قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اسلیم خام 4GIG با درایو 9504 470 تومان

این مدل کپی شدی ولی چون کم پیدا می شه قیمتش وحشتناکه و خریدش اصلا کار عاقلانه ای نیست .

اسلیم خام 4GIG با درایو 0225 ۲۷۰ تومان

الان بهترین گزینه برای خرید این هست ( من خودم اینو خریدم ) این مدل کپی خورش اعلام کردن که تا چند وقت دیگه میاد .

این مدل هم مثل بالایی فکر کنم دیگه تولید نمی شه ولی تو بازار زیاده ولی تا چند وقته دیگه که موجودی بازار برای این مدل تموم بشه این هم قیمتش می کشه بالا و همون 490 ومن می شه .

پک کامل کینکت به همراه اداپتور 178 هزار تومان

حالا با این قیمتا دیگه حساب کتابات رو بکن .
یعنی به صرفه هست الان ؟ الایتمو چند برمیدارن با دسته اضافی و باتری شارژر . کلا میتونم با پولش یه اسلیم با کینکت بگیرم یا نه ؟

اسلیم دقیقا فرقش با الایت چیه ؟

یعنی به صرفه هست الان ؟ الایتمو چند برمیدارن با دسته اضافی و باتری شارژر . کلا میتونم با پولش یه اسلیم با کینکت بگیرم یا نه ؟

می خوای بگیری چی کار؟ کلی پول باید بدی تازه هکم که نمی شه می خوای بخری نگاش کنی؟

اسلیم هیچ فرق خاصی نداره فقط حرارت تولیدیش از جاسپر بیشتره یعنی یه جورایی بدترم هست می مونه فقط قیافش که مثلا خودم خیلی دوست دارم

تفاوت دیگشم 2 تا usb اضافه با اپتیک جدا و یه برق جدا برای کینکته

می خوای بگیری چی کار؟ کلی پول باید بدی تازه هکم که نمی شه می خوای بخری نگاش کنی؟

اسلیم هیچ فرق خاصی نداره فقط حرارت تولیدیش از جاسپر بیشتره یعنی یه جورایی بدترم هست می مونه فقط قیافش که مثلا خودم خیلی دوست دارم

دوسته خوبه من
شما که از کاربرهایه قدیمیه سایت هستی یه کم تو راهنمایی کردنها و پیشنهاد دادن هات
بیشتر دقت کن
این احتمال رو هم در نظر بگیر شاید یه وقت یه نفر رو حسابه راهنمایی هایه شما بخواد تصمیم بگیره
یه خورده علمی با قضیه برخورد کنید ضرر نداره
ممنون;)

این فقط نظر شخصی بنده هست : به نظر من به صرفه هست که الان الایتت رو بفروشی و یه اسلیم و کینکت بگیری به چند دلیل :

اول اینکه الان مردم جو زده شدن و صبر و تحملشون تموم شده ، برا همین الایتت رو خیلی بیشتر از قیمت واقعیش می خرن ;) ( دقیق نمی دنم ولی شاید 370 بخرن ) اونوخت یه اسلیم 4 گیگ 0225 + یه کینکت ( 185 تومن + 265 تومن ) می شه 345 تومن ، اسلیم درایو 0225 هم تا چند وقت دیگه کرکش می یاد ( ولی اصلامعلوم نیست کی ! شاید 2 هفته دیگه شاید 2 ماه دیگه ) .

اسلیم گرمایی که تولید می کنه کمتر از الایت هست ( برای اینکه الایت تکنولوژیش 65 نانومتری هست ، اسلیم 45 نانومتری ) . اسلیم وایرلس داخلی داره و در کل شیک تر هم هست :)

بازم می گم که اینا فقط نظرات شخصی بنده هست و تصمیم با خودتون هست . من خودم یه اسلیم 4 گیگ گرفتم .

اینو هم می گم شاید به درد بخره : اینکه اگر اسلیم 4 گیگ بگیری اگر خواستی هارد بگیری براش لازم نیست اون هارد اصلیش رو بگیری ( هارد اصلیش فقط 250 گیگ داره که قیمتش اینجا نزدیک 130 تومن هست و قاب هارد این اسلیما با قاب هاردای xbox قبلیا فرق میکنه ) فقط کافیه قاب این هاردای معمولی xbox رو باز کنی هارد توش رو در بیاری راحت بزاری تو این اسلما برای اینکه لق نخوره هم دو تا ابر بزاری کنارش . ( من خودم این کارو با یه هارد 20 گیگ که از xbox قبلیم داشتم برای این اسلیمه کردم ) فقط مسئولیت این کار با خودتونه

دوست عزیز شما اینو از کجا می گی که حرارت تولیدی اسلیم از جاسپر بیشتره ؟ :-/ تکنولوژی جاسپر 65 نانومتری هست ، تکنولوژی اسلیم 45 نانومتری ، اونوخت گرمای جاسپر از اسلیم بیشتره ؟ :|

دوست عزیز لطفا هر اطلاعاتی رو بدون مطمئن بودن ازش بازتاب نکنید . با تشکر :)

این هم تایید وی کی پدیا برای این چیزایی که گفتم : http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware#List_of_revisions
.
.
.
.
چه پست طولانی شد خسته شدم #:-s#:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirf
دوسته خوبه من
شما که از کاربرهایه قدیمیه سایت هستی یه کم تو راهنمایی کردنها و پیشنهاد دادن هات
بیشتر دقت کن
این احتمال رو هم در نظر بگیر شاید یه وقت یه نفر رو حسابه راهنمایی هایه شما بخواد تصمیم بگیره
یه خورده علمی با قضیه برخورد کنید ضرر نداره
ممنون;)

دوست من علمیه دیگه شما بیای کنسولتو که داری راحت باهاش کار می کنی و بفروشی اونم مثلا 270 با کلی درد سر فروش بعد اون پولو بدید درایو اسلیم 0225 بگیرید که چی؟ صبر کنید تا حالا ببینید کی هک می شه؟ کلی بازی هم از دست بدید؟

این حرارت تولیدی هم از استاد خلیل بپرسید تا راهنماییتون کنن البته کیفیت مواد ظاهرا بیشتر شده اما به هر حال جاسپر امتحان خودشو پس داده اما اسلیم نه هنوز

دیگه منطقی تر از این شما چه دلیلی می یارید که کنسول جاسپر زیر دست خودتون بخواین بفروشین بعد جاش اسلیم هک نشده بخرید مزیتش چیه؟

این سایت به طور کامل توضیح داده که چطوریه دماش تست گرفته حدود 5 درجه داغ تر بوده

http://www.bit-tech.net/gaming/xbox-360/2010/07/16/xbox-360-slim-review/2

بازم می گم تصمیم با خودتونه اما اینده اصلا معلوم نیست می تونید هر ریسکی رو انجام بدین اما فکر نکنید کنسولتون رو با قیمت فضایی می خرن می تونید با پولش برید la خونه بخرید

این منبع هم اعلام کرده 12 درجه اسلیم از جاسپر داغ تر هست

http://www.rumorsplace.com/the-xbox-360-slim-rejects-more-heat-than-older-models-434

آخرین ویرایش:
قیمت به روز کینکت در توپخونه چنده؟
مایکروسافت برنامه ای برای کاهش قیمت کینکت هم اعلام کرده؟
چرا اینجا به جایه قیمت گذاری تبدیل به محلی برای بحثهای سخت افزاری شده؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or