دوست عزیز این elite های جدید کابل hdmi ندارند و حتی این کابلی که دارند کابل av هست که تو arcade قرار داشت
متاسفانه تایید میشه فیش hdmiرو ازش کم کردند البته هنوز قیمت پک Resident Evil رو ندادند
دوست عزیز این elite های جدید کابل hdmi ندارند و حتی این کابلی که دارند کابل av هست که تو arcade قرار داشت
خب عزیز خود PRO تولید نمیشه شما چرا نمیری PRO بخری؟؟؟متاسفانه تایید میشه فیش hdmiرو ازش کم کردند البته هنوز قیمت پک Resident Evil رو ندادند
دیگه در این حد هم ازش نزدن! کابلش component هست
خب عزیز خود PRO تولید نمیشه شما چرا نمیری PRO بخری؟؟؟
تازه قیمت جهانیش هم 50$ کمتر از الیت هست!!!
البته تا یه مدت محدودی پرمیوم موجود هست و باید سریع اقدام کرد ولی من که از همون PT میگیرم میدم آقا میثمکپی خورش کنهشما درست میگید بهترین گزینه پرمیوم هست چون در ایران هارد 60 با 120 فرقی نداره(بدلیل سرعت کم اینترنت تو محیط Xbox Live نمیتونیم انچنان دانلودی داشته باشیم)
hdmi (فیش) رو هم که کم کردند برای همین چرا 50-60 پول اضافه بدیم ؟؟؟
با این حال من خودم پرمیوم میگیرم و توصیه میکنم پرمیوم بگیریدکاملا درسته . مدل پریمیوم دیگه تولید نخواهد شد .
وقتی دستگاه بخواد ارزون بشه!الیت های جدید بیاد قیمتش افت سنگینی میکنه مثل پریمیومی که برای رفیقام قبل از تیر خریدم 280 الیت هم همین قیمت میشه!!!با این حال من خودم پرمیوم میگیرم و توصیه میکنم پرمیوم بگیرید
این مخلفات elite in premium black:
Contents: 1 Black Wireless Controller, 120GB Hard Drive, Standard and HD TV Cable, Premium HDMI Cable, 1 black wired headset, Xbox LIVE Silver Membership, 1 month Xbox LIVE Gold trial, Internet cable
الان تو ايران 320 به بلا ولی چند وقت ديگه کلی ارزون ميشه .......... بهتره يه ذره صبر کنی بعداً بخریببخشید قیمت XBOX ARCADE چنده ممنون :blushing::blushing: