قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
دوستان تا الان سرافرازمون کردین ولی رای ها هنوز کمه . رای بدید نترسید . باید نشون بدیم فوتبال برتری داره به همه اینا
تو داری از مسی سو استفاده می کنی:d

---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 AM ارسال شده بود ----------

هر کی به من رای بده بهش یه اواتار مسی جایزه میدم:d

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 AM ارسال شده بود ----------

من می خوام اواتارمو عوض کنم؟؟:d

آقا این خلاف قانونه تجربه ثابت کرده که هرکی عکس بازیکنی چیزی توی امضا میزاره رای بیشتر میاره حالا اگه از نمای خیلی ضایعی هم از بازیکن برداشته شده باشه

آقا اینجا فروم گیم هست اگه راستی میگین عادلانه مسابقه بدین

آقا این خلاف قانونه تجربه ثابت کرده که هرکی عکس بازیکنی چیزی توی امضا میزاره رای بیشتر میاره حالا اگه از نمای خیلی ضایعی هم از بازیکن برداشته شده باشه

آقا اینجا فروم گیم هست اگه راستی میگین عادلانه مسابقه بدین
برادر آواتار آدم هر چی میخواد میتونه باشه . سلیقه ها هم با هم فرق میکنه . شما وقتی میخوای آواتار بزاری نمیگه بهت که باید حتما از گیم باشه . پس ربطی به این چیزا نداره . شما تلاشتو بکن شاید بردی . من هم دارم تلاش خودمو میکنم

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اختلاف من و حیف نون داره کم میشه . نزارین کم شه . پس کوشن طرفدارای مسی و بارسا . یعنی فروم به این بزرگی کلا 17 تا طرفدار بارسا داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or