قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

مگه میشه پایین نیاد؟! تا همین الانش نصبت به قبل 50 تومن کم شده. تازه با وجود الایت 299 دلاری دیگه کم شدن قیمت 100%ه.
درسته.منظورم در مهر ماه هست.فکر نکنم مهر دیگه از 280 پایینتر بیاد.برای من و بقیه که منتظریم قیمت بازار به 250 برسه شاید باید تا 2 ماه صبر کرد.
البته این نظر شخصی منه از وضعیت داغونی که امروز تو بازار دیدم.با همین قیمت ها هم فروششون رو داشتند.

آخرین ویرایش:
بچه ها دو سه روز پیش تو sims47 خوندم که مایکروسافت میخواد قیمت elite رو تا 199$ بکشه پایین درسته ؟اگه درسته چرا قیمتا فاجعه است؟
مطمئن باش کسی که اون قیمت رو نوشته فرق پوند با دلار رو نمیدونسته. اینا همش شایعست
پس اگر اینطوریه حتما ارکید هم میشه 99$؟

من یک جسپر لیمیت ادیشن گرفتم 360 تومن-پریمیوم- واقعا جسپر چیز خوبیه-

توپخونه ارکید رو میدادن 318 تومن- پریمیوم هم که اصلا نبود-اونجاهایی که بود 430-40 میدادند-الیتم کم نشده بود

فتحی گفت که شنبه یه قیمت میده همه حال کنن
البته به این شدت نگفت گفت شنبه بار جدیدمون میاد و قیمت یه نمه کم میشه
اینم باری که سفارش دادن
شنبه بارمون میاد (500 تا ارکید-200 تا الیت-300 تا پلی 3)
فقط نمیدونم چرا پرمیوم سفارش نمیدن تا اونجایی که من میدونم پرمیوم تو دبی پره
همین کمبود پرمیوم باعث میشه آرکید رو به قیمت پرمیوم بفروشن و یکی از دلایل وارد نکردنش هم فکر کنم همین باشه;)
پ.ن: درسته که پرمیوم تولیدش متوقف شده ولی این سناریوی کمبود پرمیوم به اول تابستون تا الان برمیگرده و ربطی به تولید نشدن پرمیوم نداره

آخرین ویرایش:
کلا تولید پریمیوم متوقف شده(البته اینجا جاش نیست)MS هم گفته بود -همین اخرین موجودیه انبارمون رو 249 دلار میدیم بره!!!
این جنس هایی هم که ایشون سفارش دادن مال 20 روز پیش باید باشه- و چون سفارش بعدی ندارند یعنی ایشون و به نوعی در کل ایران پریمیوم خیلی کم میشه و قیمتی نزدیک الیت پیدا میکنه!

یکی توی شیراز جنس وارد کرده بود -به یکی گفتم قیمت بگیره-بهم گفت واقعا گرون میده(چون گرون هم خریدن)یعنی الان شما باید دنبال هارد 60 گیگتون باشید-بعدش برید ارکید رو بخرید!

امروز پایین ترین قیمت آرکید جاسپر توی توپخونه 300 بوده ! که 20 تومن نسبت به هفته ی پیش پایین اومده !
فورشگاه بازی نما هم 310 میده !
این جوری که بوش میاد باید بیخیال مدل Pro بشیم ! البته Pro فالکون زیاده ولی جاسپر نیست !

البته به این شدت نگفت گفت شنبه بار جدیدمون میاد و قیمت یه نمه کم میشه

اتفاقا به همین شدت گفته:cheesygri;) حالا باید دید چقدر به حقیقت تبدیل میشه

فقط نمیدونم چرا پرمیوم سفارش نمیدن تا اونجایی که من میدونم پرمیوم تو دبی پره
همین کمبود پرمیوم باعث میشه آرکید رو به قیمت پرمیوم بفروشن و یکی از دلایل وارد نکردنش هم فکر کنم همین باشه;)
پ.ن: درسته که پرمیوم تولیدش متوقف شده ولی این سناریوی کمبود پرمیوم به اول تابستون تا الان برمیگرده و ربطی به تولید نشدن پرمیوم نداره

کاملا تائید میشه!;)

مهندس جسارتا این عکس امضاتو از کجا ورداشتی؟ آدرسشو بگو بریم ببینیم پرمیوم پیدا میشه یا نه:biggrin1:
حالا انصافا قبول دارید ترکیب رنگ پرمیوم چیز متفاوتی بود؟ الان یکی اون ترکیب رنگ و بخواد باید چه کنه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or