قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان با توجه به قیمت کم این کنسول در دبی ایا کسی از دوستان هست که بره از اونجا کنسول بیاره و با قیمت کم مثل 50 بکشه روش بعد اینجا به دوستان بازی سنتری بفروشه چون واقعا قیمت اونجا عالیه اگه کسی همچین کاری رو بکنه عالیه مثلا من حساب کردم arcade میشه 212 تومن که اصلا با اینجا قابل مقایسه نیست یعنی چیزی حدود نصف البته باید یه فرد متخصص باشه که کنسول رو به درستی شناسایی کنه از همه لحاظ ایا کسی هست؟

دوستان با توجه به قیمت کم این کنسول در دبی ایا کسی از دوستان هست که بره از اونجا کنسول بیاره و با قیمت کم مثل 50 بکشه روش بعد اینجا به دوستان بازی سنتری بفروشه چون واقعا قیمت اونجا عالیه اگه کسی همچین کاری رو بکنه عالیه مثلا من حساب کردم arcade میشه 212 تومن که اصلا با اینجا قابل مقایسه نیست یعنی چیزی حدود نصف البته باید یه فرد متخصص باشه که کنسول رو به درستی شناسایی کنه از همه لحاظ ایا کسی هست؟

الان آقا پیام هست که میاره
آرکید رو 350 میداد که تمام شد
الایت هم میده 500

در ضمن کسی نمی تونه از اون طرف بیاره و فقط شما 50 تومان بالاتر از قیمت اصلی بخرید.کسی که میاره باید گمرکی و هزینه حمل نقل کنسول ها رو هم بده... ;)

الان آقا پیام هست که میاره
آرکید رو 350 میداد که تمام شد
الایت هم میده 500

در ضمن کسی نمی تونه از اون طرف بیاره و فقط شما 50 تومان بالاتر از قیمت اصلی بخرید.کسی که میاره باید گمرکی و هزینه حمل نقل کنسول ها رو هم بده... ;)

البته خيلي ها هم بدون گمرکي ميارن (من بندرعباسي ام ميدونم‌):blushing:

البته خيلي ها هم بدون گمرکي ميارن (من بندرعباسي ام ميدونم‌):blushing:

بله درسته من خودم بچه بوشهرم...
خیلی ها بدون گمرکی هر چیزی وارد می کنن اما خوب این آقا پیام از گمرک جنس رو ترخیص می کنه.برای همین هم یه چیزی بیشتر از 50-60 هزار تومان ممکنه بیاد رو جنس چون پول بار،گمرکی و ... رو میده... ;)

یعنی ممکنه که (شرکت های معتبرم) موقع تعطیلات روی قیمت بکشن!؟

راستی اینکه می گین دوبی ارزون تره اون موقع اینا باید کپی خور بشن دیگه آره؟مثلا قیمتpremium دوبی با تهران چقدر اختلاف داره؟

یعنی ممکنه که (شرکت های معتبرم) موقع تعطیلات روی قیمت بکشن!؟

راستی اینکه می گین دوبی ارزون تره اون موقع اینا باید کپی خور بشن دیگه آره؟مثلا قیمتpremium دوبی با تهران چقدر اختلاف داره؟

بله ممکنه این کار رو انجام بدن.

دوبی پرمیوم 1150 درهم هست که میشه حدود 285-290 که توی ایران همین مدل رو الان 500 به بالا می فروشن. ;)
و همچنین باید کپی خور بشن کنسول هایی که از دوبی میان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or