قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام....

بعد از یک سال به پای ps3 :love: نشستن و سوختن :(( تصمیم گرفتم xbox360 بگیرم ( گور بابای سونی و ps3 از خماری بازی دارم می میرم :biggrin1: ) می خواستم بدونم مزنه بازار چند هست و رنج قیمت هارو میخوام ( حداقل وحداکثر ) . می خوام arced بگیرم قیمت سه مدل uc , j , pal رو بدین ممنون میشم .

باتشکر...

آقا اگه پوله مفت داری تو ایران xbox بخر.اگه پولتو از سره راه نیاوردی از خارج بگیر. قیمت آرکید امروز تو ابران 460 تو دبی 215.حالا خود دانی ؟؟؟

سلام ، خسته نباشید.
دوستان قیمت جدید Arcade Pack رو میخواستم بدونم. فرقی نداره کجا فقط ارزون ترین جایی که قیمت کردید رو بگید لطفا.
با تشکر، Mr Nobakht

سلام ، خسته نباشید.
دوستان قیمت جدید Arcade Pack رو میخواستم بدونم. فرقی نداره کجا فقط ارزون ترین جایی که قیمت کردید رو بگید لطفا.
با تشکر، Mr Nobakht

الان توی فروشگاه های معتبر پرتو بهترین قیمت رو میده.حدودا 400 تا 410.البته من شنیدم می خواد قیمت های بهتر از این هم بده.
آقا پیام هم که 350 میداد که آرکید هاش تمام شد.

البته Region PAL.در کل هم رجیون PAL پیشنهاد میشه.

الان توی فروشگاه های معتبر پرتو بهترین قیمت رو میده.حدودا 400 تا 410.البته من شنیدم می خواد قیمت های بهتر از این هم بده.
آقا پیام هم که 350 میداد که آرکید هاش تمام شد.

البته Region PAL.در کل هم رجیون PAL پیشنهاد میشه.

ميشه بگي فروشگاه هاي پرتو كجاست ؟

فروشگاه مرکزی : خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، مرکز خرید مینا، طبقه 2 تجاری، واحد 31

نمایندگی هاشونم توی PartoGames.Com زده ولی بهتر هست بری فروشگاه مرکزی...

قیمت Elite چنده؟
من شهرستانم. اینجا یکی هست میده 600 تومن !!!

ارزون ترین جایی که می تونی الایت بخری آقا پیام هست که بوشهر هستن و الایت رو با رجیون PAL و کپی خور شده میدن 480 هزار تومان. ;)

این هم تاپیک ایشون :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=109

آقا اون کنسول halo3 که دوستتون فروخته بود به sh_gamer !!! وضعش چطور بود؟!؟! 430 خوبه الان ازش بخرم؟!؟!

مشکلی گه نداشت.مادربوردش Zephyr بود.قیمتش بد نیست.یه مقدار نسبت به دسته دوم بودنش باید قیمت پایین تر بیاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or