سلام
یکی از دوستان لطف کنه مراحل خرید از سایت PlayAsia رو توضیح بده.
با اوضاعی که تو م م ل ک ت م ا حکم فرماست فکر کنم بهترین راه خرید ویتا یا خرید از دبی هست و یا خرید از همین سایت PlayAsia ، البته باید تا تاریخ عرضه صبر کرد تا این دو روش به صرفه باشه.
دوستان من یک سایت پیدا کردم که psvita رو 6300000 ریال میده ولی نمی دونم راسته دروغه به هر حال هر کی خواست پیام بفرسته
نه این طور نمیشه ..... ببین الان قیمت ویتا گرون تر از قیمت جهانیش در ژاپن فروخته میشه و همچنین تعداد اندکی وارد بازار ایران شده و این جا هم فروشنده ها هم هر قیمتی که دلشون بخواد میفروشند ............. البته من منکر این نیستم که قیمت دلار هم تاثیر گزار نبودهOrgan Active X عزیز مشکل اینجاست که با عرضه ی جهانی باز هم قیمت تو همین حول و حوش میمونه و تا زمانی که قیمت دلار کم نشه این وضع ادامه داره.
البته من حساب کردم در بهترین حالت تو ایران کمتر از 450 تومن گیر نمیاد.یعنی حداقل تو بهترین حالت ممکن 150 تومن رو قیمت اصلی میکشن.نه این طور نمیشه ..... ببین الان قیمت ویتا گرون تر از قیمت جهانیش در ژاپن فروخته میشه و همچنین تعداد اندکی وارد بازار ایران شده و این جا هم فروشنده ها هم هر قیمتی که دلشون بخواد میفروشند ............. البته من منکر این نیستم که قیمت دلار هم تاثیر گزار نبوده
دوستان من یک سایت پیدا کردم که psvita رو 6300000 ریال میده ولی نمی دونم راسته دروغه به هر حال هر کی خواست پیام بفرسته
من با مسئول سايتش صحبت كردم گفت ما اصلا توي اون كار نيستيم فقط تو كاره بلوري هستيم ولي اگه كسي مشتريمون باشه مياريم ولي نه به اين قيمت :d
سلام
یکی از دوستان لطف کنه مراحل خرید از سایت PlayAsia رو توضیح بده.
با اوضاعی که تو م م ل ک ت م ا حکم فرماست فکر کنم بهترین راه خرید ویتا یا خرید از دبی هست و یا خرید از همین سایت PlayAsia ، البته باید تا تاریخ عرضه صبر کرد تا این دو روش به صرفه باشه.
حدودا چه قیمتی میوفته +پست؟؟درود دوست من
من از PlayAsia خرید کردم ، به این ترتیب که :
1 . کارت اعتباری بین المللی داشته باشید ( Mastercard or visa )
2. بدون حساب paypal هم می تونید خرید کنید و نیازی به استفاده ازش نیست ( چون paypal سرزمین پارس رو مورد عنایت قرار داده !! )
3.آدرس کارت اعتباری با آدرس پستی می تونه فرق داشته باشه ( در بعضی از سایت ها حتمن باید یکسان باشه )
4. با باز کردن اکانت و مشخصات و انتخاب محصول ، گزینه check out رو کلیک می کنید ، آدرس پستی رو دقیق وارد می کنید
5.نحوه ارسال پست رو مشخص کنید ( اگه خرید سنگین یا زیاد باشه فقط با پست EMS ارسال می کنن که گرونتره )
6. مشخصات کارت اعتباری رو وارد کنید
7.خرید رو تایید نهایی کنید و منتطر میشید تا به دستتون برسه
پرسشی بود در خدمتم