silent_hill54
کاربر سایت
مگه میشه پایین نیاد؟! تا همین الانش نصبت به قبل 50 تومن کم شده. تازه با وجود الایت 299 دلاری دیگه کم شدن قیمت 100%ه.
299$بچه ها دو سه روز پیش تو sims47 خوندم که مایکروسافت میخواد قیمت elite رو تا 199$ بکشه پایین درسته ؟اگه درسته چرا قیمتا فاجعه است؟
درسته.منظورم در مهر ماه هست.فکر نکنم مهر دیگه از 280 پایینتر بیاد.برای من و بقیه که منتظریم قیمت بازار به 250 برسه شاید باید تا 2 ماه صبر کرد.مگه میشه پایین نیاد؟! تا همین الانش نصبت به قبل 50 تومن کم شده. تازه با وجود الایت 299 دلاری دیگه کم شدن قیمت 100%ه.
مطمئن باش کسی که اون قیمت رو نوشته فرق پوند با دلار رو نمیدونسته. اینا همش شایعستبچه ها دو سه روز پیش تو sims47 خوندم که مایکروسافت میخواد قیمت elite رو تا 199$ بکشه پایین درسته ؟اگه درسته چرا قیمتا فاجعه است؟
البته به این شدت نگفت گفت شنبه بار جدیدمون میاد و قیمت یه نمه کم میشهفتحی گفت که شنبه یه قیمت میده همه حال کنن
فقط نمیدونم چرا پرمیوم سفارش نمیدن تا اونجایی که من میدونم پرمیوم تو دبی پرهشنبه بارمون میاد (500 تا ارکید-200 تا الیت-300 تا پلی 3)
البته به این شدت نگفت گفت شنبه بار جدیدمون میاد و قیمت یه نمه کم میشه
فقط نمیدونم چرا پرمیوم سفارش نمیدن تا اونجایی که من میدونم پرمیوم تو دبی پره
همین کمبود پرمیوم باعث میشه آرکید رو به قیمت پرمیوم بفروشن و یکی از دلایل وارد نکردنش هم فکر کنم همین باشه
پ.ن: درسته که پرمیوم تولیدش متوقف شده ولی این سناریوی کمبود پرمیوم به اول تابستون تا الان برمیگرده و ربطی به تولید نشدن پرمیوم نداره