قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اتفاقا چند وقت پیش بانه بودیم هر چی گشتیم اثری از 360 نبود! فقط ps2 داشتن! کلا جنساشون همه برای 2007 هست!
:eek::eek::eek:

جدید ترین السی دی ها همین شمالیا که من میشناسم و مغازه دارن میگن از اون جا میارن
گفتم باید آشنا داشته باشه

عزیز من خوب گشتی ؟:eek:

در کل این جنسا همشون قاچاق هست باید بمونی یهو یه قاچاق دروستو حسابی بیارن
احتمالا اون موقعی که شما رفتی کف گیرا خورده بود به ته دیگ (جدی میگم جنس اون ور اینجوریه) باید بجنبی از هر کی که رفته چند بار بپرسید . هر چند خودتون هم بودید مطئنم با من موافق هستید:-"

در کل بازم میگم : مردم گول نخورید این دستگاه بازم هست تموم نمیشه به خدا . نخرید حد اقل تا یک ماه دیگه نخرید باور کنید اگه بخرید به خودتون و بقیه ظلم کردید :((

سلام
آقا تو بانه 360 نيست .چون كسي نميخره اونها هم نميارن.من اول تابستون كه داشت قيمتا ميرفت بالا با طرفم كه تو بانه هست صحبت كردم و اينو گفت.البته اگر تقاضا زياد بشه اونها هم ميارن.

قيمت 360 :
Arcade جسپر 330 ميفرروشم.چون بايد 315 بخرم.

توصيه:
اصلا الان نخريد.تا 15 شهريور صبر كنيد.
الان قيمتها خيلي نامرديه.من دو هفته پيش 255 ميخريدم و 270 ميفروختم ولي توي اين 9 روزه انقدر گرون شده.
البته كاذب رفته بالا . ولي اين وارد كننده ها و فروشنده ها خيلي نامردن.خيلي.اگر ميتونيد 1 ماه يا 45 روز دست نگه داريد.
براي بازي كردن هيچ وقت دير نميشه.

يا حق

سلام بچه ها
من میخوام آخر مرداد یه Xbox ارکید بگیرم به نظرتون تا اون موقع قیمت ها چطور میشه ؟ در حال حاضر قیمت آرکید جاسپر چنده ؟
ممنون
خداحافظ

آخرین ویرایش:
منظورت از کپی خور نمیشه چیه..؟..اگه صبر کنی با باز شدن مدارس و اول مهر قیمتا میاد پایین...
منظور من نه منظور اون بعدشم من این حرف و من هم تو توپ خونه شنیدم هم 3 چهار جای دیگه که خودمم میدونستم چرت و برای محکم کاری پرسیدم خلاصه مرسی.

آخه کو انصافشون خدایا
والا من دیشب رفتم پرسیدم جاسپر آرکید میدادن 400.000 :eek:
خوب تا یک ماه دیگه مدرسه ما شروع میشه
بعدش واویلا
خیلی بیمعرفتم اینا :cursing:
فالکون هم هیچجا گیر نیووردم
میگم اگه لطف کنین قیمت آرکید فالکونو تو تهران واسم بذارین
ممنون میشم
یاعلی

این فروشنده ها چقدر گرون فروش شدن.
پول پرمیوم 2 برابر شده.
از یه جا الیت جاسپر پرسیدم گفت فقط 2 تا از اونور آب آوردیم که قیمتشون 560 هست.:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or