قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
از بچگیم وقتی میدیدم یه شبکه ای داره کارتون شرک رو پخش میکنه از عصبانیتم یا تلویزیون رو خاموش میکردم یا از پای تلویزیون پا میشدم. کارتون خوبی هم بخواد باشه میگیم پلنگ صورتی ، پت و مت و ...
قصد جسارت به این کاربر رو نداشتم شاید خیلیا طرفدار این کارتون باشند. اما من که حالم بهم میخوره ازش ...

اين نظرسنجي باطله اين دوستمون كه اول شده رفته به تمام دوستانش گفته بهش راي بدن
من به ريحانا راي دادم بنظرم از همه قشنگتره اون شركم بره بچه ها خوبه:d

زشته به خدا نمی خواستم این رو بگم

طرف میاد به همه پیام میده میگه تروخدابه من رای بدید !

اگر من هم همین رو کپی پیست می کردم بین دوستام که کلی رای می آوردم !

مردونه بیاید بالا !

من فعلا برنده رو hadi sh می دونم !
دوستان به شدت با ممد موافقم حالا نمیگم اره برنده هم منم ولی اگه منم به رفیقام اینجوری میگفتم بهم رای بدید الان بالای 100 تا رای داشتم...
خودتون و به خاطر یک رای کوچیک نکنید...

این اخرین پست من تو این تاپیکه
منو از تو نظر سنجی بردارید همین و بس
چرا آواتارت رو عوض کردی؟! آخه اگه آواتار تو از این نظرسنجی حذف بشه که جناب hadi sh (جایزه ی نظرسنجی واسه ایشون) و arya و بقیه ی رفقاشون که دارن داخل این تاپیک از حسادت میترکن، فکر میکنن زیباترین آواتار رو دارن:| آخه من نمیدونم رو چه حسابی آقا arya بیست و پنج تا رای آورده! فکر کنم دیگه بیشتر از این دوستی نداشته که بهشون بگه بهش رای بدن:))
در هر صورت میل خودته، به من هم ربطی نداره؛ در هر صورت خوب فیتیله پیچشون کردی!:d

آخرین ویرایش:
بچه ها من نمیخوام فرد مثبت باشم اینجا ولی لطفا به هم تیکه و توهین نکنید چون ارزش نداره این تاپیک برای این هست که دور هم جمع شیم دوست شیم:gathering: و یک چاشنی نظرسنجی هم هست برا جذاب شدن لطفا همه با هم دوست باشیم تا بعد از مردن اینطوری بشیم = :horse: نمیدونم این تیکه ی آخر حرفم منظورم چی بود ولی خوب بیایید دوست باشیم >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or