قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
برادر آواتار آدم هر چی میخواد میتونه باشه . سلیقه ها هم با هم فرق میکنه . شما وقتی میخوای آواتار بزاری نمیگه بهت که باید حتما از گیم باشه . پس ربطی به این چیزا نداره . شما تلاشتو بکن شاید بردی . من هم دارم تلاش خودمو میکنم

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اختلاف من و حیف نون داره کم میشه . نزارین کم شه . پس کوشن طرفدارای مسی و بارسا . یعنی فروم به این بزرگی کلا 17 تا طرفدار بارسا داره ؟

منصرف شدم دیگه انصراف نمی دم ولی اختلاف زیاده

دوستان داره در حق مسی خیانت میشه . نزارین این غول سبز زشت رای هاش برسه به مسی . این غول سبز زشت یه شخصیت کارتونیه ولی مسی یه فوتبالیست واقعی و معروفه . چجوری دلتون میاد بفروشینش به شرک

داداش من من نباید تو همه صفحات بگم که . من خودم طرفدار بارسا هستم . ولی به کاسیاس هم ارادت خاصی دارم . امضام هم همونه هنوز .
نه باو
میدونم تو میخوای رایاتو زیاد کنی!!

از اون ور مسی میزاری رو اواتار که از همه بیشتر رای بیاری
از این ور عکس لمپارد میزاری رو امضا
قبلشم کاسیاس داری!! مگه میشه ادم طرفدار 300 تا تیم باشه آخه

تو یک ریگی به کفشت هست:دی

---------- نوشته در 07:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 AM ارسال شده بود ----------

برادر آواتار آدم هر چی میخواد میتونه باشه . سلیقه ها هم با هم فرق میکنه . شما وقتی میخوای آواتار بزاری نمیگه بهت که باید حتما از گیم باشه . پس ربطی به این چیزا نداره . شما تلاشتو بکن شاید بردی . من هم دارم تلاش خودمو میکنم

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اختلاف من و حیف نون داره کم میشه . نزارین کم شه . پس کوشن طرفدارای مسی و بارسا . یعنی فروم به این بزرگی کلا 17 تا طرفدار بارسا داره ؟
چی میگی باو!!
درسته اینجا به قشنگی اواتار نگاه نمیکنن به علایق خودشون نگاه میکنن!!
مثلا بیا عکس از اوزیل بزارم 2 برابر الانم رای میارم!!

یعنی آواتار ozil از conor قشنگ تره؟!؟!؟ باو اینجا همه عشقی رای میدن تو هم زیاد جو گیر نشو که اولی داداش!! از شخصیت مسی سو استفاده شده:دی:دی:دی

دوستان داره در حق مسی خیانت میشه . نزارین این غول سبز زشت رای هاش برسه به مسی . این غول سبز زشت یه شخصیت کارتونیه ولی مسی یه فوتبالیست واقعی و معروفه . چجوری دلتون میاد بفروشینش به شرک

دیگه قرار نبود از شرکت کننده های دیگه بد بگی:d

تاپیکی بس گانجخ است !

اینو باید یه فردی بزنه که یا مدیر باشه یا همه بشناسنشو قبولش داشته باشنش . در ضمن آواتار هارو هم باید با دقت همه ببینن نه اینکه ظر یه نفر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or