بر بساطی كه بساطی نيست!
با اين روند به اميد خدا اول تابستون آركيد جسپر می شه 600 تومن
تا جایی كه می تونيم بايد اين فروشنده ها رو تحريم كنيم! سود كشيدن و سواستفاده از اوضاع هم حدی داره!
سلام دوست مندقیقا من پارسال فک کنم آذر بود پرسدم آرکید چند گفت 225 تومن تازه می خواست آدمو بکشه تو مغازه و ولی چون اسلیم رو دوست داشتم نخریدم. تازه 400 تومن نه که 440 تا 480 هر کی هر قیمتی داده.
وقتی میخوای کپی بازی کنی همینه دیگه داداشسلام دوست من
مشکل ما خریداراییم نه اونا
اگه نخریم هیچکس هم گرون فروشی نمیکنه
وقتی میاد آرکید 225 تومنی رو میده 450 تومن ( این دوبرابر ) تازه اگر از قیافت خوشش نیاد میگه ندارم ! :wacko:
اونوقت اگه تا گفت 450 شما بیای بیرون پشت سرت 20 تای دیگه هم نخرن و بیان بیرون همون آقا مجبوره قیمتشو درست کنه دیگه..
متاسفانه ما ایرانیا ...:arrowd:
همین الان برو توپخونه اصلا چرا اونجا همین بازارچه خودمون ببین بابا میخواد یه اسلیم بفروشه
میگه قیمت پایه 490 :twisted: اونوقت 24 ساعت بعد میان بهش پیشنهاد 580 تومن میدن
دیگه از توپخونه ایها چه توقعی دارین:surrender:
قبول کنید مشکل من خریدارم
تا 0225 براش fw نیاد و تازه 0500 هم تایید نشه که کپی میشه یا نه
همینه و مدام هم گرونتر میشه
سلام دوست من
مشکل ما خریداراییم نه اونا
اگه نخریم هیچکس هم گرون فروشی نمیکنه
وقتی میاد آرکید 225 تومنی رو میده 450 تومن ( این دوبرابر ) تازه اگر از قیافت خوشش نیاد میگه ندارم ! :wacko:
اونوقت اگه تا گفت 450 شما بیای بیرون پشت سرت 20 تای دیگه هم نخرن و بیان بیرون همون آقا مجبوره قیمتشو درست کنه دیگه..
متاسفانه ما ایرانیا ...:arrowd:
همین الان برو توپخونه اصلا چرا اونجا همین بازارچه خودمون ببین بابا میخواد یه اسلیم بفروشه
میگه قیمت پایه 490 :twisted: اونوقت 24 ساعت بعد میان بهش پیشنهاد 580 تومن میدن
دیگه از توپخونه ایها چه توقعی دارین:surrender:
قبول کنید مشکل من خریدارم
دقیقا . وقتی که گرون میکنند ما نباید بخریم باید تحریمش کنیم تا قیمتها رو بیارن پایین.
جناب hustler اصلا با حرفت موافق نیستم چون یه هفته پیش رفته بودم توپخونه . از هر کی پرسیدم درایو 9504 هم دارین همه با تعجب میگفتن چی و اصلا نمیدونستن درایو 9504 یعنی چی فک می کردند یه کنسول جدیده. و همه میگفتن الان فقط 4 گیگ داریم
من اسلیم قیمت گرفتم کپی خورش 350 تومن خوبه قیمتش بخرم یا ارزون تر میشه(تا اونجایی که خبر دارم 200 دلار ناقابله اونور مرز دی)
اونایی که باید بدونن میدونن دوسته عزیز
یه دفه که یکی از انباراشون رو ببینی متوجه عرض بنده میشی
الانم 0225 ها رو قایم کردن تا کپی بشه
کلا اسلیم تو بازار کم شده
در هر حال همه چی معلوم خواهد شد یه کم صبر کنید