت 10 15 درصدی خواهد داشت
الانم تو سایتای اقتصادی ببینید از دیروز ارز با شیب ملایمی داره میاد پایین.

با قیمت ارز فعلی قیمت 650 برای وای فای خوبه به نظر منم ولی دیشب تو 20:30 یه خبری داد در مورد ارز که احتمال زیاد یه 10 در صدی تو قیمت ارز تاثیر میزاره که پیرو اون همه چی یه افت 10 15 درصدی خواهد داشت
الانم تو سایتای اقتصادی ببینید از دیروز ارز با شیب ملایمی داره میاد پایین.
ارز که ارزون بشه خوبه البته اگه تاثیر بزاره حداقل بازی ها هم ارزون میشه:d...الان بازی ها خیلی گرون شده بعضی از بازی ها 2 برابر شده نسبت به قبل
قبلا که PSN کارت 50 دلاری بود حدود 75 تومن الان شده 105 تومن:(
ولی قیمت ایکس باکس و PS3 که رفته بالا دیگه ربطی به ارز نداره :-s..اون موقعه دلار ارزونم بود ایکس باکس یهو قیمتش رفته بود بالا
یا 3DS چون طرفدارش کمه قیمتش هم باز نسبت به بقیه کنسول ها کمتره
این ویتا هم چون خلاصه طرفداراش کمتر از اون PS3 و ایکس باکس قیمتش اینه و گرنه که هیچی دیگه:))
خلاصه ارز یه طرف قضیه است:(

کلا یه جورایی قیمت کنسول زیاد ربطی به ارز نداره همین 360 توی فروردین و اردیبهشت حول و حوش 300 بود بعد تو تابستون به 600 تا 700 هم رسید در صورتیکه ارز اونموقع نوسان نداشت دوباره توی مهر حسابی قیمت کشید پایین و حوالی ابان با نوسان ارز کشید بالا هرچند به نظر من اگه نوسان ارزی نبود باز هم بالا میکشید
حالا هم بعد عید توی فروردین و اردیبهشت میاد پایین تابستون خفن میکشه بالا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or