Spider-Mαn
کاربر سایت
مطمئنی؟ من گشتم harvest moon رو پیدا نکردم واسه دانلود);
---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------
....WiiU....
wii u و اون بازی ربطی به قیمت 3ds ندارن
مطمئنی؟ من گشتم harvest moon رو پیدا نکردم واسه دانلود);
---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------
....WiiU....
ویرایش: Nintendo 3DSwii u و اون بازی ربطی به قیمت 3ds ندارن
نوشته شده توسط jaki;2342462
بین این 3 کودومو بخرم?
3ds wiiu vita
گرافیکم برام مهمه
ویرایش: Nintendo 3DS
قیمت تو ایران رو باید بذاریدقیمت روز Nintendo 3DS در اروپا:
یورو 3DS: 149
یورو 3DS XL:179
سلام دوستان Kid Icarus و Resident evil RE که از دبی گفتم بیارن رسید هر کدوم 179 درهم.Kid Icarus یه استند 3DS هم باهاش هست حالا نمیدونم Special Edition هست یا رو همه پکهاش داره این رو.
امیر جان با دلار ۳۰۰۰ تومنی کنسول XL میشه ۶۰۰ تومن!اینا ازت ۸۵۰ تومن گرفتن داری میگی بریم بگیریم؟؟جالبه الان زنگ زدم توپخونه با این وضع دلار گفتم الان 3DS XL رو میگه 1 میلیون ولی گفت 860 ، منم 850 خریدم با دلار 2800 هر کی میخواد بدوئه گویا دلار تا عید میخواد بشه 5 هزار.
امیر جان با دلار ۳۰۰۰ تومنی کنسول XL میشه ۶۰۰ تومن!اینا ازت ۸۵۰ تومن گرفتن داری میگی بریم بگیریم؟؟
والا اون قیمتی که شما میگی مال آمریکاست که همچی ارزونه.تو کار خود ما هم که فروش دوربینه همینجوریه .شما قیمت اروپا یا uk یا همین دبی که اینا از دبی میارن چک کن متوجه داستان میشی که چرا 850 خریدم.ممنونامیر جان با دلار ۳۰۰۰ تومنی کنسول XL میشه ۶۰۰ تومن!اینا ازت ۸۵۰ تومن گرفتن داری میگی بریم بگیریم؟؟
امیر جان شما راس میگی ولی این بی وجدانا میخان سر فروش یه دونه کنسولم یه عالمه سود کنن!قیمت هم اگه برسه به ۸۰۰ تومن واسه اکثرا ماها دیگه نمی صرفه!اخه یه کنسول دستی و ۸۰۰ هزار تومن؟؟؟والا اون قیمتی که شما میگی مال آمریکاست که همچی ارزونه.تو کار خود ما هم که فروش دوربینه همینجوریه .شما قیمت اروپا یا uk یا همین دبی که اینا از دبی میارن چک کن متوجه داستان میشی که چرا 850 خریدم.ممنون
البته از لحاظ زیبایی که همون مدل قبلی واقعا قشنگتره و یه طراحی ژاپنی جذابی داره ولی خب تو کیفیت صفحه و 3D مدل جدید خیلی بهترهاتفاقا منم دیروز رفتم به قصد خرید xl تا اینکه طرف قیمت رو 890 فرمود ! و من اونجا به این پی بردم که همون کوچیکش چقدر خوشگل و زیباست !!!!