قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خليل جواب داد ديگه ! تا قبل اينكه توليد انبوه برسه هك ميشه !‌ بعد مگه خليل هك ميكنه كه خبر دقيق بده !
يا حق

خلیل هک نمی کنه که خبر بده.دنبال اخبار موثق و دقیق در مورد هک شدن درایوها توی اینترنت می گرده،مطمئن باش اگه اون نباشه امثال شما از این موارد خبردار نمیشن.همین آموزش های آپدیت و کپی خور هم دولتی سر خلیله که توی سایت موجوده.

در ضمن بحث های خارج از قیمت XBox 360 اینجا ممنوعه.رعایت کنید.

آخرین ویرایش:
یه سوالی برام پیش اومده
فروشنده های عزیز قیمت بگذارن لطفا من الان قیمت های فروشگاه سونی دیدم یه لحظه سرم سوت کشید!!
احیانا فکر کردن هر قیمتی بخوان میتونن بدن
فروشگاه فتحی هم که اصلا قیمت نداده اگه قیمت بده ممنون میشیم
فروشگاه سونی
الایت: 425 تومن
آرکید: 325 تومن

سلام دوستان من امروز با یکی از دوستام رفتیم براش یه الایت خریدیم از توپخونه الایت با پک قدیم 445 همین پک رو حدود یک ماه پیش خریدیم 365 یعنی این اختلاف قیمت برای کپی خور نشدن دستگاه های جدیده؟

سلام دوستان من امروز با یکی از دوستام رفتیم براش یه الایت خریدیم از توپخونه الایت با پک قدیم 445 همین پک رو حدود یک ماه پیش خریدیم 365 یعنی این اختلاف قیمت برای کپی خور نشدن دستگاه های جدیده؟

Elite پک قدیم دیگه تولید نمیشه، پس داستان داشتن درایوهای جدید تو این سری ممکن نیست.

در مورد کپی خور نشدن و شدن درایوهای جدید، هم دو روز کامل نشده که روش اون تکمیل شده و بعید میدونم فروشندگان تهرانی تا الان اقدام جدی و گسترده کرده باشند در مورد کپی خور درایوهای جدید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=26610

دلیل گرون شدن پک قدیم Elite هم به دلیل کمبود اون در بازار هستش که قیمت بالا میره.
در نهایت خرید پک جدید به صرف تر هستش

سلام
این که خوبه یکم با عقل جور در میاد گرونی قیمتش
تعجب اینجاست پک پرمیوم که فقط یه هارد 60 داره 440 هستش پس زیاد در مورد الیت تعجب نکن
من میخواستم بزارم ارزون بشه قیمتا ارکید تا موقع امتحانا برسه همون 230 40 که فهمیدم باز بهونه دسشون میادو قیمتا میره سمت نوجوم به خاطر کپی خور نشدن همون 280 دو هفته پیش خریدم ده روز پیش
حالا هم که قیمتا
استغفروالله:eek:

آقایون چرا کسی نمیره جمهوری خرید کنه؟؟!؟!اآقایی که هی میگی ÷رمیوم گرونه!!!من ÷رمیوم جاس÷ر تو جمهوری دیدم 340!!تا ÷ای معامله هم رفتم ÷شیمون شدم elite خریدم!!!!

آقا خدایی قیمت کنسول الکی داره میره بالا.
اگر عجله ندارین نخرین.خیلی نامردیه.
به هر حال من امروز از چند جا قیمت گرفتم.
آرکید همه جا 310 تا 330 بود.بالاست.

من خودم فقط آرکید دارم و 295 میفروشم.
ولی باز هم میگم نخرین.میاد پایین.باید بیاد پایین.

سلام
اقا بپا فالکون میندازنا:laughing:
یارو مخش تعطیل نی که الان ارکیده 320 بیاد پرمیوم بده 340 بشما عزیزم
از طرفی
همین فروشنده تو بازی سنتره که همه میشناسنش پرمیو این قیمت میده
پس
با اطلاعات بحرف;)

عیبی نداره:دی فعلا اینا بتازونن.20 روز دیگه که امتحانات شروع بشه قیمتا میشکنه میان التماس میکنن که کنسول بخرید. ما هم مغز خر نخوردیم توی این قیمتا بریم خرید کنیم.صبر میکنیم.

برادر من الانو نمی گم!دو هفته ÷یش و می گم که الیت ÷ک قدیمو خریدم 380!قبل خریدم این سایت و 300 بار بالا ÷ایین کردم با اطلاعات رفتم خریدم.اون ÷رمیوم هم مطمینم جس÷ر بود!با همون سه مشخصه ای که آقا خلیل بود هرجا می رفتم اونارو چک می کردم.یه جا میداد 370 ÷ک قدیم یه عالمه هم داشت.ولی فالکون بود.
زت زیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or