قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
یکی از دوستام داره میره مکه میخاستم ببینم اونجا 360 چنده ارزش داره که پول بدم بیاره ؟
اونجا چه رجیونی داره ؟
چه مدل هایی تو مکه هست؟ میشه قیمت تک تک شونو بزارید ممنون میشم جواب بدید فقط خیلی سریع اگه میشه.مرسی;)

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از دوستام داره میره مکه میخاستم ببینم اونجا 360 چنده ارزش داره که پول بدم بیاره ؟
اونجا چه رجیونی داره ؟
چه مدل هایی تو مکه هست؟ میشه قیمت تک تک شونو بزارید ممنون میشم جواب بدید فقط خیلی سریع اگه میشه.مرسی;)
قیمت دقیق الانو ندارم ولی باید تو مایه های دبی باشه
و ریجنی هم که دارن PAL هست و درکل بهت میگم اگه بدی بیاره از قیمت اینجا خیلی بهتره ...

سلام دوستان.من میخواهم بعد از امتحانا 360 بگیرم و به مدل های آرکید و پریموم علاقه دارم.
من فقط میتوانم از اهواز خریداری کنم لطفا بهترین جا و بهترین قیمت و کلا قیمت های مدل ها را در اهواز به من بگید ممنونتون میشم:love:

سلام دوستان.من میخواهم بعد از امتحانا 360 بگیرم و به مدل های آرکید و پریموم علاقه دارم.
من فقط میتوانم از اهواز خریداری کنم لطفا بهترین جا و بهترین قیمت و کلا قیمت های مدل ها را در اهواز به من بگید ممنونتون میشم:love:
به نظر من از پیام بگیر فکر کنم خیلی اینجا از پیام گرفتن و خیلی ها هم ایشون رو تضمین می کنن

بله این دوستمون راست میگن.شما هم بوشهر بهت نزدیک هست و هم این که ایشون آدم مطمئنی هستن و حضوری میتونید بیاید خرید کنید.من خودم ازش یه الایت خریدم. ;)

سلام

قیمت X 360 elite تو دبی چند هست؟ :biggrin1:

قیمت به این صورت هست توی دوبی :

الایت : 1599 درهم
پرمیوم : 1150 درهم
آرکید : 850 درهم

سلام
من میخام یه Xbox فالکون بخرم.اگه میشه بگین قیمتش تو تهران حدودا چنده؟
من ساری زندگی می کنم.اینجا حدودا 590 الی 600 هست

می تونی با فروشگاه های زیر تماس بگیری :

PartoGames.Com
NextGen.IR
WestGame.IR
MaxGame.IR
Pixel385.Com
و آقا پیام که فکر می کنم الان فقط الایت موجودی دارن به قیمت 500 هزار تومان با رجیون PAL.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or