قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

الن 300 تا 310 هست ولی شنبه احتمالا 40-50 تومن کم تر میشه چون فتحی گفته یه قیمت میده حال کنیم
به جون خودم خودش همین طوری گفت:biggrin1:
با فتحی صحبت کردم گفت 20 تا 25 تومن پایینتر میاد(همون شنبه)حالا دیگه نمیدونم...
با این 20 تا 25 تومن پایینترم من اصلا حال کردنی نمیبینم.:biggrin1:

به حرفایه این فتحی گوش ندید دروغ میگه!
یه نگاه به سر و وضع مغازش بندازید میفهمید! بعد میگه 200-300 تا کنسول وارد میکنم:laughing:
کلا محمد راست میگه من هیچوقت ندیدم فتحی بیشتر از 40 تا کنسول تو مغازش باشه!!!

قیمت رو هم فتحی نمیتونه کمو زیاد کنه- اگه قرار باشه کم بشه کلی کم میشه-یعنی زیر قیمت فتحی هم میتونید بخرید

ولی در کل بگم- همایون و کارکنای مغازش ادم های خوبین!حالا اومده یکمی خودش رو بزرگ کنه اینو گفته!

-این اقا بختیار هم که فقط بلده تو سر جنس بزنه!!!:biggrin1:
----
ولی من بازم قبولشون دارم- انصافشون از خیلیا بیشتره- کنسولم رو هم بردم پیش خودشون کپی خور کردم دیروز

ولی به نظر من فتحی اگه آرکید رو بتونه حدود 250 تا 260 بده کل بازار رو دستش میگیره ! ولی اگه بالای این قیمت بخواد بده همه ی کنسول هاش رو دستش میمونه ! چون احتمال اینکه سایر رقبا قیمت رو پایین بیارن زیاده !

به حرفایه این فتحی گوش ندید دروغ میگه!
یه نگاه به سر و وضع مغازش بندازید میفهمید! بعد میگه 200-300 تا کنسول وارد میکنم:laughing:

این حرف های شما از اونجا گفته میشه که هیچ وقت برای 1 ساعت هم در بازار های تهران و ... کار نکردید .
برای اطلاع شما اینا رو میگم !

مغازه دار هیچ وقت تمامی اجناس وارداتی اش رو در خود مغازه نگه نمی داره چون هم جا برای این کار نیست هم درست نیست . چون مغازه محلی ای هست برای فروش ، نه انبار جنس ! و برای این کار از انبار استفاده می کنند .
در ثانی از آنجایی که سالهای متمادی در بازار دارم کار می کنم . افرادی رو میشناسم که مغازه آنها به زور 10 متر میشه اما انبار هایی دارند که تو حتی تو خواب هم نمی تونی فرض کنی که این انبار جنس ه به این بزرگی، برای این مغازه داری هست که مغازه اش 10 هم نیست . مهم میزان زرنگی و کارکرد . اعتبار یک مغازه هست . نه متراژ مغازه .

کسی هم که میخواد جنس وارد کنه براش فرقی نداره دروغ بگه که حالا 100 تا اومده یا 200 تا یا 20 تا . مهم اینه که جنس اش میرسه و قیمت رو بر اساس بازار تنظیم میکنه و میفروشه چون این روال کار بازار هاست . نه فقط روال کار فروش کنسول های بازی و در کلیه لوازم صدق می کنه.

من یک جسپر لیمیت ادیشن گرفتم 360 تومن-پریمیوم- واقعا جسپر چیز خوبیه-
توپخونه ارکید رو میدادن 318 تومن- پریمیوم هم که اصلا نبود-اونجاهایی که بود 430-40 میدادند-الیتم کم نشده بود

خوب قیمت پریمیوم رو داشتی و اینقدر سر 360 تومن چونه میزدی :دی ای کلکک ...

آخرین ویرایش:
دوستان دیدم قیمت به روز فروشگاه های مختلف رو اینجا میزنن منم اومدم قیمت فروشگاه تصویر رو اعلام کنم .
قیمت آرکید جسپــر در فروشگاه تصویر 328
قیمت الیت جسپــر در فروشگاه تصویر 475

اوه اوه چه خبره اين جا:eek:
يه مدتي نبوديم تواين تاپيك الان كه اومديم قيمتا رو ديديم كولي شوكوفا شديم
کلا محمد راست میگه من هیچوقت ندیدم فتحی بیشتر از 40 تا کنسول تو مغازش باشه!!!
شما كدوم فروشگاه رو ديدي كه بيشتر از 40-50 تا كنسول بيشتر توش باشه؟؟؟؟فكر كن همه 300 تا كنسولشو بريزه تو مغازش خودش بايد بره بيرون وايسه فقط مغازشو تماشا كنه
ولی به نظر من فتحی اگه آرکید رو بتونه حدود 250 تا 260 بده کل بازار رو دستش میگیره ! ولی اگه بالای این قیمت بخواد بده همه ی کنسول هاش رو دستش میمونه ! چون احتمال اینکه سایر رقبا قیمت رو پایین بیارن زیاده !
قربونت برم قيمت بازار الان بالاء اونبخت شما ميگي 250 تومن؟؟؟قيمت بازار ميره بالا
الان شما بري امارات خريد كني به قيمت اصل كه بهت نميدن
چون خواهان محصول زياده خوب 100%قيمت ها هم ميكشه بالا اگر نه فروشنده هاي ما هم شكر خوده نيستن كه انقدر قيمت محصولشونو بالا ببرن كه هيچ احدي ديگه ازشون نخره
من یک جسپر لیمیت ادیشن گرفتم 360 تومن-پریمیوم- واقعا جسپر چیز خوبیه-
كدوم Limited Edition رو گرفتي؟؟؟؟360 تومن خيلي خوبه
دوستان دیدم قیمت به روز فروشگاه های مختلف رو اینجا میزنن منم اومدم قیمت فروشگاه تصویر رو اعلام کنم .
قیمت آرکید جسپــر در فروشگاه تصویر 328
قیمت الیت جسپــر در فروشگاه تصویر 475
اوه اوه چقدر قيمتا كشيده بالا
حالا ادرس اين فروشگاه يا شماره تلفنشو بده
امروز زنگ زدم به نكست جن ميگه بار بعديمون پرميوم نمياريم ميگم چرا ميگه نميصرفه؟؟؟؟؟؟؟
به فتحي زنگ زدم اونم ميگه نمياريم ميگه پرميوم گير نمياد؟؟؟؟من نميدونم كجا ميرن محصولاتشون وارد ميكنن كه پرميوم اونجا گير نمياد
درسته توليدش متوقف شده ولي هنوز خيلي پرميوم تو بازار هست چون تقاضاي پرميوم خيلي بالا بوده
ولي حدود 1 ماه ديگه قيمتا خيلي افت ميكنه و كسايي كه الان ميخرن 1 ماه ديگه شديدا پشيمون ميشن

فروشنده هاي ما هم شكر خوده نيستن كه انقدر قيمت محصولشونو بالا ببرن كه هيچ احدي ديگه ازشون نخره

داداش یه جوری این حرفو میزنی انگار که فروشنده های عزیز ما بار اولشون از این کارها انجام میدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or