a r y a کاربر سایت Jul 26, 2012 #181 مسی بدبخت چیکار کرده . این شرک کارو خراب کرده . به جای حیف نون باید اسمشو بزاریم حیف رای آخرین ویرایش: Jul 26, 2012
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Jul 26, 2012 #182 نوشته شده توسط a r y a: مسی بدبخت چیکار کرده . این شرک کارو خراب کرده . به جای حیف نو باید اسمشو بزاریم رای بیشتر... دوستان لطفا جنبه ی باخت داشته باشد
نوشته شده توسط a r y a: مسی بدبخت چیکار کرده . این شرک کارو خراب کرده . به جای حیف نو باید اسمشو بزاریم رای بیشتر... دوستان لطفا جنبه ی باخت داشته باشد
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 27, 2012 #188 زشته به خدا نمی خواستم این رو بگم طرف میاد به همه پیام میده میگه تروخدابه من رای بدید ! اگر من هم همین رو کپی پیست می کردم بین دوستام که کلی رای می آوردم ! مردونه بیاید بالا ! من فعلا برنده رو hadi sh می دونم !
زشته به خدا نمی خواستم این رو بگم طرف میاد به همه پیام میده میگه تروخدابه من رای بدید ! اگر من هم همین رو کپی پیست می کردم بین دوستام که کلی رای می آوردم ! مردونه بیاید بالا ! من فعلا برنده رو hadi sh می دونم !
a r y a کاربر سایت Jul 27, 2012 #189 دوستان عزیز من لیست دوره بعدو فردا معلوم میکنم . کسایی که الان گفتن نمیرن تو لیست چون قبلتون هم هست . احتمالا برین تو دو دور بعد .
دوستان عزیز من لیست دوره بعدو فردا معلوم میکنم . کسایی که الان گفتن نمیرن تو لیست چون قبلتون هم هست . احتمالا برین تو دو دور بعد .
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Jul 27, 2012 #190 نوشته شده توسط AM3BOOTER-PSN: heyfenoon76داداش رای دادم بهت همینجوری... بیشتر... دمت گرم:d
Wrath-MaN کاربر سایت Jul 27, 2012 #192 لطفا لطفامن رو هم بزارید برای heyfenon قشنگ نیست اصلا ولی برای Arya با این که از مسی خوشم نمید قشنگ هسته
لطفا لطفامن رو هم بزارید برای heyfenon قشنگ نیست اصلا ولی برای Arya با این که از مسی خوشم نمید قشنگ هسته
king gamer کاربر سایت Jul 27, 2012 #193 اگر مسابقهي ديگهاي در كار باشه، كريستين بيل رو هم ليست كنيد. مـــمـــــنــــون
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 27, 2012 #194 دوستانی که الان زنبیل میندازن :d برای دور بعدی میرن یعنی انی دور نه اون دور نه دور چهارمی :d ببخشید اگر پیچیده شد :d :d
دوستانی که الان زنبیل میندازن :d برای دور بعدی میرن یعنی انی دور نه اون دور نه دور چهارمی :d ببخشید اگر پیچیده شد :d :d
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Jul 27, 2012 #195 انصافا آواتار جناب حیف نون واقعا زیباست، من هم بهش رای دادم ؛ بعضی از دوستان هم انقدر حسودی نکنن که یه وقت نترکن. آدمی نیستم که غیر مستقیم حرفامو بگم، منظور به جناب arya و kane بود!
انصافا آواتار جناب حیف نون واقعا زیباست، من هم بهش رای دادم ؛ بعضی از دوستان هم انقدر حسودی نکنن که یه وقت نترکن. آدمی نیستم که غیر مستقیم حرفامو بگم، منظور به جناب arya و kane بود!