آريو جون تورو خدا اين حرف رو نزن من خودم پايينتر هم سراغ دارم !!!اهمون دورو ور 300 تومن هستن.
از دوستان کسی قيمت آرکيد جاسپر نداره ؟؟؟؟
خواهشا قيمت از فروشگاه مجازی نگيد که آدم مخش سوت ميکشه
به هیچ وجه ! به دلیل اینکه وسط تابستون هستیم . دوستان شارلاتان قیمت رو به شدت بردن بالا و ارکید جاسپر رو بالای 300 تومن می فروشن . از 320 بگیر تا 380 !!مگه آرکید جاسپر پایین تر از 300 داریم؟
پیام طلپور داره میده 220به هیچ وجه ! به دلیل اینکه وسط تابستون هستیم . دوستان شارلاتان قیمت رو به شدت بردن بالا و ارکید جاسپر رو بالای 300 تومن می فروشن . از 320 بگیر تا 380 !!
پ.ن : بهترین کار اینه که فعلا کنسول خریدن رو بیخیال بشیم تا کمی بازار از تب و تاب بیفته . مثلا مهر ماه که فروشنده التماس می کنه برای فروش !!
قیمت ها دبی رو کسی نداره؟
کجا داره این قیمت می ده !!؟ اگه شماره ای چیزی ازش داری برای من pm کن لطفا تا همین فردا برم ازش بخرم!!پیام طلپور داره میده 220
البته تا 3/4 روز پیش !
مسلما الان به این قیمتی که شما گفتی کسی کنسول نمی فروشه !!1 دوستان زنگ زده گفته نداره !
ولی قبلا داشت :confused:!
نه بابا اینا همش بهانه هستش تا قیمتاشون رو توجیه کننسلام همه.
میگم چرا اینقدر قیمت رفته بالا؟؟؟!!!!
من امروز یه آرکید جاسپر واسه دوستم خریدم 320 . چه خبر مگه؟ تا دیروز آرکید فالکن 245 بود حالا شده 270.
از طرف که پرسیدم گفت قراره یه ورژن جدید بیاد تو بازار که کرک نمیشه واسه همین این مدلا گرون شدن. حالا نمیدونم راست گفت یا نه. !!!!
کسی خبر نداره؟
سلام همه.
میگم چرا اینقدر قیمت رفته بالا؟؟؟!!!!:confused:
من امروز یه آرکید جاسپر واسه دوستم خریدم 320 . چه خبر مگه؟ تا دیروز آرکید فالکن 245 بود حالا شده 270.
از طرف که پرسیدم گفت قراره یه ورژن جدید بیاد تو بازار که کرک نمیشه واسه همین این مدلا گرون شدن. حالا نمیدونم راست گفت یا نه. !!!!
کسی خبر نداره؟
من حدود دو هفته دست دست کردم اما امروز رفتم بخرم کمترین قیمتی که دیدم طرف وارد است توی کنسول میگفت 350 به یکی هم گفتم بردش چیه گفت بالاست!!!:laughing:سلام همه.
میگم چرا اینقدر قیمت رفته بالا؟؟؟!!!!:confused:
کسی خبر نداره؟