قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نگران چیزی نباش.

Elite اکثرا BenQ هست.BenQ رو شما خودتم می تونی کپی خور کنی...
مرسی داش پدرام که امیدوارم کردی:)
آخه یکی از آشناهامون قراره برام از دبی الیت بیاره. خیلی نگران این مسئله بودم که دردسر ساز بشه

مرسی داش پدرام که امیدوارم کردی:)
آخه یکی از آشناهامون قراره برام از دبی الیت بیاره. خیلی نگران این مسئله بودم که دردسر ساز بشه

درایو های XBox 360 همگی قابل کپی خور شدن هستند ولی BenQ راحت تر از همه مدل ها کپی خور میشه.به عبارتی کپی خورش نرم افزاری هست.
قیمت مدل الایت توی دوبی 1599 درهم هست که دقیقا 396552 تومان میشه.
من خودم الان پولم آماده هست منتظر هستم یکی پیدا بشه برام از دوبی یک دونه الایت بیاره.

اگه تاریخ ساخت 2007 گیر بیاری جای نگرانی نیست ولی 2008 هارو یکم شک دارم همون BenQ VAD6038 باشه . VAD6038 رو تو 10 دقیقه میتونی کپی خور کنی .
مرسی بابت راهنمایی.گفته بودم تاریخ 2008 بیاره الانبهتره بگم 2007 بیاره;)

Deja Vu,

اگه تاریخ ساخت 2007 گیر بیاری جای نگرانی نیست ولی 2008 هارو یکم شک دارم همون BenQ VAD6038 باشه . VAD6038 رو تو 10 دقیقه میتونی کپی خور کنی .

نه اینجوری هم نیست که توی کنسول های 2008 سری جدید از BenQ حتما باشه.اون شخصی هم که کنسولش از مایکروسافت اومده بوده اتفاقی اینطوری شده بوده و شاید برای تست رو کنسول ایشون گذاشتن.

مرسی بابت راهنمایی.گفته بودم تاریخ 2008 بیاره الانبهتره بگم 2007 بیاره;)

شما چه 2007 چه 2008 بگیری فرقی نداره.فقط اگر Hitachi 79 باشه کارت سخت میشه و باید دست به جیب بشی.
باز هم میگم اصلا نگران این نباش که اگر 2008 باشه سری جدید از BenQ هست و به مشکل بر می خوری.اجناسی که توی دوبی به طور مثال هست تاریخش قدیمی تر اجناس توی اروپا و آمریکا هست(منظور با کنسول XBox 360 هست)

لطفا قیمت های پیام رو بذارید

الان تاپیکی واسه فروش نداره ؟ :confused: قدیما یکی داشت :biggrin1: ((فروش xbox با خروجی hdmi))

تاپیک آقا پیام :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=70

شنبه هفته بعد میرن دوبی.قیمت رو بعد از اومدن کنسول ها باید ازشون بپرسید.

دهم ماه May هم برمی گردن.

سلام دوست من یه دونه گرفته پرمیوم یارو بهش گفته 66 mm هست برای همین 600 تومن بهش داده جعبشم نازک تر از ماله منه 2007 هم هست میخواستم بدونم بهش انداخته

سلام دوست من یه دونه گرفته پرمیوم یارو بهش گفته 66 mm هست برای همین 600 تومن بهش داده جعبشم نازک تر از ماله منه 2007 هم هست میخواستم بدونم بهش انداخته

تو این که بهش انداخته شک نکن.

الان Premium که مادربوردش فالکون باشه حداکثر 530 هزار تومان فروش میره.اما 66 نانومتری نداریم.65 نانومتری هست.
در ضمن جعبه های جدید XBox 360 جنس افتضاحی دارن.100% رحمت به قدیمیاش...

ببخشید یک سوال داشتم این بئود که مدل halo واسه xbox live خوب هست؟

بله این مدل برای Live هم خوب هست.

این هم اطلاعاتش :

Code:
[I]Halo 3[/I] Special Edition Console 
[I]Halo 3[/I] Special Edition Wireless Controller 
[I]Halo 3[/I] Special Edition 20GB Hard Drive 
[I]Halo 3[/I] Special Edition Wired Headset 
[I]Halo 3[/I] Special Edition Gamer Pics and Theme (Exclusive download via Xbox LIVE) 
Component HD AV Cable 
Ethernet Cable 
HDMI Port 
Play & Charge Kit 
Xbox LIVE Silver Membership 
One-month Xbox LIVE Gold Membership 
[B][I]Halo 3[/I] game not included—sold separately[/B]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or