قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

من میخوام یک xbox 360 بی دردسر بگیرم تا 700 هم میتونم جور کنم فقط بیدردسر باشه و دسته اضافی هم میخوام یک مدل خوب با این بودجه و متعلقاتی که پیشنهد میکنید بگید و این که یک فروشنده منصف که واقعا دلسوز مشتری شه و برد فالکون خواستی نره یه چیز دیگه غالبت کنه چون اصلا تو برد شناسی ماهر نیستم از اون صحبتای پیچیده ی اشکان جونم سردر نیاوردم

از دوبی بخوایم بگیریم چی؟
اونجا هم فالکونن یا زفیر هم توشون پیدا میشه؟

توی دوبی هم بعضی مغازه دار ها بیخود بازی در میارن اما اکثرا Falcon هست.

من میخوام یک xbox 360 بی دردسر بگیرم تا 700 هم میتونم جور کنم فقط بیدردسر باشه و دسته اضافی هم میخوام یک مدل خوب با این بودجه و متعلقاتی که پیشنهد میکنید بگید و این که یک فروشنده منصف که واقعا دلسوز مشتری شه و برد فالکون خواستی نره یه چیز دیگه غالبت کنه چون اصلا تو برد شناسی ماهر نیستم از اون صحبتای پیچیده ی اشکان جونم سردر نیاوردم

شما از آقا پیام بگیر یا از Parto که هر دو قیمتی حدود 600 تا 620 هزار تومان میدن.
شما فقط لازم هست روی جعبه و پاور کنسول ببینی توان مصرفی رو 175w زده یا نه.البته اگر روی جعبه 203w هم زده باشه و روی پاور 175w زده باشه باز هم فالکون هست.دنبال این عدد روی هر 2 تا باش. ;)

این هم سایت پرتو : PartoGames.Com

شمارشون توی بخش تماس با ما سایتشون هست.

سلام من می تونم بگم از انگلیس برام پال بیارن الان چنده و ایا ارزش داره و کپی خور شدنش چه قدر میشه

بده برات از انگلیس بیارن...قیمت PAL ارزونه و خیلی هم به صرفه هست.

توی UK قیمت 3 مدل اینطوری هست :

الایت : 259.99 پوند میشه 473 هزار تومان
پرمیوم : 199.99 پوند میشه 364 هزار تومان
آرکید : 159.99 پوند میشه 290 هزار تومان

کپی خور هم اگر درایو BenQ باشه 15000 تومان تا حداکثر 30000 تومان.اما اگر Hitachi 79 باشه هزینه بیشتر میشه برای کپی خور چون یه مقدار سخت تر از BenQ هست کپی خور کردنش.

آقا پدرام الیت هم با درایو hitachi 79 پیدا میشه یا همشون بنکیو هستن؟:confused:

اولین بار درایو BenQ روی Elite عرضه شد.پس باید اکثرا BenQ باشه.

اما ممکنه Hitachi 79 هم بینشون باشه.من تا به حال توی Elite ها Hitachi 79 ندیدم.همه BenQ بودن.;)

اولین بار درایو BenQ روی Elite عرضه شد.پس باید اکثرا BenQ باشه.

اما ممکنه Hitachi 79 هم بینشون باشه.من تا به حال توی Elite ها Hitachi 79 ندیدم.همه BenQ بودن.;)
پدرام جان سری های جدید انگار همشون benq هستن . ولی شاید ازین benq های جدید هم بینشون پیدا بشه که کپی خور نمیشن (سری جدیدا)

پدرام جان سری های جدید انگار همشون benq هستن . ولی شاید ازین benq های جدید هم بینشون پیدا بشه که کپی خور نمیشن (سری جدیدا)

الان اکثرا BenQ هست روی کنسول ها اما بینشون Hitachi 79 هم پیدا میشه.توی جنس های آقا پیام هم بود.

من 2 هفته پیش یه XBox 360 برام آوردن و کپی خورش کردم.خیلی جالب بود که بعد از کپی خور شدن و رد شدن تمامی مراحل دستگاه بازی های کپی رو نمی خونه...

سری جدید BenQ امکان داره توی تولیدهای 2008 دیده بشه.

ای بابا.
هر جای این 360 میگیریم یه جا دیگش میلنگه;)
یاباید دنبال فالکون باشیم
یا باید دنبال درایو بنکیو باشیم که کپی خور بشه
دیگه چی؟ چیزه دیگه ای نیست که باید نبالش بگردیم؟:confused:

ای بابا.
هر جای این 360 میگیریم یه جا دیگش میلنگه;)
یاباید دنبال فالکون باشیم
یا باید دنبال درایو بنکیو باشیم که کپی خور بشه
دیگه چی؟ چیزه دیگه ای نیست که باید نبالش بگردیم؟:confused:

نگران چیزی نباش.

Elite اکثرا BenQ هست.BenQ رو شما خودتم می تونی کپی خور کنی... ;)

سلام
من از عربستان يه آركيد گرفتم .280ت. ريجنش پاله و درايورش هم بنكيو هست . 3تا سوال دارم .
ميخوام كپيخورش كنم (خودم ) .بايد چي كار كنم ؟
اگه بخوام با مونيتور lcd بازي كنم بايد چه تبديلي بخرم؟ (hd باشه !)
2تا باتري ni-mhخريدم , ماركش سوني سايبر شاته 2500 mahقدرتشه . 25000 تومان خريدم .
نيازي هست هارد بخرم ؟

سلام
من از عربستان يه آركيد گرفتم .280ت. ريجنش پاله و درايورش هم بنكيو هست . 3تا سوال دارم .
ميخوام كپيخورش كنم (خودم ) .بايد چي كار كنم ؟
اگه بخوام با مونيتور lcd بازي كنم بايد چه تبديلي بخرم؟ (hd باشه !)
2تا باتري ni-mhخريدم , ماركش سوني سايبر شاته 2500 mahقدرتشه . 25000 تومان خريدم .
نيازي هست هارد بخرم ؟

شما برای کپی خور کردن درایو BenQ از آدرس زیر استفاده کنید :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12096

برای استفاده بر روی مانیتور LCD هم شما می تونید از کابل HDMI To DVI یا VGA HD AV استفاده کنید.از کابل اول استفاده کنید چون HDMI رو تبدیل میکنه بالطبع کیفیت بهتری رو به نمایش می گذاره.
اگر از XBox Live زیاد دانلود می کنی که خریدن هارد توصیه میشه.اما اگر خیلی بازی نمی کنی و کاری هم به دانلود کردن از XBox Live نداری نیازی نیست هادر خریداری بشه.
شما باطری های مخصوص دوربین های سایبرشات خریدی که اگر اشتباه نکرده باشم رنگش آبی و نارنجی هست(فکر کنم خودم ازش یک جفت دارم) و از کیفیت و قدرت خیلی خوبی برخوردار هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or