قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دوستانی که ویتا خریداری کرده اند لطفا به من بگند که:
من چون حتی پول خرید ویتارو هم به زور جور میکنم و تا مدتها نمیتونم بازی واسش بخرم تا پول جمع کنم,میخواستم ببینم که ویتای خالی رو بخرم داخل خودش چیزی هست(بازی ای بازی آرکیدی و...) که بتونه موقتا سرگرمم کنه؟!!!
ببين عزيز شما بايد براي ويتا حتما مموري هم بخري وگرنه هيچ كاري نميتوني بكني اگه مموري بگيري ميتوني دمو بازيهاي ويتا و همچنين چند بازيه مجاني كه همگي توي استور هستن رو دان و بازي كني
ولي بدون مموري هيچكدوم از اين كارهارو نميتوني انجام بدي حتي عكس گرفتن

این سونی میمورد یه 2 گیگ حافضه داخلی بندازه تو ویتا ؟!:|
من قبل از ریلیز پیش خودم فکر میکردم حد اقل 16 گیگ ـی حافضه میزان براش !

نه هیچی توش نیست خشک و خالیه.حتی اگه بازی اورجینالش هم خریدی باید به اجبار واسش مموری بخری تا بتونی بازی اجرا کنی.
نه دیگه یه سری اپلیکیشن روشه واسه انجام بازی ها هم فک نکنم مموری نیاز باشه . مموری واسه ی خرید از psnهست

این سونی میمورد یه 2 گیگ حافضه داخلی بندازه تو ویتا ؟!:|
من قبل از ریلیز پیش خودم فکر میکردم حد اقل 16 گیگ ـی حافضه میزان براش !

برای سود بیشتر این کار رو کردن قیمت دستگاه به ظاهر 250 و 300 دلار هست در حالی که مجبوری کارت حافطه هم بخری برای استفاده از دستگاه

سلام
دوستان یه سوال دارم شاید زیاد به اینجا مربوط نباشه :
من یه چند روز دیگه دارم میرم ترکیه میخوام یه ویتا یه مموری 32 گیگ با یه سری بندوبصات بیارم راستش 4-5 روز بیشتر اونجا نیستم وقت ندارم دنبال نمایندگی سونی بگردم اگه کسی آدرس نمایندگی تو استانبول رو داره منو راهنمایی کنه تو سایت playstation چیز خاصی پیدا نکردم مرسی

دستش درد نکنه یعنی وای فای 85 دینار ؟؟؟؟؟؟

89 دینار

به نظر من وای فای دار کلا بیشتر می ارزه ( نظر بنده ) چون هم قیمتش مناسبه هم تا اونجایی که میدونم فقط اینترنت سیمکارتی از بین میره وگر نه از طریق مودم میشه رفت(ایترنت خونگی )

نه دیگه یه سری اپلیکیشن روشه واسه انجام بازی ها هم فک نکنم مموری نیاز باشه . مموری واسه ی خرید از psnهست

مثلا شما بازی انچارتد خریدی حالا میخوای بازی کنی اولش یه نصب اجباری داره (game data) اونوقت باید رو چی نصب بشه؟؟؟ :d

آخه این بحثا چیه که مموری لازم داره مموری لازم نداره !!!!!!
ما میایم اینجا فقط قیمت ویتا رو ببینیم بعد باید شاهد این بحثا باشیم.قیمت بزارید لطفا.نمیزارید بحث ها رو هم ببرید تو تاپیک مربوطش.

دوستان مدل وای فای رو چه قدر میتونم تهیه کنم ؟!
منظورم کمترین قیمت بازار هست ؟!
و رم 2 گیگ و 4 گیگ هم قیمت ـش رو بدین ...
بعد فیفا 12 هم بگین :d

توپخونه بین 700 تا 750 تومن
رم 4 گیگ بین 45 تا 55 تومن
رم 2 گیگ نداره
فیفا من ارزونترین قیمتی که سراغ دارم 160 تومن ! بود.
هرچی به نوروز نزدیکتر میشیم گرونتر میشه.کلا خرید وسیله در این موقع از سال اشتباهه.

ویتا وای-فای رو تا 700 فک کنم بتونی بگیری البته من دیروز از یه جا قیمت گرفتم گفت 750 ولی گرون گفت
رم 4 حداکثر 50 تومن
بازی فیفا هم بیشتر از 110 پول نده...یهو نری فیفا بخری 150-160;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or