بابا اوضاع خیلی خرابه من مشهد هستم اینجا ارکید J رو میدن بالای 500 !!!!!
البته من امروز یه پریمیوم 20 GB ریجن PAL گرفتم 450 خوب خریدم یا نه ؟؟
خوب خریدی .. البته تو این گرونی خوب خریدی..
من خودم 3 ماه پیش الایت خریدم 450 تومن ..:biggrin1:
بابا اوضاع خیلی خرابه من مشهد هستم اینجا ارکید J رو میدن بالای 500 !!!!!
البته من امروز یه پریمیوم 20 GB ریجن PAL گرفتم 450 خوب خریدم یا نه ؟؟
تاريخ كنسولت مال 28/2/2008 هستش با درايو سامسونگجلاالخالقدوست عزیز کنسول من کپی خور شده الانم داشتم فارکرای 2 بازی می کردم (موقعی که خریده کپی خور شده بود)
مطمئنم فالکونه چون هم HDMI داره و هم تاریخ ساختش ماله 28/2/2008 هستش
خوب منم همينطوراز كنج خريدي؟؟؟؟؟:confused:من خودم 3 ماه پیش الایت خریدم 450 تومن ..:biggrin1:
خوب منم همينطوراز كنج خريدي؟؟؟؟؟:confused:
ايبابا عجب اشتباهي كرديم از كنج خريديم لامصب يه بازيه مفتيم نداد بريم حال كنيمنه از وست گیم خریدم .. تازه دوتا بازی هم مجانی داد..:biggrin1:
درايو سامسونگ خيلي وقته ديگه توليد نميشه اگر درايوت اين شكلي باشه Samsung هستشواسه چی ؟؟
والا تا جایی که من می دونم پشت دستگاه نوشته 28/2/2008 و روی در درایوشم هیچ سوراخی نیست که به نظرم باید سامسونگ باشه
شوخی می کنی الایت خریدی 450 بابا خوش به حالت
واسه چی ؟؟
والا تا جایی که من می دونم پشت دستگاه نوشته 28/2/2008 و روی در درایوشم هیچ سوراخی نیست که به نظرم باید سامسونگ باشه
شوخی می کنی الایت خریدی 450 بابا خوش به حالت
رفتم دیدم درایو من سامسونگ نیست بلکه Benq هستش حالا با هم خیلی فرق می کنن کدوم بهتره ؟
100درصد بنكيو بهتره اين كه اصلا سوال كردن نداره بنكيو كيفيت ساخت بهتر و جديد تري داره سامسونگ يك بدي كه داره اينه كه درب درايو هنگام اجكت گير ميكنه و در نمياد حتما بايد چوب بالا سرش باشهunish:رفتم دیدم درایو من سامسونگ نیست بلکه Benq هستش حالا با هم خیلی فرق می کنن کدوم بهتره ؟
بله من ميشناسم كسي كه اركيد 2008 3چراغه كرده
علت اين بود كه كار باهاش رو بلد نبود اون فكر ميكرد چون مال 2008 هستش ديگه 3چراغه نميشه زياد ازش كار كشيد و بعد 3چراغهعلت چی بود؟
آره آقا منم تا دیروز core داشتم خراب شد البته نه به دلیل 3 چراغ به دلیل دیگه که اینجا جاش نیست میخواستم بپرسم تو دبی و ترکیه آرکد چنده ممنون میشم.