قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوست من این صحبتها همه شایعاتی است که خودشان درست میکنند و بهش دامن میزنند چون برایشان سود داره!
فعلا که پک جدید را با قیمت پک قدیم و پک قدیم را به قیمت پرت و پلا دارن میندازن به ملت. با همین شایعات هم این جو را درست می کنند.

شما اگر کسی نداری بری دبی خودت برو. همین کنسولتو از اونجا بخری یک لپ تاپ یا ساعت یا حتی عطر و ادکلن هر چیز دیگری که لازم داری از اونجا بخری خرج سفرت در آمده.

سلام
خب
دوسته عزیز ماکه بچه دانش جوییمو امکانش نیست بریم سفر چه برسه دوبیدیگه مجبورم بخرم
یه زمانی همین ارکیدو به 320 هم رسوندن اینا
البته تا اخرا اذر که امتحونا شروع میشه حسابی میخوره تو سرش
میرسه دویستو سی نهایتا چهل
ولی
ما دق میکنیم تا اون موقع:cheesygri

دوستان اینجا تاپیک اعلام قیمته نه تبادل نظر ، اگر مقدوره رعایت کنید و فقط قیمت ها رو اعلام کنید .

قیمت های فروشگاه تصویر

آرکید : (گران ، تا هفته بعد) 285
الیت : 375
پرمیوم جسپر : (تعداد محدود و گران) 440
الیت فالکن : تعداد محدود 335

دوستان اینجا تاپیک اعلام قیمته نه تبادل نظر ، اگر مقدوره رعایت کنید و فقط قیمت ها رو اعلام کنید .

قیمت های فروشگاه تصویر

آرکید : (گران ، تا هفته بعد) 285
الیت : 375
پرمیوم جسپر : (تعداد محدود و گران) 440
الیت فالکن : تعداد محدود 335

سلام
این یعنی چی:eek: آرکید : (گران ، تا هفته بعد) 285
بچه ها مگه برمیوم جاسپر 60 گیگ نی پس ادم با چه عقلی میره الیتو ول کنه پرمیوم بگیره تازه با این اختلاف قیمت
استغفروالله:eek:

x360

دوستان راست میگه آقا رضا ،اینا هر سازی بزنن ما باید برقصیم . مسخره کردن خودشونو ، همین تصویر اوایل اومده بود از همه ارزونتر میداد حالا برا ما نرخ تعیین میکنه.
چرا ما نرخو تعیین نکنیم! یعنی نمیشه همه با هم متحد بشیم و به همه اطلاع رسانی کنیم که تا یه زمانی بی خیال خرید بشن ، اون وقت ببین چطوری قیمتا میکشه پایین . چرا وقت امتحانا قیمتا پایین میاد . جدی اگه بخواییم میشه ، فقط به یه کسی نیاز داریم که لیدر ما بشه اون وقت :excited:

من امروز توپخونه بودم.
همایون میگفت کنسولهای جدید دارن میان تو بازار که کپی خور نمیشن! همینایی که خلیل خبرشو گذاشت!
میگفت قیمتا بلافاصله میکشن بالا پس اگه میخواید بخرید عجله کنید!

يعني چي ؟ رفيق من ميخواد آركيد بخره ! اين جور كه شما ميگين يعني بره فردا بخره ؟ 280 يا 270 هزار واسه آركيدي كه يك زماني 230 بود زياد نيست ؟ اين جوري كه اگه بالاترم بره كه از ps3 هم گرون تر ميشه !

سلام.بچه ها من روز شنبه از جمهوری الیت جسپر خریدم 380.یه دسته اضافه هم 48.تاریخش هم 11.06.09 بود.اسم فروشگاه هم رویال بود.تو یه پاساژی که کنارش مسجده!کسی آدرس خواست بگه تا فاکتورو نگاه کنم!

سلام
به تاپیک وا شدش:eek:
اره بچه ها میخواد بکشه بالا
نخرین همین ارکیدش میشه 340
قرار بود که تا اخرا اذر برسه به همون 230
ولی با عرضه شدن این درایوا جدید همه چی خراب شد
ما که گرفتیم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or