Instruction
موضوع کنسول هایی کپی خور شده با توجه به تاریخ ساخت رو برای آخرین بار توضیح میدم و دیگه به هیچ گونه سوالی در این باره پاسخی داده نمیشه...چون یک تاپیک برای اون ایجاد کردم که اصلا متوجه ی اون نیستید.
تمامی بردهای جسپر (کنسول های جدید) دارای یکی از درایوهای Lite-On هستند. این درایوها به چهار دسته تقسیم می شوند، که در تاپیک زیر تمامی درایوهای Lite-On رو معرفی کردم
عرضه درایوهای جدید Lite-On برای Xbox360
هر درایو یک بازه ی زمانی خاص خودش رو داشته و مایکروسافت یک سری جدید رو جایگزین مدل قدیمی میکنه.
سری اول درایو لایتون 74850C در نیمه اول سال 2008 ساخته شد و در 12-22-2008 رسماً کپی خور شد
سری دوم درایو لایتون 83850C در March 2009 ساخته شد و تاریخ 08-04-2009 رسماً کپی خور شد
در حال حاظر کنسول ها تا برج 9 که تولید شدند همگی دارای درایو سری 83850C هستش، یعنی با عبارت دیگه کنسول هایی که تا برج 9 تاریخ تولید اونها هستش رو میشه کپی خور کرد.
و امــــا
سری سوم و چهارم درایو لایتون 83850C-v2 93450C آخرین نسل حاظر از سری درایوهای لایتون هستش که هنوز کپی خور شدن این درایو معلوم نیست...تعداد گزارش شده ی این درایو بسیار بسیار محدود بوده و در میانه های برج 9 این درایو ثبت شده.
اگر به سایت عمومی 360drives درایو سر بزنید، مشاهده میکند که تعداد گزارش این درایو چقدر محدود است
http://www.360drives.com/list?v_firmware=93450C
همچنین میتوانید سایت های مثل forums.xbox-scene و یا در خود گوگل جستجو کنید درباره ی گزراش های این سری درایو liteon 93450C
در حال حاظر (طبق کنسول های ثبت شده توسط اعضا در سایت های مختلف که مشاهده کردم) تاریخ ساخت کنسول ها در انتهای برج 9 به اتمام رسیده اند و کنسولی برای برج 10 و یا 11 وجود
ندارند.
یعنی تمام کنسول هایی که در حال حاظر پخش میشوند به برج 9 محدود میشند...کنسول خریداری شده در برج 9 یا درایو اون 83850C هستش و یا 93450C...پس با توجه به تعداد ثبت های محدود سری 93450C، باز هم کنسول کپی خور شده (درایو 83850C) وجود دارد و بازار انطوری که شایعه ساز ها دامن میزنند نیست.
این رو هم بگم زمانی که درایو 83850C تازه پخش شده بود....و داشت لاک پشتی وار بازار رو میگرفت (هنوز وارد ایران نشده بود) تیم C4eva که iXtreme رو میسازه و درایوها رو هک میکنه، اعلام کرد که قبل از اینکه این درایو 83850C بازار رو اشباع کنه شیوه ی کپی خور اون رو عرضه میکنم.
و همینطور هم شد و این درایو 83850C بعد از عرضه در طی مدت کوتاهی کپی خور شد و اصلاً اتفاق خاصی برای بازار ایران رخ نداد...همین داستان هم برای درایو 93450C وجود دارد و بدانید قبل از اینکه این درایو کاملاً جایگزین بشه در بازار، تیم C4eva کپی خور اون رو عرضه میکند.
تیم C4eva تا الان 14 الی 15 نسل از درایوهای Xbox 360 رو از زمان تولید این کنسول تاکنون هک کرده است، به عبارت دیگر تمام درایوهای Xbox 360. با تجربه ای که این تیم هکری داره...این درایو 93450C نیز به زودی هک می شود (خودم مسئول خبرش میشم)
در نهایت بی جهت برای خودتون مسئله درست نکنید که جزء پیچیده شدن ماجرا برای شما سودی ندارد، کنسول تا قبل از برج 9 بخرید
مثل برج های 8 7 6 و یا قبل تر که درایو اون با اطمینان 83850C باشه، اگر هم در برج 9 خریدید بررسی کنید که درایو اون چی هستش و کپی خور میشه (83850C) و یا کپی خور نمیشه (93450C)
حق نگهدار