jeff hardy
کاربر سایت
کاشکی آشتفته بازار بود:biggrin1:عجب اشفته بازاری شده...............:confused:
ما تا 3 ماه پیش میتونستیم PRO بخریم 280 تومن حالا...
کاشکی آشتفته بازار بود:biggrin1:عجب اشفته بازاری شده...............:confused:
با فتحی صحبت کردم گفت 20 تا 25 تومن پایینتر میاد(همون شنبه)حالا دیگه نمیدونم...الن 300 تا 310 هست ولی شنبه احتمالا 40-50 تومن کم تر میشه چون فتحی گفته یه قیمت میده حال کنیم
به جون خودم خودش همین طوری گفت:biggrin1:
کلا محمد راست میگه من هیچوقت ندیدم فتحی بیشتر از 40 تا کنسول تو مغازش باشه!!!به حرفایه این فتحی گوش ندید دروغ میگه!
یه نگاه به سر و وضع مغازش بندازید میفهمید! بعد میگه 200-300 تا کنسول وارد میکنم:laughing:
به حرفایه این فتحی گوش ندید دروغ میگه!
یه نگاه به سر و وضع مغازش بندازید میفهمید! بعد میگه 200-300 تا کنسول وارد میکنم:laughing:
من یک جسپر لیمیت ادیشن گرفتم 360 تومن-پریمیوم- واقعا جسپر چیز خوبیه-
توپخونه ارکید رو میدادن 318 تومن- پریمیوم هم که اصلا نبود-اونجاهایی که بود 430-40 میدادند-الیتم کم نشده بود
داداش بالای سایت تبلیغش هست.ببخشید میشه یکی آدرس جایی که فروشگاه فتحی کار میکنن بده!
آخه خیلی دنبالش گشتم خودش هم جواب پی ام نمی ده
ممنون
شما كدوم فروشگاه رو ديدي كه بيشتر از 40-50 تا كنسول بيشتر توش باشه؟؟؟؟فكر كن همه 300 تا كنسولشو بريزه تو مغازش خودش بايد بره بيرون وايسه فقط مغازشو تماشا كنهکلا محمد راست میگه من هیچوقت ندیدم فتحی بیشتر از 40 تا کنسول تو مغازش باشه!!!
قربونت برم قيمت بازار الان بالاء اونبخت شما ميگي 250 تومن؟؟؟قيمت بازار ميره بالاولی به نظر من فتحی اگه آرکید رو بتونه حدود 250 تا 260 بده کل بازار رو دستش میگیره ! ولی اگه بالای این قیمت بخواد بده همه ی کنسول هاش رو دستش میمونه ! چون احتمال اینکه سایر رقبا قیمت رو پایین بیارن زیاده !
كدوم Limited Edition رو گرفتي؟؟؟؟360 تومن خيلي خوبهمن یک جسپر لیمیت ادیشن گرفتم 360 تومن-پریمیوم- واقعا جسپر چیز خوبیه-
اوه اوه چقدر قيمتا كشيده بالادوستان دیدم قیمت به روز فروشگاه های مختلف رو اینجا میزنن منم اومدم قیمت فروشگاه تصویر رو اعلام کنم .
قیمت آرکید جسپــر در فروشگاه تصویر 328
قیمت الیت جسپــر در فروشگاه تصویر 475
ببخشید میشه یکی آدرس جایی که فروشگاه فتحی کار میکنن بده!
آخه خیلی دنبالش گشتم خودش هم جواب پی ام نمی ده
ممنون
اینم آدرس تاپیکش هست:داداش بالای سایت تبلیغش هست.