منم حسابگرم, کارمندان. میگن صبانت بهترین پینگ رو میده نمیدانم چکار کنم؟!!
گیمرتگ : IGN30US
قسمت قرمز رنگ عدد 30
من در اصل جوانرود تشریف دارم از مخابرات گرفتم خیلی خوبه اولاش که عالی بود ولی الان هم خوبه و نامردی نکنم خوب هستچه جالب شما هم کرمانشاهی هستی؟ ایول. راستی سرویست رو از کدام isp گرفتی؟
سرویس من خیلی رو مخه, پینگش که تا دیروز 220 بود الان شده 380!
من در اصل جوانرود تشریف دارم از مخابرات گرفتم خیلی خوبه اولاش که عالی بود ولی الان هم خوبه و نامردی نکنم خوب هست
اینترنت هم تو این مدت خیلی وضعیت وخیمه دیشب دوستم از تبریز زنگ زد گفت قطعه و یه فامیلون هم تو سنندج گفت که اونجا هم دیشب قطع بود امروز باهاش تماس گرفتم نمیدونم مشکل چیه احتمالا این شبکه ملی و چیزا هست ... مشکل داره
امشب خیلی بهتر بود, امیدوارم بهتر هم بشه.من در اصل جوانرود تشریف دارم از مخابرات گرفتم خیلی خوبه اولاش که عالی بود ولی الان هم خوبه و نامردی نکنم خوب هست
اینترنت هم تو این مدت خیلی وضعیت وخیمه دیشب دوستم از تبریز زنگ زد گفت قطعه و یه فامیلون هم تو سنندج گفت که اونجا هم دیشب قطع بود امروز باهاش تماس گرفتم نمیدونم مشکل چیه احتمالا این شبکه ملی و چیزا هست ... مشکل داره
مخابرات که فکر کنم پورت خالی دیگه نداره!منم تموم شه مخابرات میگیرم
اقا امیر برو حتما بگیر من که خیلی راضیم و خوبهمنم تموم شه مخابرات میگیرم
اگه پایه هستی منو اد کن khelaneما هم هستیم کسی خواست بازی کنه آماده ایم
Don Marco 001
راستی شما ارش جان تاخیر نداری؟ لگ اگه بازم نباشه شاید تاخیر داشته باشی واسه این که بفهمی تاخیر داری یا نه وقتی پاس اول بازی رو میزنی دقت کن که وقتی دکمه رو میزنی و پاس میدی اختلاف زمانی ناچیز داره یا نه من رو دقت کرده باشی همیشه اولین بازیم با شما اینجوری بوده اینطوری میتونم بفههم که تاخیر دارم یا نه در مواقعی که زیاد بازی حساس باشهامشب خیلی بهتر بود, امیدوارم بهتر هم بشه.
مخابرات اینجا زیاد تعریی نداره, 4 کوچه اونورتر دوست خودم با مخابرات وضعش از من بدتر بود!
راستی دفاع لگسی بازی میکنی یا ناکتیکال؟ آقا ما تا میامدیم بچرخیم 2 نفر رو پا میاد! زدی نابود کردی
دیشب.
مخابرات که فکر کنم پورت خالی دیگه نداره!
اقا امیر برو حتما بگیر من که خیلی راضیم و خوبه
راستی دفاعت خیلی ناجوره یه سروسامونی به به دفاعت اگه خواستی تو پی ام بهت مگیم چی کار کنی البته افتخار بدی
همه بهم میگن دفات ضعیفه خودمم میدونم اصلا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنی.
یه سوال این کد برای بازی کردن رو چه جوری میشه به دست بیاریم؟
---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------
یعنی شما چه جوری انلاین بازی میکنین به منم بگین