قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام آقا ببخشید سر زده اومدم می شه بگید کدام ریجن XBOX360 از بقیه بهتره؟
راستی این فروش گاه خفنا که الجمیع در تهرانند تو مشهد یا اصفهان هیچ فروشگاهی یک نمایندگی معتبری نداره?!

به نظر من اول UC و بعد Pal

کلا ریجنی بگیر که بازیهاشو راهتر میتونی بگیری

به نظر من اول UC و بعد Pal

کلا ریجنی بگیر که بازیهاشو راهتر میتونی بگیری

از نظر بازی که راحت گیر بیاد قطعا هیچ کدوم از این 2 مدلی که معرفی کردی فرقی نمیکنه.چون جایی مثل NextGen و Westgame و ... این رجیون ها رو عرضه می کنن.UC زمان عرضه بازی هاش نسبت به PAL بعضی مواقع زودتر هست.البته PAL هم بعضی بازیهاش زودتر عرضه میشه نمونش آخرین بازی هست که عرضه شده یعنی UEFA Euro 2008 هست که الان نسخه عادی و نسخه 5 زبانش عرضه شده در رجیون PAL.

این دوستمونم به هر حال هر کدومش رو بگیره آخرش می تونه از یکی از این 2 شرکت بازی بخره.
اما مزیت PAL به UC برق 220 اون هست که دیگه نیازی به خریدن تبدیل 110-220 مثل UC ندارید.

ممنون از آقا پدارام واسه توضیح کاملی که داد :love:

الان که لیست بازیهای nextgenو چک کردم دیدم اکثر بازیها مشترک بودن چنتا بازی فقط واسه پال بود مثه فوتبال چنتام واسه uc مث eternal sonata (پال نداره ؟!)
در کل فرق چندانی واسه بازیهاش نیست .

پدرام جان شما خودت چه ریجنیو تو اولویت میزاری ؟ :cool:

ممنون از آقا پدارام واسه توضیح کاملی که داد :love:

الان که لیست بازیهای nextgenو چک کردم دیدم اکثر بازیها مشترک بودن چنتا بازی فقط واسه پال بود مثه فوتبال چنتام واسه uc مث eternal sonata (پال نداره ؟!)
در کل فرق چندانی واسه بازیهاش نیست .

پدرام جان شما خودت چه ریجنیو تو اولویت میزاری ؟ :cool:

بازی Eternal Sonata برای PAL هم هست اما NextGen هنوز به لیستش اضافه نکرده.من خودم همین الان لینک دانلود نسخه PAL از سایت MegaUpload رو پیدا کردم.

در مورد اولویت Region هم نظر من اینه :

NTSC/UC
PAL
J/Asia

این رو من نسبت به وضعیت حال حاضر بازار گفتم.اگر 1 سال قبل از من می پرسیدن می گفتم :

J/Asia
NTSC/UC
PAL

ولی من خودم اگر الان بخوام خرید کنم NTSC UC و در اولویت بعدی PAL.البته برای من که خودم بازی هام رو دانلود می کنم فرقی نمی کنه...

pal vs uc

بنده هنوز هم مشکل پال و یو سی دارم و البته همچنان منتظره آقا پیام که کنسول بیاره ....راستی جی تی ای الان پیدا میشه برای هر دو رجیون ؟ مثل اینکه فروشگاهها از فروشش صرف نظر کردن و بی خیال دردسرش شدن.....

بنده هنوز هم مشکل پال و یو سی دارم و البته همچنان منتظره آقا پیام که کنسول بیاره ....راستی جی تی ای الان پیدا میشه برای هر دو رجیون ؟ مثل اینکه فروشگاهها از فروشش صرف نظر کردن و بی خیال دردسرش شدن.....

PAL هزینه بهتری داره.

UC تبدیل می خواد.من خودم می خوام PAL بگیرم.
بازی GTA IV هم برای هر 2 رجیون موجود هست.با هماهنگی با فروشگاه ها می تونی بخری...

تاسف

فرمودید پال هزینه بهتری داره البته نه با مغازه دارهای بی انصافه این دور و زمانه بنده قیمت پال و یو سی رو از یک فروشگاه گرفتم دقیقا قیمت پال رو همون اندازه که قیمت یو سی همراه با اداپتور هست می گفت که خریدار به علت قیمت کمتر طرف پال نره فروشگاه nextgen هم که معرف همه دوستان هست یوسی رو می فروشه 480 و اداپتور 15 تومنی رو هم میده 25 واقعا که باید درود فرستاد به همه این عزیزان که در این آشفته بازار خون هموطنان عزیز رو در شیشه می کنن ...جالبه که توقع داریم وضع مملکتمون هم درست بشه

فرمودید پال هزینه بهتری داره البته نه با مغازه دارهای بی انصافه این دور و زمانه بنده قیمت پال و یو سی رو از یک فروشگاه گرفتم دقیقا قیمت پال رو همون اندازه که قیمت یو سی همراه با اداپتور هست می گفت که خریدار به علت قیمت کمتر طرف پال نره فروشگاه nextgen هم که معرف همه دوستان هست یوسی رو می فروشه 480 و اداپتور 15 تومنی رو هم میده 25 واقعا که باید درود فرستاد به همه این عزیزان که در این آشفته بازار خون هموطنان عزیز رو در شیشه می کنن ...جالبه که توقع داریم وضع مملکتمون هم درست بشه

دوست عزیز شما اگر بدید PAL رو براتون از دوبی بیارن حتی با 400000 تومان می تونید Elite هم بخرید.
من خودم الان می خوام سفارش بدم Elite با رجیون PAL برام از دوبی بیارن.قیمتش هم 1599 درهم هست که معادل 397000 تومان ایران میشه.
این فروشنده ها هم که این همه گرون میدن چون از وارد کننده ای که می گیرن طرف خودش سودش رو روی جنس می کشه و این فروشگاه ها هم به هر صورت باید یه سودی کنند و برای همین قیمت ها این همه بد هست. ;)

پدرام جان قیمت Elite ریجن UC و J در دوبی چنده الان ؟

J که توی دوبی نیست و اگر هم باشه اصلا قیمتشون رو ندارم.

اما قیمت UC توی دوبی باید مدل الایتش یه چیزی حدود 450000 تومان باشه حالا یه مقدار بالا یا یه مقدار پایین ولی PAL الان اونجا 1599 درهم هست که میشه یه چیزی حدود 397000 تومان.

من بهتون! يك پيشنهاد ميكنم.
اگر واقعا پول مفت نداريد و فاميل هم داريد زحمت بكشيد بريد از خارج از ايران بگيريد! مثلا دوبي الان همين طور كه پدرام گفت قيمت يك اليت توي دوبي چيزي در حدود 400 در مياد و با كپي خور كردن ميشه 450 مثلا ميگم! حالا همين بخواي اينجا بخري كم كمش بايد 650 بدي! كه من چند روز پيش با يكي از مغازه دار ها بعد از سوختن كنسول صحبت كردم ميگفت الان اليت در ور 750 تا 800 هم ميفروشند! الان اگر شما بگي يك اليت برات از دوبي بيارن! ميتوني با پولي كه ميخواي اينجا بدي چهار تا بازي! اورجينال يا يك دسته اضافي يا حتي 4 سال اكانت گولد بخري! كه اصلا قايل مقايسه نيست;)

J که توی دوبی نیست و اگر هم باشه اصلا قیمتشون رو ندارم.

اما قیمت UC توی دوبی باید مدل الایتش یه چیزی حدود 450000 تومان باشه حالا یه مقدار بالا یا یه مقدار پایین ولی PAL الان اونجا 1599 درهم هست که میشه یه چیزی حدود 397000 تومان.

ممنون !

یه سوال دیگه : اقا پیام هم Elite ریجن UC رو به همین قیمتی که گفتید میده ؟

ممنون !

یه سوال دیگه : اقا پیام هم Elite ریجن UC رو به همین قیمتی که گفتید میده ؟

خیر ایشون حدودا 600 تا 620 هزار تومان میدن این کنسول رو.پول حمل از دوبی تا ایران و گمرکی و ... بهش می خوره به همین دلیل بالا میره...

آقا پدرام elite هم دیگه همشون با مادربرد فالکونن یا مادربرد های دیگه ای هم هست؟

توی ایران زمان خریدن باید حواست جمع باشه که سرت کلاه نره مثلا Zephyr رو جای Falcon قالب کنن بهت اما کلا الان توی ایران اکثرا فالکون هست.
لازم هست روی Power و جعبه دستگاه رو چک کنید که توان مصرفی رو 175w زده باشه یا حداقل روی Power رو 175w زده باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or