قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

این توصیه به کلیه بچه ها
این فرصت رو از دست ندین 360 اگه می خواهین بگیرین سریع که قیمت الایت 500 هست وگرنه روزی می رسه که بازم ارکید میشه 510 :( با اینکه می دونم وقته امتحاناستو درس خوندن ولی اگه میبینین که از درس خوندن میوفتین بدین یکی از فامیلاتون بخره و نگه داره پیشه خودش :p ( اخه به تو چه ؟ )

چجوری می شه قیمت xbox360 رو تو کشورای دیگه از سایتش فهمید؟مثلا قیمتش تو روسیه رو کجا نوشته؟

قیمت های XBox 360 در کشور های مختلف رو از اینجا می تونی ببینی :

Code:
http://www.xbox.com/en-GB/ChangeLocale.htm

البته از اینجا کشور مورد نظر رو انتخاب می کنی و روی مدل های مختلف از XBox 360 کلیک می کنی و قیمتشون رو می بینی.

این توصیه به کلیه بچه ها
این فرصت رو از دست ندین 360 اگه می خواهین بگیرین سریع که قیمت الایت 500 هست وگرنه روزی می رسه که بازم ارکید میشه 510 :( با اینکه می دونم وقته امتحاناستو درس خوندن ولی اگه میبینین که از درس خوندن میوفتین بدین یکی از فامیلاتون بخره و نگه داره پیشه خودش :p ( اخه به تو چه ؟ )
یعنی برای اخره تابستون ارزونتر نمیشه؟؟؟؟؟
قیمتا که همینجور داره میاد پایین!!!!

قیمت ها به این دلیل که تابستون فروش بالاست میکشه بالا اون هم خیلی متغییر...
بهتر هست تو همین 1-2 هفته یا توی پاییز خریداری بشه... ;)

شما می خوای تابستون بازی کنی یا پاییز ؟ :cheesygri در مورده پایین اومدن هم بگم که قیمت ها دارن میان پایین ولی وقتی به پایینترین قیمت رسیدن یک دفعه 70 الی 100 تومن می رن بالا برای مثال من اردیبهشت 360 گرفتم و فکر کنم اخرین نفری بودم که از اقا پیام 420 گرفتم (اون موقع )در حالی که 2 هفته بعد قیمتا شد 350 خیلی جالبه نه ؟ :cheesygri حالا الان هم 350 اقا پیام میده و تهران 420 یکدفعه کشید بالا شد 510 درک می کنین که من چی می گم ( البته اینا ارکید هستن قیمت الایت رو بگم شاخ در میارین :cheesygri )

شما می خوای تابستون بازی کنی یا پاییز ؟ :cheesygri در مورده پایین اومدن هم بگم که قیمت ها دارن میان پایین ولی وقتی به پایینترین قیمت رسیدن یک دفعه 70 الی 100 تومن می رن بالا برای مثال من اردیبهشت 360 گرفتم و فکر کنم اخرین نفری بودم که از اقا پیام 420 گرفتم (اون موقع )در حالی که 2 هفته بعد قیمتا شد 350 خیلی جالبه نه ؟ :cheesygri حالا الان هم 350 اقا پیام میده و تهران 420 یکدفعه کشید بالا شد 510 درک می کنین که من چی می گم ( البته اینا ارکید هستن قیمت الایت رو بگم شاخ در میارین :cheesygri )

اون آرکیدی که از آقا پیام خریدی رجیون UC بوده و اینی که میده 350 رجیون PAL هست.قاعدتا باید قیمت هاشون هم فرق کنه چون PAL برای اروپا هست و قیمت توی اروپا کاهش پیدا کرده و UC برای قاره آمریکا هست که هنوز کاهش قیمتی نداشته توی این قاره.
پس بی دلیل این قیمت نخریدی کنسولت رو ;)

اون آرکیدی که از آقا پیام خریدی رجیون UC بوده و اینی که میده 350 رجیون PAL هست.قاعدتا باید قیمت هاشون هم فرق کنه چون PAL برای اروپا هست و قیمت توی اروپا کاهش پیدا کرده و UC برای قاره آمریکا هست که هنوز کاهش قیمتی نداشته توی این قاره.
پس بی دلیل این قیمت نخریدی کنسولت رو ;)
یعنی uc الانم که الانه 420 ؟ فکر نمی کردم این همه فرق کنن ریجین ها راستی قضیه الایت هم این جوریه ؟

یعنی uc الانم که الانه 420 ؟ فکر نمی کردم این همه فرق کنن ریجین ها راستی قضیه الایت هم این جوریه ؟

بله.اینایی هم که توی فروشگاه ها میفروشن 420 به بالا یا UC هست یا PAL که بیخودی روش پول کشیدن.
این فرق قیمت برای تمامی مدل ها صدق می کنه بین این 2 رجیون.
آقا پیام هم بخاطر این که قیمت مناسب باشه این باز PAL آورد. ;)

سلام دوستان.قیمت xbox360 تو عربستان با ایران چه قدر فرق داره ؟ الان قیمت جهانی آرکید uc چنده؟ تو ایران که دیروز 450 تومن بود.

ممکنه بین 80 تا 100 هزار تومان یا بیشتر تفاوت داشته باشه.
البته عربستان فقط PAL هست داخلش که فعلا خریدش خیلی به صرفه تر و بهتر از UC هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or