Fenris Wolf
کاربر سایت
بین این 3 کودومو بخرم?
3ds wiiu vita
گرافیکم برام مهمه
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
قیمت هاواقعا فاجعه سبا سلام خدمت همه دوستان
سرانجام بعد از 2 روز خوردن اینترنت و خوندن همه مطالب راجب vita و 3ds امروز رفتم و 3ds xl رو خریدم و خیلی هم از تصمیمم راضیم چون من بازی های psp , ps رو از PSN میخرم رو PS3 بازی میکنم و XBOX هم که برای بازی های مشترک چون PS3 رو حاضر نیستم کپی خور کنم .فقط جای نینتندوی عزیز قدیمی خالی بود که اونم پر شد Wii U هم نبود میگفتن بالای 2 میلیون در میاد نمیارن.متاسفانه بازی های کمی هم بود MGS 3D , Tekken , Zelda , Mario Bros بود که گرفتم .اون دانگل کپی بازی قدیمیا رم گرفتم با یه رم 8 که همشم پور کرد با بازی قدیمیا.قیمتها هم به این ترتیب بود :
3DS XL Red :850
Mario :140
Tekken :130
Zelda :130
MGS 3D :125
Memory 8G :25
R4 Dual Core :28
جمعا :1.410.000
ممنونم دوست خوبم .والا تو پایتخت که هیچ کس نداشت و جالبتر اینکه خیلیا نمیدونن که 3DS XL هم هست بهشون که میگفتی میگفتن اون که قدیمیه و 3D هم نیست ! تو جمهوریم یگانه زنگ زدم نداشت رفتم توپخونه همه رو گشتم فقط نیما داشت اونم 1 دونه ابی 1 دونه قرمز که من قرمزو خریدم.مبارک باشه دوست خوب . از کجا گرفتی و چه رنگی هست ؟ همیشه باهاش خوش باشی .
واقعا فاجعس دیشب داشتم چک میکردم برا بقیه بازیا تو دبی چون یکی از همکارام فردا داره میره 2 شنبه برمیگرده هر بازی 179 درهم بود.قیمت هاواقعا فاجعه س
ممنونم دوست خوبم .والا تو پایتخت که هیچ کس نداشت و جالبتر اینکه خیلیا نمیدونن که 3DS XL هم هست بهشون که میگفتی میگفتن اون که قدیمیه و 3D هم نیست ! تو جمهوریم یگانه زنگ زدم نداشت رفتم توپخونه همه رو گشتم فقط نیما داشت اونم 1 دونه ابی 1 دونه قرمز که من قرمزو خریدم.
---------- نوشته در 09:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:24 AM ارسال شده بود ----------
ولی
واقعا فاجعس دیشب داشتم چک میکردم برا بقیه بازیا تو دبی چون یکی از همکارام فردا داره میره 2 شنبه برمیگرده هر بازی 179 درهم بود.
wii u هم بود حدود 1700 در میومد و هر بازیش 280 درهم فعلا بیخیال اون شدم.
۶۰۰ تومن ناقابلسلام من می خواستم بدونم قیمت 3ds معمولی الان دقیقا چنده ؟
وای نگو ترو خدا .من اینترنت 2 مگ دارم خونه سرعت دانلودم با دانلود منیجر 430K در ثانیس ولی harvest moon رو روی ps3 دانلود کردم شب گذشتم تا شب بعد یعنی 24 ساعت طول کشید دانلودش بیچاره شدم.
راستی یه چیز دیگه برای اطلاع بچه ها اگه دستگاه رو گرفتین آپ دیت نکنین چون R4 ری که تو بازاره تا ورژن 4.4 رو ساپورت میکنه ولی آپ دیت جدید شده 4.5 طرفم نمیدونست به من گفت آپ کن اوکیه حالا باید صبر کنم تا آپ جدید برای R4 بیاد.
Nintendo 3DSبین این 3 کودومو بخرم?
3ds wiiu vita
گرافیکم برام مهمه
Sent from my ST18i using Tapatalk 2