قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

یک هفته ؟

این فروشنده های گرگ ما این چیزارو میفهمن؟

من فکر میکردم تو شمال از این خبرا نیست . بد شانسی اینا هم یاد گرفتن سه روز پیش گفت 410 الان میگه 440
نمیدونم واسه اینا پول الف خرسه؟
آخه چه قدر میتونن بد بخت باشن نفهمن این دستگاه به هیچ وجه اینقدر نمی ارزه

سازمان 124 و مبارزه با گرانفروشی ایران متاسفانه رو این جور چیزای الکترونیکی خیلی خیلی ضعف داره
کارشون اینکه ببین پنیر ارزون داره میفروشن یا بهداشتی هست یا نه
باید یه فکری بکنن . این نشد که مشتری بمونه فقط در فصل های خاص بخره . رکود و این درگیری ها هم که یه عده خائن راه انداختنم بهونشونه
یه روز میگن بار بری خابیده . بار رو گمرک نمیزاره بیاد . هوا خرابه . درگیریه . جاده ها رو بستن . جنس تو دبی نیست . و.........
این حرفا یعنی اینکه مشتری خره نمی فهمه
واقعا متاسفم اینا به هم وطنای خودشون رحم نمیکنن . اون وقت داد میزنن شعار میدن میگن چرا اینقدر گرونیه. همش تقصیر خودشونه . این اسمش ترفند برای سود کردن نیست اسمش یه چیز دیگست که خدا گفته خیلی گناه بزرگی هست . دیگه مملکت خدا نترس شدن

من که فرستادم قزوین یکی بیارن آورد دیدم فالکون هست پس فرستادم خونم داشت به جوش میومد که میخواست سرم کلاه بزاره

فعلا بی خیال این ایکس باکس شدم خودم میرم بانه و یا اون ورا ارزونشو میارم 5 تومن میدم کپی خور میکنم و راحت

تو این سایت هم اگه کسی هست بهش بگید براتون بخره بفرسته
البته از یه جای معتبرش . چون اکثر جاهاش هنودنه سر بسته بهتون میفروشن

باید آشنا داشته باشید

تو این سایت خیلی ها که قصد خرید دارن میان مطمئنا اگه این حرفای منو بدونن و گوش کنن دیگه هیچ وقت شاهد این مزخرف بازیای یه سری گرگ نخواهیم بود

در کل سعی کردم رکیک نباشه حرفام . اگه کسی بهش بر خورد ببخشه

دوست عزیز یه مشکلی که بین ایرانیا هست عدم وجود EQ یا هوش جمعی هست یکی از راههای مقابله با گرانفروشی تو کشورهای مدرن این هست که مردم برای خرید یه کالایی که قیمتش بالا رفته هجوم نیارن و با نخریدن اون کالا به نوعی به این قضیه اعتراض کنن ولی اینجا همیشه برعکس میشه وقتی یه چیزی گرون میشه ملت واسه اینکه به هم دیگه پز بدن که ما داریمو شما ندارین بیشتر میخرن.

حرف شما قبول

ولی من میگم تو دو سه روز 410 شد 440

می خوام بگم طلا تو سه سال اینقدر قیمتش نوسان نمیکنه که این ایکس باکس بخواد بکنه . یعنی اینا فکر میکنن ارزش ایکس باکس از طلا هم بیشتره؟
من که عمرا بخرم

هر وقت قیمت پرمیوم جاسپر به 340 رسید من میخرم . بیشتر از این ارزش نداره
به بقیه هم پیشنهاد میکنم نخرن . اگه بخرید هم به خودتون هم به بقیه و هم به کشورتون خیانت میکنید .

موفق باشید

دوستان به همتون بیشنهاد می کنم تا فروشندها قیمتا رو ارزون نکردن ازشون نخرید .منم میخوام یه جاسپر بگیرم اما چون گرونه فعلا به هر بدبختیی که شده دارم صبر میکنم. اینطوری خیلی نامردیه. اونبار به طرف میگفتم رو چه حساب ابنهمه گرون میدی مرتیکه برگشت گفت فعلا 360 دیگه تولید نمیشه:eek:. آخه من چی به این عقب افتاده های بی وجدان چی بگم؟!!!!!!!!!!!!!!!

یک هفته ؟

این فروشنده های گرگ ما این چیزارو میفهمن؟

من فکر میکردم تو شمال از این خبرا نیست . بد شانسی اینا هم یاد گرفتن سه روز پیش گفت 410 الان میگه 440
نمیدونم واسه اینا پول الف خرسه؟
آخه چه قدر میتونن بد بخت باشن نفهمن این دستگاه به هیچ وجه اینقدر نمی ارزه

سازمان 124 و مبارزه با گرانفروشی ایران متاسفانه رو این جور چیزای الکترونیکی خیلی خیلی ضعف داره
کارشون اینکه ببین پنیر ارزون داره میفروشن یا بهداشتی هست یا نه
باید یه فکری بکنن . این نشد که مشتری بمونه فقط در فصل های خاص بخره . رکود و این درگیری ها هم که یه عده خائن راه انداختنم بهونشونه
یه روز میگن بار بری خابیده . بار رو گمرک نمیزاره بیاد . هوا خرابه . درگیریه . جاده ها رو بستن . جنس تو دبی نیست . و.........
این حرفا یعنی اینکه مشتری خره نمی فهمه
واقعا متاسفم اینا به هم وطنای خودشون رحم نمیکنن . اون وقت داد میزنن شعار میدن میگن چرا اینقدر گرونیه. همش تقصیر خودشونه . این اسمش ترفند برای سود کردن نیست اسمش یه چیز دیگست که خدا گفته خیلی گناه بزرگی هست . دیگه مملکت خدا نترس شدن

من که فرستادم قزوین یکی بیارن آورد دیدم فالکون هست پس فرستادم خونم داشت به جوش میومد که میخواست سرم کلاه بزاره

فعلا بی خیال این ایکس باکس شدم خودم میرم بانه و یا اون ورا ارزونشو میارم 5 تومن میدم کپی خور میکنم و راحت

تو این سایت هم اگه کسی هست بهش بگید براتون بخره بفرسته
البته از یه جای معتبرش . چون اکثر جاهاش هنودنه سر بسته بهتون میفروشن

باید آشنا داشته باشید

تو این سایت خیلی ها که قصد خرید دارن میان مطمئنا اگه این حرفای منو بدونن و گوش کنن دیگه هیچ وقت شاهد این مزخرف بازیای یه سری گرگ نخواهیم بود

در کل سعی کردم رکیک نباشه حرفام . اگه کسی بهش بر خورد ببخشه
چه قیمتی با شما حساب کرده؟ قزوین...
یکی از بچه ها 1 ماه پیش فالکون ارکید رو 255 خرید یکی دیگم 1 هفته پیش جسپر ارکید 330 خرید از قزوین....

چه قیمتی با شما حساب کرده؟ قزوین...
یکی از بچه ها 1 ماه پیش فالکون ارکید رو 255 خرید یکی دیگم 1 هفته پیش جسپر ارکید 330 خرید از قزوین....
من گفتم پرمیوم جاسپر برام بفرست گفا اوکی میفرستم 380

منم قبول کردم فرستاد دیدم فالکون هست

تازه زنگ زدم میگه آره اشتباه شده تازه اینی که به شما دادم ارزون دادم چون دسته دومه
منو داری داشتم آتیش میگرفتم
بعد میگه این دستگاه مشکلی نداره ها یکی برده بود و بعد از یکی دو ماه برگردوند
حالا خدا میدونه دستگاه چرا برگشته و یا چند ماه کار کرده

قیمتای 360 تو بانه چقدر ارزونتره تا تهران :confused:

سلام شما فقط بدون ما میخواستیم یه اچ دی تی وی بگیریم اینجا بود 1ملیون 600 اونجا بود 800

من دقیق نمیدونم چقدره ولی هر چی باشه آدم کیف میکنه از اونجا بخره چون باید خیلی پایین تر از این گرگ ها بدن

سلام شما فقط بدون ما میخواستیم یه اچ دی تی وی بگیریم اینجا بود 1ملیون 600 اونجا بود 800

من دقیق نمیدونم چقدره ولی هر چی باشه آدم کیف میکنه از اونجا بخره چون باید خیلی پایین تر از این گرگ ها بدن
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or