دوستان یه قیمت درست درمون واسه xbox360 آرکید ما بگید . من سربازم ، چندماهی زیر پرچم مقدس باید پا بکویم و کلا نیستم . واسم به صرفه هست که بفروشم ، ولی میخوام قیمت رو بدونم که جاش یه اسلیم بخرم .
مشخصات کنسول :
آرکید
11 ماه کارکرد
همه چیزش تمیز و سالمه
فایرمور LT+
داشبور قدیمی ( بتا جدیده نیست )
فقط اکانت لایوش پریده ( بن نشده )
20-30 تا بازی هم اشانتیون ، خسته شدم از این بازیا
+ کیت شارز و سیم دسته و از این حرفها
==
فکر می کنید فروشنده یا دست چند بخره ؟
ممنونم
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 470 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 540هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 440هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
پک کامل کینکت به همراه اداپتور 178 هزار تومان
لیست به روز قیمت ها در فروشگاه حقیقت :
xbox360 elite الایت با فریم ویر 1.1LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۵۴۵تومان
xbox360 arcade ارکید با فریم ویر 1.1LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۴۴۵تومان
کینکت (kinect)رجین پال : ۱۸۰ تومان
اسلیم خام 250gig با درایو 0225 ..... تومان(موجود نیست)
اسلیم خام 4GIG با درایو 0225 ۳۰۰ تومان
اسلیم خام 4GIG با درایو 9504 ۴۹۰ تومان (کپی رایگان)
سلام دوستان
من چیزه زیادی از xbox نمیدونم
ولی کمکم کنید لطفا
من فردا میخوام xbox بخرم
میخواستم بدونم بهترین مدلش کدومه که بخرم و قیمتش چقدره که بهم نندازند.
ممنون
سلام دوستان
من چیزه زیادی از xbox نمیدونم
ولی کمکم کنید لطفا
من فردا میخوام xbox بخرم
میخواستم بدونم بهترین مدلش کدومه که بخرم و قیمتش چقدره که بهم نندازند.
ممنون
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 470 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 540هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 440هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
بر بساطی كه بساطی نيست!
با اين روند به اميد خدا اول تابستون آركيد جسپر می شه 600 تومن
تا جایی كه می تونيم بايد اين فروشنده ها رو تحريم كنيم! سود كشيدن و سواستفاده از اوضاع هم حدی داره!