قیمت بروز Nintendo - 3DS ( پست اول تاپیک خوانده شود )

دوستان قیمت چنده الان ؟ ریجن هم بگید اگه میدونید .
در ضمن تو بازار ما بیشتر uc گیم هاش هست یا Pal ؟
والا محمد جان منکه امروز توپخونه بودم طرف اکبندشو میگفت 410 تومن.تو بازار هم بیشتر بازی هاش UC هستش.البته چنتا بازییش پال هستش مثل Shinobi.

دوستان قیمت چنده الان ؟ ریجن هم بگید اگه میدونید .
در ضمن تو بازار ما بیشتر uc گیم هاش هست یا Pal ؟
uc بگیر ایران بازی هاش بیشتر گیر میاد(خیلی بیشتر)
تقریبا با ۴۱۰ تومن تا ۳۹۰ تومن بسته به رنگش پیدا کنی.ولی بیشتر از ۴۱۰ تومن نده پاش

uc بگیر ایران بازی هاش بیشتر گیر میاد(خیلی بیشتر)
تقریبا با ۴۱۰ تومن تا ۳۹۰ تومن بسته به رنگش پیدا کنی.ولی بیشتر از ۴۱۰ تومن نده پاش
با قسمت اول پستت کاملا موافقم.فروشنده به من هم گفتش که تو ایران بازی های UC خیلی راحتر پیدا میشه تا بازی های PAL.بعدم منظور شما از 290 تومن دست 2 هستش دیگه!!:-/ضمنا الان قیمت نوش تو بازار بین 400 تا 440 هستش که اونم بستگی به رنگ دستگاه داره.

با قسمت اول پستت کاملا موافقم.فروشنده به من هم گفتش که تو ایران بازی های UC خیلی راحتر پیدا میشه تا بازی های PAL.بعدم منظور شما از 290 تومن دست 2 هستش دیگه!!:-/ضمنا الان قیمت نوش تو بازار بین 400 تا 440 هستش که اونم بستگی به رنگ دستگاه داره.
نوشته 390 نه 290

آدرس و مشخصات فروشگاه خواستی که ۴۱۰ بده بگو تا بهت معرفی کنم!هر چند یکم بگردی ۳۹۰ تومن هم پیدا میشه!

الان دست دوم رنگ آبی حدودا چقد بگیرم خوبه؟دستگاه هم نسبتا تمیزه
ریجن uc هست و قیمتو میگه حدود 250
خوبه؟

آخرین ویرایش:
دوستان جایی رو سراغ دارین که آرشیو بازی های 3DS رو داشته باشه؟آخه توپخونه فقط چنتا مغازه هستش که بازی های 3DS رو دارن.تازه لیست بازی هاشون هم کامل نیستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or