قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

بابا اوضاع خیلی خرابه من مشهد هستم اینجا ارکید J رو میدن بالای 500 !!!!!

البته من امروز یه پریمیوم 20 GB ریجن PAL گرفتم 450 خوب خریدم یا نه ؟؟

خوب خریدی .. البته تو این گرونی خوب خریدی..

من خودم 3 ماه پیش الایت خریدم 450 تومن ..:biggrin1:

دوست عزیز کنسول من کپی خور شده الانم داشتم فارکرای 2 بازی می کردم (موقعی که خریده کپی خور شده بود)

مطمئنم فالکونه چون هم HDMI داره و هم تاریخ ساختش ماله 28/2/2008 هستش
تاريخ كنسولت مال 28/2/2008 هستش با درايو سامسونگ:eek::eek::eek:جلاالخالق
من خودم 3 ماه پیش الایت خریدم 450 تومن ..:biggrin1:
خوب منم همينطور:cool:از كنج خريدي؟؟؟؟؟:confused:

نه از وست گیم خریدم .. تازه دوتا بازی هم مجانی داد..:biggrin1:
ايبابا عجب اشتباهي كرديم از كنج خريديم لامصب يه بازيه مفتيم نداد بريم حال كنيم:-"
تازه كنج به من ميگفت بيا از ما ديسك مالزي بخر يك بار بخري ديگه هميشه مشتري ميشي(منظورش اين بود اگه يك بار ديسك مالزي بخري ديگه تا اخر عمر كنسولت بايد ديسك مالزي بخري پس در نتيجه بايد هميشه از ما خريد كني:eek:

تاريخ كنسولت مال 28/2/2008 هستش با درايو سامسونگ:eek::eek::eek:جلاالخالق
واسه چی ؟؟

والا تا جایی که من می دونم پشت دستگاه نوشته 28/2/2008 و روی در درایوشم هیچ سوراخی نیست که به نظرم باید سامسونگ باشه

پیش الایت خریدم 450 تومن ..:biggrin1:
شوخی می کنی الایت خریدی 450 :eek: بابا خوش به حالت

واسه چی ؟؟

والا تا جایی که من می دونم پشت دستگاه نوشته 28/2/2008 و روی در درایوشم هیچ سوراخی نیست که به نظرم باید سامسونگ باشه

درايو سامسونگ خيلي وقته ديگه توليد نميشه اگر درايوت اين شكلي باشه Samsung هستش
xbox360-romd-toshsam.jpg
من هم 450 تومن خريدم ريجن پال البته درايو بنكيو تازه اشتباه كردم دير جنبيدم اگر زود تر خريده بودم 435 تومن هم ميتونستم بخرم حيف:-"

واسه چی ؟؟

به تاپیک سوالات متداول قبل از خرید برو تصویرهاش رو با درایوت مقایسه کن.

رفتم دیدم درایو من سامسونگ نیست بلکه Benq هستش حالا با هم خیلی فرق می کنن کدوم بهتره ؟
100درصد بنكيو بهتره اين كه اصلا سوال كردن نداره بنكيو كيفيت ساخت بهتر و جديد تري داره سامسونگ يك بدي كه داره اينه كه درب درايو هنگام اجكت گير ميكنه و در نمياد حتما بايد چوب بالا سرش باشه:punish:
ولي من هيچ درايوي رو به خوبيه هيتاچي79 :love:نديدم الان دارم باحاش حال ميكنم(البته بعد از بد بختي هايي كه سر بنكيو:mad: و سامسونگ:evil: داشتم:-")

دوستان ممنون از راهنمایی که کردین خداکنه دستگاه خوب از اب دربیاد

ولی خودمونیم الان که PS3 و 360 رو گزاشتم کنار هم دیگه بیشتر ابهت PS3 معلوم میشه:love:

علت چی بود؟
علت اين بود كه كار باهاش رو بلد نبود اون فكر ميكرد چون مال 2008 هستش ديگه 3چراغه نميشه زياد ازش كار كشيد و بعد 3چراغه
ربطي به سال نداره من كسي رو ميشناسم كه core داره و هنوز 3چراغه نداده اگر با 360 راه بياي برات كار ميكنه

آره آقا منم تا دیروز core داشتم خراب شد البته نه به دلیل 3 چراغ به دلیل دیگه که اینجا جاش نیست میخواستم بپرسم تو دبی و ترکیه آرکد چنده ممنون میشم.

آره آقا منم تا دیروز core داشتم خراب شد البته نه به دلیل 3 چراغ به دلیل دیگه که اینجا جاش نیست میخواستم بپرسم تو دبی و ترکیه آرکد چنده ممنون میشم.

توی ترکیه قیمت ندارم اما دوبی به این صورته :

آرکید : 750 درهم
پرمیوم : 999 درهم
الایت : 1399 درهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or