قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
وااااااااااااااااااااااااااااااااااو جلل خالق
من پریروز اومدم رایای heyfenoon هنوز به a r y a نرسیده بود حالا این همه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واووو فقط کافیه یک اواتار بریتنی اسپیرز بزارم ببینم کی میتونه جلومو بگیره>:)
برای همتون متاسفم:))

پَ اون که واسه ملت پیام میداد "به من رای بدید" خاله ی باراک بود ؟
اگه جناب arya هم پیام خصوصی نمیدادن و پیام بازدیدکننده میدادن، ایشون رو هم میدیدیم!
باز هم خوبه heyfenoon داخل امضاش التماس نکرده مثل arya که بیاین رای بدین! تازه جبران هم میکنه!!!!!

---------------

آهان !

تا حالا اینقدر قانع نشده بودم
کی با حرف حساب قانع نمیشه که شما نشی؟

وااااااااااااااااااااااااااااااااااو جلل خالق
من پریروز اومدم رایای heyfenoon هنوز به a r y a نرسیده بود حالا این همه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واووو فقط کافیه یک اواتار بریتنی اسپیرز بزارم ببینم کی میتونه جلومو بگیره>:)
برای همتون متاسفم:))
یه کلمه هم از ننه ی عروس!
اگه منظورت به آواتار فعلی جناب heyfenoon هستش، که باید بگم ایشون آواتارشون رو بعد از اون جنگ و دعواها عوض کردن! اگه هم خیلی عشق بریتنی هستی پوسترش رو بزن به دیوار اتاقت!

آخرین ویرایش:
واقعا مسخره ترین تاپیک بازیسنتر همین تاپیک میتونه باشه....همه میرن دوستا و رفقا رو صدا میکنن تا رای بیارن تازه بعضی ها هم گدایی رای میکنن!!!!:|

ببین خیلی داری به بچه ها توهین میکنی . بعدش هم من اتفاقا به حدود 10 تا از دوستام گفتم رای بدن که اونا هم کامل ندادن . امضا هم اول مال حیف نون اینجوری بود . منم این کارو کردم ک اصلا تاثیری نداره چون هیچ انجمنی نمیرم . .......آدمی که پیام خصوصی داده و گفته به من رای بدین . اگه به کسی پیام خصوصی دادم اعلام کنه . برنده هم کاملا معلومه حیف نون . هیچ شکی م نیست . کسی هم حق اعتراض نداره . حالا خواسته به دوستاش بگه .

LIGHTNING

با سلام دوستان خدایی کسی دلش میاد این آوانار رو ببیli بهش رای نده مال خودم رو میگم ها احساس و تنهایی در این آواتار موج میزنه لطفا رای بدید به bardi ya
و همچنین آواتار و امضای من فقط 6 ثانیه از هم فاصله دارن یعنی بغد از این که تو تریلر تصویر آواتارم میاد سریع میشه امضام جال کردید دقت رو به من رای بدید

امیرحسین (Insomniac) ببندین تاپیک رو و زحمت بیهوده هم دیگه نکشید.:d

راست میگه
LOL.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or