قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
ببخشید الان ارزون ترین جایی که میتونم کنسول الایت گیر بیارم کجا هست(کپی خور شده)
ایا هنوز کنج الایت کپی خور شده 450 میده؟؟؟؟
((پیام رو میدونم که از همه پایین تر میده و اطمینانی هست میخواستم تو تهران رو بدنم کی هست تا حضوری بگیرم)

سلام
ببخشید الان ارزون ترین جایی که میتونم کنسول الایت گیر بیارم کجا هست(کپی خور شده)
ایا هنوز کنج الایت کپی خور شده 450 میده؟؟؟؟
((پیام رو میدونم که از همه پایین تر میده و اطمینانی هست میخواستم تو تهران رو بدنم کی هست تا حضوری بگیرم)
الان ععرضون ترين قيمت براي اليت كپيخر شده ريجن پال 580 تومن هستش
نه كنج ديگه اليت با اون قيمت نميفروشه البته جديدا خبر ندارم ولي تا 2 هفته پيش پرميوم 20گيگ رو هم قيمت الايت كپيخور ميداد
به نظر من كنج بدترين فروشگاه براي خريد كنسول و بازي هستش(طبق اندك تجربه)
شما از پيام ميتوني اليت بگيري 435 تومن با تعويض با يك درايو هيتاچي درمياد درمياد 500 تومن خيلي بهتره
چرا حضوري ؟ سفارش بده برات ميفرسته ديگه
نزدیکای عید بازا چه جوری میشه؟میره بالا؟:confused:
بله قیمت ها میره بالا...
اقا پدرام مطمئني اخه الان قيمت ها سرسام اور هستش اليت پال بادرايو لايت ان 570 تومن:eek: ديگه گرون تر بشه احتمالا ميشه640تومن خوب ميري ps3 40GB ميخري سنگينتري
اصلا شما به بازار چه كار داري تا وقتي فروشگاه هاي مجازي BC هستش ديگه به فروشگاه هاي ديگه چيكار داري :-"

الان ععرضون ترين قيمت براي اليت كپيخر شده ريجن پال 580 تومن هستش
نه كنج ديگه اليت با اون قيمت نميفروشه البته جديدا خبر ندارم ولي تا 2 هفته پيش پرميوم 20گيگ رو هم قيمت الايت كپيخور ميداد
به نظر من كنج بدترين فروشگاه براي خريد كنسول و بازي هستش(طبق اندك تجربه)
شما از پيام ميتوني اليت بگيري 435 تومن با تعويض با يك درايو هيتاچي درمياد درمياد 500 تومن خيلي بهتره
چرا حضوري ؟ سفارش بده برات ميفرسته ديگه

اقا پدرام مطمئني اخه الان قيمت ها سرسام اور هستش اليت پال بادرايو لايت ان 570 تومن:eek: ديگه گرون تر بشه احتمالا ميشه640تومن خوب ميري ps3 40GB ميخري سنگينتري
اصلا شما به بازار چه كار داري تا وقتي فروشگاه هاي مجازي BC هستش ديگه به فروشگاه هاي ديگه چيكار داري :-"

همیشه سر عیدی قیمت ها رو میکشن بالا.پارسال هم همین بود...

یه خبر خوب برای کسایی که میخوان Jump In بکنن سایت IRFree.com یه بستهی هک جدید برای دانلود گذاشته که برای درایو های لایتونه بنابراین دیر یا زود قیمت ها میاد پایین .;)

یه خبر خوب برای کسایی که میخوان Jump In بکنن سایت IRFree.com یه بستهی هک جدید برای دانلود گذاشته که برای درایو های لایتونه بنابراین دیر یا زود قیمت ها میاد پایین .;)
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین ؟ درایو لایت ان هک شد ؟ قیمت چی میاد پایین ؟:confused::confused::confused::cheesygri:cheesygri:cheesygri

یه همچین چیزی برای Lite-On اومده :

[LTR]
There is a new probe tool for the 360 Xtractor product called ‘Spear’ which eliminates the need to bridge TX/RX and makes key extraction on Lite-On drives easier.
spear_story.png
[/LTR]

با سلام
می خواستم بدونم الان قیمت x360 توی بازار چنده(همه مدل ها)؟
بهترین درایور فعلا چیه؟
ممنون
سلام
اركيد از 255 تومن گرفته تا 400-420 تومن
پرميوم 60گيگ از 365 تومن گرفته تا 500-540 تومن
الايت از 435تومن گرفته تا 640 تومن
همه ريجن پال و درايو لايت ان
الان بهترين درايو از نظر من هيتاچي 79 هستش چون خيلي ازش راضي هستم بعد بنكيو بعد سامسونگ
و ديگر هيچ

اركيد از 255 تومن گرفته تا 400-420 تومن
یعنی چی اونی که 255 با 420 چه فرقی می کنه
اصلا ي لايت ان یعنی چی؟؟؟ ی نوع ریجن؟؟؟؟ فرق با pal چی ؟؟؟اگه pal بخری دیگه نیازی به تعوضی درایور نیست؟؟؟ اگه لایت ان باشه باید عوض بشه؟؟؟
------------
راستی تهران کجا سراغ دارید که خوب و ارزون و دستگا هاش جدید باشه؟
من وست گیم رو میشناسم حالا شما چی می گید؟
-------------
اگه الان دستگاه رو بگیری همشون کپی خور شدن؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------
و این که می گم 3 چراغ شدن دستگاهتوی دستگاه های جدید حل شده ولی یکی از کاربران می گه 2008 هم دیده که 3 چراغ شده!!!!!!!! یعنی دستگاه دیگه به درد نمی خوره؟؟؟؟
راستی کلا این 3 چراغ قضیش چی مثلا اگه 1 چراق روشن بشه چی می شه یا 2 چراغش روشن بشه ؟؟؟؟
----------
می بخشید که سوالات اگه زیاد بود چون من از این دستگاه اصل اطلاعت ندارم لطفا هر چی خودتون می دونید بگید راهنماییم کنید
ممنون

آخرین ویرایش:
یعنی چی اونی که 255 با 420 چه فرقی می کنه
اصلا ي لايت ان یعنی چی؟؟؟
هيچ فرقي نميكنه
لايت ان يعني درايو 360 كه هنوز هك نشده و شما بايد ببريش نكست جن يا وست يا بيگ گيم تا برات تعويضش كنن
راستی تهران کجا سراغ دارید که خوب و ارزون و دستگا هاش جدید باشه؟
من وست گیم رو میشناسم حالا شما چی می گید؟
فروشگاه هاي عالي
فروشگاه پيام
BIG GAME
فروش انواع کنسول و بازی psp ps3 ps2 xbox360 wii زیر قیمت بازار
اينا بهتر از وست هستن
اگه الان دستگاه رو بگیری همشون کپی خور شدن؟؟؟؟؟؟؟؟
خير بايد ببري برات كپيخور كنن
و این که می گم 3 چراغ شدن دستگاهتوی دستگاه های جدید حل شده ولی یکی از کاربران می گه 2008 هم دیده که 3 چراغ شده!!!!!!!! یعنی دستگاه دیگه به درد نمی خوره؟؟؟؟
راستی کلا این 3 چراغ قضیش چی مثلا اگه 1 چراق روشن بشه چی می شه یا 2 چراغش روشن بشه ؟؟؟؟
XBOX 360 سه مدل مادربرد داره لانچ-زفير-فالكون كه شما 360 با برد فالكون خريداري ميكنيد
بايد از كنسول خوب استفاده كنيد تا 3چراغه نده فن هاي كنسول هم حتما 12 ولت بشن
وقتي 3چراغه داد ميتوني ببري نكست جن برات درست ميكنه
وقتي اشكالي براي كنسول پيش مياد از قبيل حرارت زياد كنسول 3چراغه ميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or