بالاخره منم jump in کردم، با elite!!!! ولی خداییش 650 خیلی زیادهولی عیب نداره می ارزه
بچه ها بازی از کجا بخرم بهتره؟؟؟
الآن قیمتا چنده؟ به من گفتن Arcade که Lite-onش تعویض شده باشه کرکم شده باشه 550 تومن چرا؟؟؟؟
يك پرميوم 60 گيگ لايت ان با خريد و تعويض درايو ميشه 450 هزار تومن تو Big Gameالآن قیمتا چنده؟ به من گفتن Arcade که Lite-onش تعویض شده باشه کرکم شده باشه 550 تومن چرا؟؟؟؟
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::laughing::laughing::laughing::laughing:اون د*وسی که به تو این قیمت رو گفته داره پول خون باباشو می گیره
سلام
ادرس Big game
لطف کنید بدید
بازار خیلی آشفته است نکست جن پریمیموم رو می ده 590 تازه هم میگه الان تموم کردم وست گیم هم فقط ارکید داره اونم 490 یگانه پریمیموم رو می گه 350-400 فالکون !!!!
اركيد ريجنه j قيمت 500 تومن چيز عجيبي نيستبابا اوضاع خیلی خرابه من مشهد هستم اینجا ارکید J رو میدن بالای 500 !!!!!
البته من امروز یه پریمیوم 20 GB ریجن PAL گرفتم 450 خوب خریدم یا نه ؟؟
الان تو فروشگاه اقا پيام الايت-اليت 435تومن هستش پرميوم 60 گيگ 365 تومن البته با درايو لايت ان
اركيد ريجنه j قيمت 500 تومن چيز عجيبي نيست
1-درايو 360 چيه؟؟ بنكيو يا لايت ان اگر بنكيو هستش قيمت بد نيست ولي اگر لايت ان هستش قيمت خيلي افتضاح هستالان تو فروشگاه اقا پيام الايت-اليت 435تومن هستش پرميوم 60 گيگ 365 تومن البته با درايو لايت ان
به هر حال مبارك باشه انشالله:worthy: برات كار كنه

مطمئني فالكونه؟؟؟من اليت-الايت دارم با برد فالكون و روش هاي كولينگ رو كامل روش انجام دادم 2تا فن هارو 12كردم با اين حال صداش كمه اونقدر كه شما ميگي نيست از نظر گرما هم كسي رو ميشناسم كه 360 داره فالكون 3ساعت يكبند بازي ميكنه و تا الان كنسولش اخ نگفتهدرایوش فکر کنم سامسونگ هستش چون هیچ سوراخی رو در درایوش نیست ولی خوب مطمئنم لایت ان نیستش
البته اینم بگم با این که فالکون هستش سرو صداش زیاده و هنوز 10 دقیقه نگزشته باد گرم میده بیرون
وقتی صداشو با PS3 خودم مقایسه میکنم 360 در سطح توربین صدا میده![]()
دوست عزیز کنسول من کپی خور شده الانم داشتم فارکرای 2 بازی می کردم (موقعی که خریده کپی خور شده بود)مطمئني فالكونه؟؟؟من اليت-الايت دارم با برد فالكون و روش هاي كولينگ رو كامل روش انجام دادم 2تا فن هارو 12كردم با اين حال صداش كمه اونقدر كه شما ميگي نيست از نظر گرما هم كسي رو ميشناسم كه 360 داره فالكون 3ساعت يكبند بازي ميكنه و تا الان كنسولش اخ نگفته
اشتباه شما اين بود كه از فروشگاه هاي همينجا نگرفتي چون هم قيمت مناسب دارن هم تاريخشون جديد هستش و مطمئن
شما كنسولت رو كپيخور شده خريدي يا نه منظورم اينه كه يكوقت كنسولت ريفرش نباشه؟؟