Konami
Administrator
درود دوست من
من از PlayAsia خرید کردم ، به این ترتیب که :
1 . کارت اعتباری بین المللی داشته باشید ( Mastercard or visa )
2. بدون حساب paypal هم می تونید خرید کنید و نیازی به استفاده ازش نیست ( چون paypal سرزمین پارس رو مورد عنایت قرار داده !! )
3.آدرس کارت اعتباری با آدرس پستی می تونه فرق داشته باشه ( در بعضی از سایت ها حتمن باید یکسان باشه )
4. با باز کردن اکانت و مشخصات و انتخاب محصول ، گزینه check out رو کلیک می کنید ، آدرس پستی رو دقیق وارد می کنید
5.نحوه ارسال پست رو مشخص کنید ( اگه خرید سنگین یا زیاد باشه فقط با پست EMS ارسال می کنن که گرونتره )
6. مشخصات کارت اعتباری رو وارد کنید
7.خرید رو تایید نهایی کنید و منتطر میشید تا به دستتون برسه
پرسشی بود در خدمتم
بعد احتمالا شما از قوانين گمرك پستي ايران هم باخبر هستيد ديگه؟! اميدوارم كالا را بتونيد تحويل بگيريد لوازم الكترونيكي را بسيار سختگيري ميكنن و اگر هم تحويل بدن بهتون چون خريدتون بالاي 200 دلار هست گمركي بسيار بالايي بهتون ميخوره 500 دلار ويتا و يك چيزي فكر كنم حدود 60 تا 70 دلار هم ems باشه بگيريم 600 كه پلي اسيا فاكتور دقيق كالا هم داخل بسته به همراه قيمت پست ميزاره و گمرك ايران گمركي را بر حساب فاكتور بعلاوه جمع پول پستي ميگيره! يك چيزي حدود 350 تا 450 هزارتومان در خوشبينانه ترين حالت بايد به گمرك پرداخت كنيد! (حالا اگر شما بازي يا لوازم جانبي ديگه اي هم نخريده باشيد همراه كنسول)
قبلا اينقدر سختگيري نميشداما الان قضيه فرق ميكنه اخرين كالاي من را كه 150 دلار بود اصلا تحويل ندادن ميخواستم برگشت هم بزنم به پلي اسيا 50 هزار تومان بايد هزينه ميكردم و چون خريدم با پي پال شخصي بود كه پول برگشت نميداد پلي اسيا اين كار را نكردم و تو گمرك موند! خريد قبلش هم نزديك به 400 دلار و بازي بود كه بعد از طي مسير طولاني گمرك و گذشتن از ارشاد نزديك به 250 هزار تومان گمركي دادم.
حالا شما حساب كنيد با اين قيمت دلار داخلي اگر خودتون كارت اعتباري يا پي پال نداشته باشيد و بايد سود هم به خريدار پرداخت كنيد و پول پست و ريسك گمرك و حق گمركي قيمت اين كنسول شايد يك چيزي بيشتر از قيمت حال حاضر بازار داخل بشه!