قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

انشا... که کپی خور نشن -من یکی از خدامه-2 تا ارکید میخریم- ارزون(کپی نشده)یکی رو نگه میداریم- برای
لایو و اورج بازی اون یکی رو هم نگه میداریم تا کپی بشه!!!

کل توپ خونه جماعت از دم خالیبند و خیلی ببخشیدا(یکسریشون دزد هستن)ولی همشون خالی بند هستن مطمئن باشید

اون مدل درایوی که الان روی کنسولها میزنن نوع سوم یا ورژن 3 درایو لایتون هست که خلیل جان زحمت کشیدند یکی دو هفته پیش خبر کپی خور شدنش رو گذاشتند!!!

من نمیدونم چرا به این تاپیک هایی که برای خودتون درست میکنه خلیل و به نفعتون کار میکنه توجه نمیکنید و فقط به حرف این دروغ گو ها گوش میدید!!!

سری چهارم لایتون هم بخاطر اینکه فقط روی باندل های جدید مثل COD و FM3 بوده برای همین تعداد محدود بودن و به صرفه نبودن سمتش نرفتن!!!
همونطور که وقتی تعداد ورژن 3 درایو لایتون زیاد شد تلاش کردن و کپی خورش کردن-اگه
سری چهارم هم تولید انبوه بشه روش کار میکنند!!!مطمئن باشید(حد اقل الان 5-6 رقم درایو مختلف رو کپی خور کردن و امادند برای درایو جدید و مثل سابق نیست که 1 سال صبر کنی الجی هک بشه -6 ماه صبر کنی بنکیو هک بشه و 1 سال صبر کنی لایتون هک بشه(الان در دم براتون هک میکنند -راه افتادن هکرا:biggrin1:(در دم= بعد از مدت کمی):biggrin1: )

راستي الان اركيد چند شده؟؟؟؟
280 ارزون ترین قیمت بود که توی توپخونه دیدم!!!
حالا فارغ از این موضوع کسی الیت جاسپر در حال حاضر قیمت داره؟ممنون می شم.
پک جدید 275 !!!

آخرین ویرایش:
اینطوری که ما می بینیم این فروشنده ها فصل و ماه و سال حالیشون نیست.:cheesygri:blushing::eek:
هر قیمتی خواستن می فروشن.تازه اقا یا خانم می خواد ایکس باکس کپی خور شده بفروشه یا به عبارتی قالب کنه.:cool:

حالا فارغ از این موضوع کسی الیت جاسپر در حال حاضر قیمت داره؟ممنون می شم.

فروشگاه تصویر :

آرکید با یک بازی اورجینال (روی خود پک هست Banjo-Kazooieا ) : 285
الیت : 375
الیت فالکن : 335
پرمیوم ( تعداد محدود ) : 440

قیمت های PS3 در تاپیک مخصوص اعلام شد .

فروشگاه تصویر :

آرکید با یک بازی اورجینال (روی خود پک هست Banjo-Kazooieا ) : 285
الیت : 375
الیت فالکن : 335
پرمیوم ( تعداد محدود ) : 440

قیمت های PS3 در تاپیک مخصوص اعلام شد .
الان يكي از بچه ها گفت تو دوبي 190 هزار تومان اونم تك فروشيش ! عمدش بايد 160 150 در بياد
بعد شماها چه جوري 285 قيمت ميدين ؟

الان يكي از بچه ها گفت تو دوبي 190 هزار تومان اونم تك فروشيش ! عمدش بايد 160 150 در بياد
بعد شماها چه جوري 285 قيمت ميدين ؟

شما می تونید از همون دوبی خرید کنید.
اینجا هزینه گُمرکی و حمل و نقل رو حساب کنید.
در کُل هر چقدر هم روش بخوان سود بکش بازم یه بخشی از این هزینه ها جزوش هست.

شما می تونید از همون دوبی خرید کنید.
اینجا هزینه گُمرکی و حمل و نقل رو حساب کنید.
در کُل هر چقدر هم روش بخوان سود بکش بازم یه بخشی از این هزینه ها جزوش هست.
آی قربون دهنت ، تو این چند سال کاسبی اولین نفری هستی که حرف منو فهمید . ما هی توضیح منطقی میدیم گوش کسی بدهکار نیست . فکر می کنن کنسول مفتی میاد تو ایران ، انگار دبی همین سوپر مارکت سر کوچه هست که من برم 500 تا کنسول بخرم و برگردم خونه .

شرمنده که حرف غیر از موضوع تاپیک زدم .
اینجا اسمش تاپیک اعلام قیمته ،لطفآ جر و بحث و تبادل نظر هاتون رو جای دیگه انجام بدین یا توی پ . خ با فروشنده ها در میون بزارین .

موفق باشید

یعنی اون موقع که آرکید 200 تومان بود شما از جیب خودت برای ما خرج میکردی:cheesygri
اگه قیمتها از اول همین بود شاید حرفتونو باور می کردم:laughing:

یعنی اون موقع که آرکید 200 تومان بود شما از جیب خودت برای ما خرج میکردی:cheesygri
اگه قیمتها از اول همین بود شاید حرفتونو باور می کردم:laughing:
در مورد قيمت بحث نكن كه پستت پاك ميشه مثل من .... سكوت اختيار كن تا ....... هه !‌
قيمت امروز آركيد 2009/7 285 هزار !‌همه جا همين قيمت بود

تقریباً دو سال خورده ای هستش که قیمت بازار تهران رو دارم دنبال میکنم و چون هنوز خودم کنسول ندارم به چشم یک خریدار همیشه قیمت ها رو نگاه کردم.

بعد از شروع تابستان برد جسپر هم وارد بازار دبی (دروازه ی ایران) شد، فقط سری های اول قیمت آن مثل قدیم بودش و با وارد شدن سری های بعدی قیمت کنسول نیز افزایش یافت.

دلیل آن افزایش قیمت کنسول و نزدیک شدن قیمت خرید عمده به قیمت خرده فروشی در دبی است، بطوری که عامل های واردات کنسول در حال حاظر کنسول رو با قیمت بیشتر از همیشگی خریداری می کنند و با حساب کردن کلیه ی هزینه های جدید سال جاری، سود و دست به دست شدن، قیمت کنسول چند ده هزار تومانی افزایش پیدا می کند.
البته یک سری فروشنده هم هستند که از وضعیت خراب بازار استفاده هایی می کنند و کنسول نو رو با قیمت بالاتر و کنسول دست دوم رو به اسم نو ارزان تر و یا گران تر می فروشند.

با کاهش قیمت، بازار تقاضا نیز افزایش پیدا میکند و سود حاصل از فروش کنسول برای فروشگاه ها هم بیشتر می شود.
اینطور نیست که همه خودشان به قیمت خرید عمده ی سابق خریداری می کنند و با قیمت های دوبل برای فروش می گذارند.

فعلاً بازار از ثبات نسبی خوبی برخوردار هستش بعد از پایان تابستان و به زودی شاهد کاهش قیمت نیز خواهیم بود.

در حال حاظر فقط صحبت هایی وجود داره که قراره دوباره قیمت ها به ثبات خودش برسه و دوباره شاهد قیمت هایی مشتری پسندی باشیم.

آخرین ویرایش:
تقریباً دو سال خورده ای هستش که قیمت بازار تهران رو دارم دنبال میکنم و چون هنوز خودم کنسول ندارم به چشم یک خریدار همیشه قیمت ها رو نگاه کردم.

بعد از شروع تابستان برد جسپر هم وارد بازار دبی (دروازه ی ایران) شد، فقط سری های اول قیمت آن مثل قدیم بودش و با وارد شدن سری های بعدی قیمت کنسول نیز افزایش یافت.

دلیل آن افزایش قیمت کنسول و نزدیک شدن قیمت خرید عمده به قیمت خرده فروشی در دبی است، بطوری که عامل های واردات کنسول در حال حاظر کنسول رو با قیمت بیشتر از همیشگی خریداری می کنند و با حساب کردن کلیه ی هزینه های جدید سال جاری، سود و دست به دست شدن، قیمت کنسول چند ده هزار تومانی افزایش پیدا می کند.
البته یک سری فروشنده هم هستند که از وضعیت خراب بازار استفاده هایی می کنند و کنسول نو رو با قیمت بالاتر و کنسول دست دوم رو به اسم نو ارزان تر و یا گران تر می فروشند.

با کاهش قیمت، بازار تقاضا نیز افزایش پیدا میکند و سود حاصل از فروش کنسول برای فروشگاه ها هم بیشتر می شود.
اینطور نیست که همه خودشان به قیمت خرید عمده ی سابق خریداری می کنند و با قیمت های دوبل برای فروش می گذارند.

فعلاً بازار از ثبات نسبی خوبی برخوردار هستش بعد از پایان تابستان و به زودی شاهد کاهش قیمت نیز خواهیم بود.

در حال حاظر فقط صحبت هایی وجود داره که قراره دوباره قیمت ها به ثبات خودش برسه و دوباره شاهد قیمت هایی مشتری پسندی باشیم.
تشکر ، بالاخره چند نفر حرف مارو هم فهمیدن .

قیمت های امروز :

آرکید 288
الیت 375
الیت فالکن 335
پرمیوم (5 تا مونده) : 440

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or