قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
من هم یه جاسپر پرمیوم گرفتم اگه میخواید بخرید همین الان بخرید چون هر روز داره گرون میشه
اگه میخواید تابستون داشته باشید باید زودتر بگیرید چون تا هفته ی دیگه به 500 میرسه

الان 360 خریدن ابدا عاقلانه نیست
بهترین موقع خرید مهر وابانه توپاییز بهترین موقع خرید کنسوله
اگه تابستون جای3ماه 4ماه بود ملت شریف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تا1میلیون هم میفروختن

سلام
سری جدید ایکس باکس ارکید (با مموری داخلی 512 و پاور های کوچکتر یا همون اسلیم) برامون رسید
قیمت 365 هزار تومان کپی شده
راستی از این سری های جدید که کپی هم نمیشه داریم

همینطوری از جمهوری رد میشدم از یکی از فروشگاه های نزدیک علائدین قیمت کردم آرکید رو گفت 320!
مثل اینکه خداروشکر قیمتا داره میاد پایین!
بچه ها یه مردونگی به خرج بدین 1 ماه دندون رو جیگر بزارید از این فروشنده های سودجو کنسول نخرید مجبور شن قیمت رو بیارن پایین!

همینطوری از جمهوری رد میشدم از یکی از فروشگاه های نزدیک علائدین قیمت کردم آرکید رو گفت 320!
مثل اینکه خداروشکر قیمتا داره میاد پایین!
بچه ها یه مردونگی به خرج بدین 1 ماه دندون رو جیگر بزارید از این فروشنده های سودجو کنسول نخرید مجبور شن قیمت رو بیارن پایین!
احتمالا ارکید فالکون بوده.ولی موافقم دوستان هیچکس نره بخره چون اصلا صرف نمیکنه.منم گذاشتم هر وقت قیمتش برگشت بخرم.هرکی هم رفت بهش قیمت بالا دادان با فروشنده برخورد کنن تا یکم بترسن یه مرور قیمت رو کم کنن.

احتمالا ارکید فالکون بوده.ولی موافقم دوستان هیچکس نره بخره چون اصلا صرف نمیکنه.منم گذاشتم هر وقت قیمتش برگشت بخرم.هرکی هم رفت بهش قیمت بالا دادان با فروشنده برخورد کنن تا یکم بترسن یه مرور قیمت رو کم کنن.
نه عزیزم من گرگ باران دیدم:) جاسپر بود!
با فروشنده برخورد کنن
از فردا با چوب بیوفتیم تو مغازه ها بزنیمشون که قیمترو بیارن پایین؟:) تنها راه برخورد نخریدنه همین!

دوستان اگه بتونید مستقیما از یک وارد کننده بخرید سود کردید چون همون 300 رو بهتون میده حالا فکر کنید اگه این وارد کننده به فروشنده 300 بده اونم 350 میده مملکت که ص... نداره که جلشون رو بگیرن

من چند روز پيش از يه مغازه تو همکف پاساژ لباف تو توپخونه قيمت گرفتم
آرکيد جاسپر 320 بود
پرميوم جاسپر 410 بود
به نظرم اونهايی که ميتونن صبر کنن و 2 هفته ديگه بگيرن .... قيمتها 2 هفته ديگه شديد افت ميکنه
در ضمن سزای گرانفروشی ، عدم خريده
موفق باشيد

یه هارد 60 چنده؟؟؟
" " 20 ‌ ‌" ؟؟؟
" " 120 " ؟؟؟
اینتر کولر چطور؟؟؟؟
هارد 20 آکبند 50 تومن
هارد 120 آکبند 110 تومن
دنبال هارد 60 نگرد خيلی کميابه و اگه پيدا کنی هيچکی بهت پايين 80 نميده
اينترکولر خريدش اصلاً توصيه نميشه چون عملاً هيچ تأثير مفيدی در خنک کردن کنسول نداره ...ميتونی تو انجمن بپرسی ..... قيمتش هم از 10 تا 25 بستگی به مدل متفاوته

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or