قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان میخواستم ببینم قیمت این 360 پس کی ارزون میشه؟حالا مدلش فرقی نداره چه ارکاد یا پریموم و بگین در ارزون ترین حالت به چند خواهد رسید؟در ضمن ایا این مشکلی سه چراغ بلاخره راه حل قطعی درست کردنش یا جلوگیریش مشخص شد یا نه؟

سلام دوستان میخواستم ببینم قیمت این 360 پس کی ارزون میشه؟حالا مدلش فرقی نداره چه ارکاد یا پریموم و بگین در ارزون ترین حالت به چند خواهد رسید؟در ضمن ایا این مشکلی سه چراغ بلاخره راه حل قطعی درست کردنش یا جلوگیریش مشخص شد یا نه؟

قیمتش توی اواسط اردیبهشت احتمال داره بیاد پایین تر.کنسول ها این چند روزه یه افت کوچیک داشتن.
Premium امکان داره به 480 هم برسه البته سری جدید ها رو میگم و بر اساس پایین ترین قیمت.

Arcade هم که تا 380 امکان داره پایین بیاد.

مشکل 3 چراغ با اومدن مادربورد Falcon حل شده اما خوب روش حل کردن این مشکل هم فعلا به نظر میاد X-Clamp باشه.

سلام و درود بر دوستان خوب
و درود بر پدرام عزیز

یه نکته خواستم اشاره کنم ، در رابطه با مشکل گرمایی و حرارت ، کنسول الیت که الان من استفاده میکنم نسبت به پریمیوم که یکی از دوستان دارن فوق العاده کم شده و قابل احساس هست ، طوری که راحت میشه حرارت پشت و زیر هر دو کنسول رو احساس کرد و متوجه شد .
مادربورد الیت فالکون هست و میشه گفت تا الان یکی از بهترین مادربوردها به حساب میاد .

با اجازه دوستان یه نظر و ایده کوچولو از خودم بگم : اون دسته از دوستانی که قصد خرید کنسول 360 رو دارن سعی کنند حتی الامکان یه کنسول مجهز به HDMI بگیرند خوب حالا بحث هزینه میاد وسط که اونم میشه یه جورایی باش کنار اومد دیگه ولی خوب مگه شما میخوایید چند بار خرید کنید لااقل یه جنس خوب بخرید ، آخه واقعا قابل مقایسه نیست تصویر HD با HDMI . امیدوارم کسی از دوستان از حرف من ناراحت نشده باشند .

با تشکر از مدیریت محترم انجمن

سلام و درود بر دوستان خوب
و درود بر پدرام عزیز

یه نکته خواستم اشاره کنم ، در رابطه با مشکل گرمایی و حرارت ، کنسول الیت که الان من استفاده میکنم نسبت به پریمیوم که یکی از دوستان دارن فوق العاده کم شده و قابل احساس هست ، طوری که راحت میشه حرارت پشت و زیر هر دو کنسول رو احساس کرد و متوجه شد .
مادربورد الیت فالکون هست و میشه گفت تا الان یکی از بهترین مادربوردها به حساب میاد .

با اجازه دوستان یه نظر و ایده کوچولو از خودم بگم : اون دسته از دوستانی که قصد خرید کنسول 360 رو دارن سعی کنند حتی الامکان یه کنسول مجهز به HDMI بگیرند خوب حالا بحث هزینه میاد وسط که اونم میشه یه جورایی باش کنار اومد دیگه ولی خوب مگه شما میخوایید چند بار خرید کنید لااقل یه جنس خوب بخرید ، آخه واقعا قابل مقایسه نیست تصویر HD با HDMI . امیدوارم کسی از دوستان از حرف من ناراحت نشده باشند .

با تشکر از مدیریت محترم انجمن

الان دیگه کنسول XBox 360 با مادربورد های قدیمی مخصوصا لانچ کم گیر میاد.الان داخل بازار فالکون پر شده ولی خوب قیمت ها هم نجومی هست.

با اجازه دوستان یه نظر و ایده کوچولو از خودم بگم : اون دسته از دوستانی که قصد خرید کنسول 360 رو دارن سعی کنند حتی الامکان یه کنسول مجهز به HDMI بگیرند

مدل دستگاه ملاك مادربرد نمي تواند باشد .
ما خودمان Elite توليد 09-2007 داريم كه مادربرد Zypher است . همچنين Premium داريم كه ساخت 07-2007 است و با برد Falcon است ولي ساخت 09-2007 داريم كه با برد Zypher است .
اين رو از اين جهت گفتم كه مدل يا تاريخ توليد ملاك مادربرد نمي تواند باشد .
به نظر خودم كه از هر دو دستگاه Zypher و Falcon داريم ، فرق خاصي اين دو تا با هم ندارند و در حد خوبي كار ميكنند ولي با بردهاي قديمي كه HDMI نداشتند قابل مقايسه نيستند .

برادرا ارطونترین جایی که الان آرکید می ده کجاس؟

فقط دنبال قيمت نباش بقيه اختلافاتش رو هم مقايسه كن : مثل Region و درايو ، وات دستگاه و ...

اگر خواستي ما Arcade -PAL - 175W با برد فالكون را آكبند بهت ميديم 475 تومان با آخرين نسخه درايو Hitachi
Premium و Elite هم اگر خواستي داريم

کدام ریجن؟

سلام آقا ببخشید سر زده اومدم می شه بگید کدام ریجن XBOX360 از بقیه بهتره؟
راستی این فروش گاه خفنا که الجمیع در تهرانند تو مشهد یا اصفهان هیچ فروشگاهی یک نمایندگی معتبری نداره?!

آخرین ویرایش:
برادرا ارطونترین جایی که الان آرکید می ده کجاس؟

الان ارزون ترین جایی که آرکید میده آقا پیام هست که الان جنس هاش تمام شدن و سری بعد که 3-4 هفته دیگه باشه مطمئنا دوباره آرکید با قیمت های مناسب دارن.
قیمت آرکید که ایشون میده بین 400 تا 420 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or