قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

با نکست جن صحبت کردم دیروز میگفت تو مهرماه تعداد زیادی کنسول وارد بازار میشه که باعث افت قیمت میشه من خودم تا اون موقع صبر میکنم فکرمیکنم ضرنداشته باشه صبرکردن;)

حالا ادرس اين فروشگاه يا شماره تلفنشو بده
آدرس : ورود
شماره تلفن هم اونجا توی خود صفحه زده .
دیدم اینجا بحث داغه سر قیمت دیدم بد نیست اینو بگم :
دوستان درسته که تابستونا قیمت میره بالا اما شما در نظر بگیرید که توی خود دبی یا هر جایی که ازش جنس میارن هم ممکنه یک روزی جنس تموم بشه یا قیمت بره بالا یا حتی ممکنه تعرفه های اموری که مربوط به وارد کردن اون جنس میشه (هر چند غیر قانونی) گرون میشه .
من خودم وارد کننده خیلی حرفه ای و کله گنده ای نیستم ، اما یه کارای کوچیکی میکنم در این رابطه ، این چند وقته تو دبی هم جنس کم بود (برای همین ما فروشنده ها هی میگفتیم یک هفته دیگه ، یک ماه دیگه ...) و اگر هم بود گرون شده بود (نه خیلی زیاد ، اما گرون شده بود) .
این طور اجناس رو هم فقط میشه از دبی آورد (با توجه به زمان رسیدن به ایران و حساسیتی که دارن) هر کی هم میگه از جای دیگه میارم (مثلآ چین) یا شاید خیلی مایه داره و نترس (چون از چین وارد کردن کنسول برای یک نفر وارد کننده اصلآ به صرفه نیست و زمانش خیلی بیشتر میشه تا برسه ) یا اینکه دیگه من نمیدونم دلیلش چیه ...
در مورد پرمیوم هر ترجیح میدم چیزی نگم چون چیزی نمیدونم و فقط یک گمان هایی میکنم که امیدوارم درست نباشه .
میدونم ممکنه بعضی دوستان بیاد و طلبکارانه روی این حرف بنده نظر بدن ، اما دوست داشتم که چیزی رو که میدونم رو بهتون بگم تا فکرای بد نکنید .

فروشنده هاي ما هم شكر خوده نيستن كه انقدر قيمت محصولشونو بالا ببرن كه هيچ احدي ديگه ازشون نخره

داداش یه جوری این حرفو میزنی انگار که فروشنده های عزیز ما بار اولشون از این کارها انجام میدن!
خوب قربونت اون شكل ماهت برم وقتي قيمتا ميكشه بالا فروشنده هام كه ايثار گر نيستن بخوان با ضرر به ما كنسول يا هرچيز ديگه رو بفروشن
شما خودتو بگذار جايه يه فروشنده ببين اگر هرسال تابستون قيمتا بكشه بالا خوب شمام هرسال قيمت ميكشيد بالا تا ضرر نكنيد ديگه

Last edited by a moderator:
با نکست جن صحبت کردم دیروز میگفت تو مهرماه تعداد زیادی کنسول وارد بازار میشه که باعث افت قیمت میشه من خودم تا اون موقع صبر میکنم فکرمیکنم ضرنداشته باشه صبرکردن;)

30 سال میخوای بگیری :دی
خو بگیر دیگه

منم میخوام بگیرم البت

باید دید خود سایت چه میکنه :دی

خو عزیز من قیمت رو عمه ی من که نمیکشه بالا:دی
فروشنده های به قول شما ایثارگر میکشن بالا
میبینن مشتری هست دیگه هر چقد بندازن مشتری بر میداره:دی

خوب قیمت پریمیوم رو داشتی و اینقدر سر 360 تومن چونه میزدی :biggrin1: ای کلکک ...
-عجب ادمی هستی-:biggrin1:بابا خودت گفتی 360 تومن- منم نگذاشتم نه برداشتم- همون رو بهت دادم-
-اگر ادم صبوری بودم(که کلا نیستم):-"میتونستم ارزون ترم بخرم

ولی خدایش حال کردم- یک ریال هم تخفیف ندادی کلک!!!:biggrin1:

---------------------------------------------------------------
امروز توپخونه بودم قیمتها همون بود- ارکید از 310 تا 318 پیدا میشد!
---

کسی جایی رو سراغ داره دستگاه قسطی بده؟؟؟سفته چک :biggrin1:
اگه سراغ داشت امار بده ممنون-میخوام برای یک بنده خدای بخرم-ولی قسطی(پولش پای منه بد بخته:love:)

نه هنوز زمان قطعی مشخص نيست
يه زمان تخميني هم نميشه زد مثلا تا اخر پاييز ميارن
من ميخوام پاييز پرميوم بفروشم يه Elite بخرم حالا صبر كنم تا فروشگاه سايت بياره؟؟؟؟
حالا دليل اينكه انقدر قاتعانه ميگيد اگر سايت بياره ديگه از فروشگاه هاي ديگه نميخريم چيه؟؟فقط از نظر قيمت فرق داره ديگه!ميخوام ببينم منتظر بمونم يا از فروشگاه هاي ديگه بخرم
???????؟؟؟؟؟؟؟:-"

من يکی که ميتونم تا 2 ماه صبر کنم ......... البته تا 2 ماه ديگه قيمت همه جا افت ميکنه و خيلی ارزونتر ميشه ....... ای کاش زودتر به فکر می افتادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or