اتفاقا اگه یکی ایکس باکس بگیره باید اینو بهش بگی...شما داری واسه 360 حدود 2-3 برابر قیمتش پول میدی وگرنه 360 این قیمت نیس کهشما احتمالا جاییتون رو چیزی گاز نگرفته؟
750-900 آخه کی میده واسه کنسول دستی اونم اوریج:-o
یه ps3 بیشتر میارزه که یا یه آیفون یا آیپاد
تو این فکر بودم به عنوان هدیه بگیرم برایکی الان میبینم خرید یک عدد xbox360 کاملا عاقلانه
مبارکت باشه و از کجا خرید کرده دوستتون براتون اگه ادرسشو هم بگین ممنون میشم تشکر .
شما احتمالا جاییتون رو چیزی گاز نگرفته؟
750-900 آخه کی میده واسه کنسول دستی اونم اوریج:-o
یه ps3 بیشتر میارزه که یا یه آیفون یا آیپاد
تو این فکر بودم به عنوان هدیه بگیرم برایکی الان میبینم خرید یک عدد xbox360 کاملا عاقلانه
نه ، تو کویتم. یک فروشگاه زنجیره ای داره که فقط ماله چیزهای الکتریکی و الکترونیکی و از این جور چیزاست. شعبش هم معروفه رفتم تو سایتش قیمت کردم. ولی خداییش پول ایران خیلی بی ارزش شده 1 دیناره اینجا مساوی 6 هزارتومان اونجاست در واقع 6 و خورده ای هزارتومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا جایی که من اطلاع دارم PSV مثل آیفون نیست و سونی آنلاک شدش رو بیرون نداده که با هر سیم کارتی کار کنه. اگه هک بشه احتمال خیلی زیاد میشه با بقیه سیم کارت ها هم کار کنه اما در غیر این صورت خود سونی باید تصمیم بگیرهدوستان كسی رو سراغ نداريد كه PSVITA 3G آنلاك داشته باشه كه سيم ـه ايران رو بخونه؟
تا جایی که من اطلاع دارم PSV مثل آیفون نیست و سونی آنلاک شدش رو بیرون نداده که با هر سیم کارتی کار کنه. اگه هک بشه احتمال خیلی زیاد میشه با بقیه سیم کارت ها هم کار کنه اما در غیر این صورت خود سونی باید تصمیم بگیره
امروز بالاخره این ویتا رو تو یه فروشگاه دیدم .
نسخه 3G به همراه بازی آنچارتد و یه مموری 850 هزار تومان .
ولی فکر نکنم برای کشورهایی مثل امارات اینطور باشه چون اگه توجه کنید گوشیهایی هم که برای امارات میاد لاک نداره پس احتمالا روی سیم کارتهای ایران هم جواب میده
لاک داره.
گوشیایی که از امارات میاد ایران به طور غیر رسمی وارد خود امارات میشه.
قیمتش مشکوکه.
که چون این پک با این مشخصات تو دوبی 1800 درهم ـه بعد چجوری ایران 850 تومنه؟
.