قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

بچه ها من میخوام x360 بخرم لطفآ از این لحاظ ها راهنمایی کنین :
1-الان موقع خوبی برای خرید هست؟مثلآ فرداش نبینم جاسپر اومد(اصلآ کی میاد مگه قرار نبود اکتبر بیاد؟)
2-از لحاظ قیمت که در کف ترین مقدار ممکن باشه و الان چنده؟(با فقیرا دوست باشین:biggrin1:)
3-یه موقع همین که بخرم ps3 هک نشه چون بازی هاشو بیشتر دوست دارم ولی گرونه وگرنه ps3 میگیرم
4-میشه در مورد انواع و اقسام مدل هاش توضیح بدین؟با شرح محتویات
ممنون میشم راهنمایی کنین،من منتظرما منو منتظر نذارین.مرسی

آخرین ویرایش:
بچه ها من میخوام x360 بخرم لطفآ از این لحاظ ها راهنمایی کنین :
1-الان موقع خوبی برای خرید هست؟مثلآ فرداش نبینم جاسپر اومد(اصلآ کی میاد مگه قرار نبود اکتبر بیاد؟)
2-از لحاظ قیمت که در کف ترین مقدار ممکن باشه و الان چنده؟(با فقیرا دوست باشین:biggrin1:)
3-یه موقع همین که بخرم ps3 هک نشه چون بازی هاشو بیشتر دوست دارم ولی گرونه وگرنه ps3 میگیرم
4-میشه در مورد انواع و اقسام مدل هاش توضیح بدین؟با شرح محتویات
ممنون میشم راهنمایی کنین،من منتظرما منو منتظر نذارین.مرسی

1. Jasper هنوز 100% تایید نشده.توی سایت 360drives یه سری جسپر ثبت شده اما این که واقعی باشه معلوم نیست.اما تاریخش برای 8/2008 بعد خواهد بود...
2. الان بهترین قیمت ها رو آقا پیام میده.می تونی به تاپیکش توی فروشگاه مجازی سر بزنی...البته Drive های Lite-On هست رو کنسول هاش...
3. فعلا وضعیت PS3 معلوم نیست که هک 100% بشه یا خیر...
4. آرکید خود کنسول بدون هارد هست.مموری 256 همراهش و یه دسته بیسیم.پرمیوم توی سری قبل هارد 20 گیگ همراهش بود که حالا شده 60 گیگ.در ضمن هدفون هم باهاشه و البته کابل تصویرش هم Component هست.در صورتی که برای آرکید Composite هست.همچنین یه دسته بی سیم هم روشه.مدل الایت هم مشکی رنگ هست با هارد 120 گیگابایتی که همراهش کابل HDMI و آداپتور Audio و کابل Component و هدفون هست.همچنین دسته بی سیم مشکی هم همراهش هست.

خیلی ممنون که جوابمو دادین،من از کجا بفهمم که مادر بردش فالکون هستش یا نه؟شنیدم باید چراغ قوه بندازی،کجاش بندازم؟میشه با عکس بگین؟و اینکه انجا باید چی باشه که فالکون باشه؟
در آخر هم من اگه ارکید بگیرم به مشکل بر میخورم صرفآ برای بازی کردن؟یا هارد کارایی های دیگری داره؟
مرسی

خیلی ممنون که جوابمو دادین،من از کجا بفهمم که مادر بردش فالکون هستش یا نه؟شنیدم باید چراغ قوه بندازی،کجاش بندازم؟میشه با عکس بگین؟و اینکه انجا باید چی باشه که فالکون باشه؟
در آخر هم من اگه ارکید بگیرم به مشکل بر میخورم صرفآ برای بازی کردن؟یا هارد کارایی های دیگری داره؟
مرسی

فالکون بودنش یکی از تاریخش معلومه و دیگری از برچسب روی جعبه...برچسبی که سمت چپ جعبه هست روش عبارت 175w اگر باشه یعنی فالکونه...
اگر هارد داشته باشی بعد از آپدیت پاییزی می تونی بازی ها رو روی هارد نصب کنی.پیشنهاد میشه مدل های Premium یا Elite بخری.

اگر هارد داشته باشی بعد از آپدیت پاییزی می تونی بازی ها رو روی هارد نصب کنی.پیشنهاد میشه مدل های Premium یا Elite بخری.
یعنی کل بازی یا مثل ps3 یه مقدار؟اگه کل بازی باشه که خیلی خوب میشه چون به صرفه تر میشه درسته؟
قیمت مدل ها رو هم لطفآ بگین(حدودآ)
در آخر من چند ساعت میتونم به صورت مستمر بازی کنم که به دستگاه فشار نیاد؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها. کاره فوری. خیلی فوریه.خواهشا سری جواب بدین.
یکی از آشنا یان داره میره دوبی. چند تا سوال داشتم :
1-قیمت عنوان مدل های xbox360 اونجا چند تومنه؟
2-اونجا همه درایو ها لایت انه؟ یا مدل های دیگه هم هست ؟
3- جاسپر اونجا اومده یا نه ؟
4- بازیه اریجینال اونجا چند تومنه ؟
5- بگم به چه نکاتی توجه کنه و از کجا بگیره ؟
6-گمرک و حمل ونقل چه قدر پولش میشه؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
ممنون میشم جواب بدین.;):love:

یعنی کل بازی یا مثل ps3 یه مقدار؟اگه کل بازی باشه که خیلی خوب میشه چون به صرفه تر میشه درسته؟
قیمت مدل ها رو هم لطفآ بگین(حدودآ)
در آخر من چند ساعت میتونم به صورت مستمر بازی کنم که به دستگاه فشار نیاد؟

آرکید از 250 هست تا 450.
پرمیوم از 380 این طرفا هست تا 520.
الایت هم از 435 پیدا می کنی تا حتی بالای 600 هزار تومان.
الان آقا پیام توی فروشگاه مجازی ارزون ترین قیمت ها رو میده.اما فروشگاه های دیگه داخل فروشگاه مجازی هم خوب هستن.
مثل BigGame و ...

سلام بچه ها. کاره فوری. خیلی فوریه.خواهشا سری جواب بدین.
یکی از آشنا یان داره میره دوبی. چند تا سوال داشتم :
1-قیمت عنوان مدل های xbox360 اونجا چند تومنه؟
2-اونجا همه درایو ها لایت انه؟ یا مدل های دیگه هم هست ؟
3- جاسپر اونجا اومده یا نه ؟
4- بازیه اریجینال اونجا چند تومنه ؟
5- بگم به چه نکاتی توجه کنه و از کجا بگیره ؟
6-گمرک و حمل ونقل چه قدر پولش میشه؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
ممنون میشم جواب بدین.;):love:

1. آرکید : 750 درهم - پرمیوم : 999 درهم - الایت : 1399 درهم
2. بله درایو Lite-On هست اما BenQ هم پیدا میشه.مثلا توی Deira City Center فکر کنم پیدا کنی با درایو BenQ.اما تاریخ جدید اکثرا Lite-On هستن.
3. ممکنه اومده باشه.اگر تاریخ کنسول 6/8/2008 به بعد باشه ممکنه جسپر باشه.
4. از 40-50 هزار تومان به بالا...
5. این آدرس نمایندگی های رسمی فروش XBox 360 :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

6. اگر وسایل الکترونیکی زیاد نباشه توی بار و جعبه رو توی دست بگیرن فکر نمی کنم گمرکی بخوره.اما اگر گمرکی بخوره که احتمالش خیلی کم هست 2-3 % می خوره.

آخرین ویرایش:
آخرین سوال من این هست که به نظرتون صبر کنم تا لایت ان کپی خور بشه یا بگیرم درایو عوض کنم؟اگه بخوام درایو عوض کنم چقدر وقت میبره؟یعنی باید دستگارو بذارم برم یا همونجا سریع عوض میشه؟
مرسی از تمام راهنمایی های کاملتون

آخرین سوال من این هست که به نظرتون صبر کنم تا لایت ان کپی خور بشه یا بگیرم درایو عوض کنم؟اگه بخوام درایو عوض کنم چقدر وقت میبره؟یعنی باید دستگارو بذارم برم یا همونجا سریع عوض میشه؟
فكر كنم الان بخري بهتر باشه چون كه وقتي لايت ان هك بشه به احتمال زياد قيمت 360 ميكشه بالا البته احتماله
big game يك روز وقت ميبره وقتش هم از خودش اقا هومن بپرس اين تاپيك big game
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919&page=88&highlight=assassins+creed

تعویض درایو زمانش بستگی به کسی داره که برات انجام میده.
اما به نظر من صبر کنی Lite-On کپی خور بشه مطمئن تر هست. ;)
البته فعلا بخر بعدا بده کپی خور کنن برات.

آرکید از 250 هست تا 450.
الان آقا پیام توی فروشگاه مجازی ارزون ترین قیمت ها رو میده.اما فروشگاه های دیگه داخل فروشگاه مجازی هم خوب هستن.
مثل BigGame و ...

سلام...
دوست غزیز میشه بگی فرق آرکید 250 با 450 چیه؟:confused:
ممنون

آخرین ویرایش:
آرکید از 250 هست تا 450.
مثل BigGame و ...

سلام...
دوست غزیز میشه بگی فرق آرکید 250 با 450 چیه؟:confused:
ممنون :blushing:

فرقش اینه که اونا اکثرا درایو BenQ هستن ولی این 250 درایوش Lite-On هست که هم میشه تعویضش کرد هم میشه گذاشت که کپی خور بشه...
آقا پیام توی فروشگاه مجازی این قیمت رو میده...

ممنون پدرام جان.:love:
پرمیوم های دوبی که 999 درهم هست. 60 گیگ هست؟
این قیمت نمایند گی هاست که دادی ؟
این city center تو کدوم شهره ؟
نمایندگی ها لایت ان دارن ؟ احتمالشز هست که نمایندگی ها جاسپر داشته باشن ؟

دوستان به نظر شما اگه درایو لایت ان هک بشه قیمت xboxها که اقا پیام میده گرونش میکنه یا نه/؟

در صورتی گرون میکنه که درایو رو هم خودش کپی خور کنه...

ممنون پدرام جان.:love:
پرمیوم های دوبی که 999 درهم هست. 60 گیگ هست؟
این قیمت نمایند گی هاست که دادی ؟
این city center تو کدوم شهره ؟
نمایندگی ها لایت ان دارن ؟ احتمالشز هست که نمایندگی ها جاسپر داشته باشن ؟

بله 60 گیگابایتی هست.
بله قیمت نمایندگی هاست.
توی دوبی...اسمش اینه : Deira City Center
بله Lite-On دارن.احتمال داره Jasper هم داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or