dante47 کاربر سایت Jul 24, 2012 #122 نوشته شده توسط a r y a: آقایون ببینم طرفدارای فوتبال چیکار میکنین این دوره . باید رای هام از 50 بزنه بالا بیشتر... برو با:dما با رئالیا کار نداریم عکس مسی رو بزار قول میدم بالا 100تا رای بیاری:d just FC.BARCELONA
نوشته شده توسط a r y a: آقایون ببینم طرفدارای فوتبال چیکار میکنین این دوره . باید رای هام از 50 بزنه بالا بیشتر... برو با:dما با رئالیا کار نداریم عکس مسی رو بزار قول میدم بالا 100تا رای بیاری:d just FC.BARCELONA
a r y a کاربر سایت Jul 24, 2012 #124 ااطاعت میشه . آواتار مسی میزارم ---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ---------- آواتار خوب شد ؟
ااطاعت میشه . آواتار مسی میزارم ---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ---------- آواتار خوب شد ؟
Навид کاربر سایت Jul 24, 2012 #127 خیر سرمون مثلا من اولین نفر گفتم اسممو بزار توی نظر سنجیا!)x حالا اگه میشه توی دوره بعد مارم بزار خواهشن
خیر سرمون مثلا من اولین نفر گفتم اسممو بزار توی نظر سنجیا!)x حالا اگه میشه توی دوره بعد مارم بزار خواهشن
a r y a کاربر سایت Jul 24, 2012 #128 داداش برو پستای قبلی رو بخون . اینا زودتر گفتن . من به نوبت میزارم .
Ragnar کاربر سایت Jul 24, 2012 #129 هر کی به من رای بده یک عینک رایگان lmafo ای جایزه میگیره>:d Spoiler طرفدارای مسی و بارسلونا لطفا فن بازی در نیارید و جو گیر نشید یه خرده هم به آواتار طرف دقت کنید. خیلی کیفیتش پایینه و هزار تا مشکل دیگه داره همین جوری رو هوا رای ندید آخرین ویرایش: Jul 24, 2012
هر کی به من رای بده یک عینک رایگان lmafo ای جایزه میگیره>:d Spoiler طرفدارای مسی و بارسلونا لطفا فن بازی در نیارید و جو گیر نشید یه خرده هم به آواتار طرف دقت کنید. خیلی کیفیتش پایینه و هزار تا مشکل دیگه داره همین جوری رو هوا رای ندید
BLACK.HAWK کاربر سایت Jul 25, 2012 #131 نوشته شده توسط a r y a: دوستان فوتبالی ببینم چیکار میکنیدا . مخصوصا طرفدارای بارسا . بیشتر... تو مگه رئالی نبودی؟؟؟:d
نوشته شده توسط a r y a: دوستان فوتبالی ببینم چیکار میکنیدا . مخصوصا طرفدارای بارسا . بیشتر... تو مگه رئالی نبودی؟؟؟:d
a r y a کاربر سایت Jul 25, 2012 #132 نوشته شده توسط BLACK.HAWK: تو مگه رئالی نبودی؟؟؟:d بیشتر... دوست گرامی من بارسایی هستم . ولی به کاسیاس یه ارادت خاصی دارم
نوشته شده توسط BLACK.HAWK: تو مگه رئالی نبودی؟؟؟:d بیشتر... دوست گرامی من بارسایی هستم . ولی به کاسیاس یه ارادت خاصی دارم
BLACK.HAWK کاربر سایت Jul 25, 2012 #134 نوشته شده توسط a r y a: دوست گرامی من بارسایی هستم . ولی به کاسیاس یه ارادت خاصی دارم بیشتر... ولی با این حال رای رو بهت دادم...:d
نوشته شده توسط a r y a: دوست گرامی من بارسایی هستم . ولی به کاسیاس یه ارادت خاصی دارم بیشتر... ولی با این حال رای رو بهت دادم...:d
a r y a کاربر سایت Jul 25, 2012 #135 کسایی که الان هستن زودتر گفته بودن . نوبت شما هر وقت شد میزارمتون ---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ---------- دوستان من عکسمو عوض کردم . فکر میکنم این بهتر از قبلی باشه . ای باب اسفنجی . حیف که نیستی من تو رو شکست بدم . اگه بودی قطعا الان از من عقب بودی .
کسایی که الان هستن زودتر گفته بودن . نوبت شما هر وقت شد میزارمتون ---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 AM ارسال شده بود ---------- دوستان من عکسمو عوض کردم . فکر میکنم این بهتر از قبلی باشه . ای باب اسفنجی . حیف که نیستی من تو رو شکست بدم . اگه بودی قطعا الان از من عقب بودی .