قیمتش چنده؟بهت 5 تا بازی میده؟سلام،
دوستان يكي هست ميگه Psvita wifi ريجن 3 بايه مموري 4gb و 5 تا بازي پايين 1320 ! به نظرتون چطوره قيمتش ازش بگيرم ؟ بازي ها يا ريجن 2 هستن يا 3
. Fifa
. Uncharted
. Formula 1
. Virtua tennis
. rayman
آخه فیفا چرا باید لمسی داشته باشه ؟!..فیفا هم بدک نیس من دموش رو گرفتم روش زیاد کار نکرده باید صبر کرد فیفا بعدی بیاد...حتی منو ها هم فک کنم لمسی کار نمی کنه فقط یه شوت و پاس رو لمسی گذاشتن...
من گیم پلی رو نگفتم کهآخه فیفا چرا باید لمسی داشته باشه ؟!
امیدوارم این کار اصلا نشه ... خیلی مسقره هست بخوای با لمسی بازی کنی
نهایتا پنالتی گرفتن شاید بشی ولی بخوای بشوتی یا ... خیلی مضخرف هست به نظرم
امروز بالاخره این ویتا رو تو یه فروشگاه دیدم .
نسخه 3G به همراه بازی آنچارتد و یه مموری 850 هزار تومان .
سلام،
دوستان يكي هست ميگه Psvita wifi ريجن 3 بايه مموري 4gb و 5 تا بازي پايين 1320 ! به نظرتون چطوره قيمتش ازش بگيرم ؟ بازي ها يا ريجن 2 هستن يا 3
. Fifa
. Uncharted
. Formula 1
. Virtua tennis
. rayman
بهیچ وجه نگیر.به نظر من اگه عجله نداری توی این بازه ی زمانی یعنی شب عید اصلا خرید وسیله الکترونیکی نداشته باش.به چند دلیل:
1.الان در بدترین موقع سال هستیم واسه خرید چونکه همه فروشنده های با ایمان ! مون قیمت هارو تا اونجا که میتونن بالا میبرن.
2.بعد عید مطمئن باش قیمتا متعادل تر میشه گوش به این حرفا که دلار میشه یه میلیون تومن و... نده.
3.این 4 تا گیمم که گفتی فقط آنچارتدش ارزش خریدن داره که اونم باز صبر کنی بعد عید خیلی خوبتر میتونی تهیه کنی از نظر قیمت.
با اينكه نميشه هيچ چيز رو پيش بيني و حساب كرد ولي به نظر من حرف شما براي يكي دو سال قبل صدق ميكنه ولي گمون نكنم امسال اينطور باشه بعد از عيد قيمتش بالاترم ميره ! اين نظر شخصي منه نريزين سرم !!
آره خب ولی هزینه حمل و نقل و سود کلان فروشنده رو هم حساب کنقیمت قطعا بعد عید پایین تر میاد اما نه خیلی .دلیلشم اینه که الان قیمت ها قیمت های اصلی نیست شما دلار 2000 هم حساب کنید باید 500 هزار قیمت ویتا وای فای باشه نه 700 تا 800 هزار تومن .کلا شب عید همه چیز گرونه دیگه اینجور وسایل که جزو کالاهای لوکس هست و نظارتی هم بر قیمتاشون نیست , بدتر
یادمه 5 سال پیش همین حوالی اسفند ps3 گرفتم 700 تومن بعد عید توی اردیبهشت شد 600