hadi sh
کاربر سایت
این دوروز تایم مشخصی داره یا هر وقت بخوای میتونی بازی کنی؟؟؟2 روز
این دوروز تایم مشخصی داره یا هر وقت بخوای میتونی بازی کنی؟؟؟2 روز
توی این دو روز هرموقع خواستی میتونی بازی کنی.این دوروز تایم مشخصی داره یا هر وقت بخوای میتونی بازی کنی؟؟؟
مشکلت کجاشه؟؟آقا یکی به من بگه باید چجوری بازی کنم.
من بلد نیستم آنلاین بازی کنم!
ولی بازیم توی fifa12 بد نیست اگه بشه منم هستم!
راستش من 1 مرداد xbox خریدم و چیز زیادی از xbox live نمی دونم.توی این دو روز هرموقع خواستی میتونی بازی کنی.
==
مشکلت کجاشه؟؟
راستش من 1 مرداد xbox خریدم و چیز زیادی از xbox live نمی دونم.
وارد xbox live شدما و کلی هم چرخ زدم بلکه بفهمم باید چی کار کنم....
ولی نمی دونم هیچی ازش!
شما میشه کمک کنی منو؟؟؟
سلام
خب برای انلاین بازی کردن باید کد انلاین پسس رو داشته باشی که با پوینت ها میتونی اون رو داشته باشی واسه اینکه پوینت رو بخری باید بری تو سایت های خرید ایرانی مثل ماتریکس گیم و اونجا 800 پوینت رو بخری بعد رفتی تو فیفا و به اینترنت وصل شدی از میخواد ریدم کد یا انلاین پسس رو داشته باشی که شما باید انلاین پسس رو بخری اول پوینت رو وارد میکنی که موقع خرید 800 پوینت اونجا نوشته چجوری واردش کنی بعد تو فیفا انلاین پسس رو انتخاب کردی از پوینت ها رو میخواد پوینت رو در قبال انلاین پسس میدی و دیگه تمام و میتونی بازی کنی یه فایل 100 کیلوبایتی دان میکنی و دیگه تمام و بازیتون اوریجینال میشه
تمام
راستی یه تایم تریل دوروزه داره اونو مصرف کن بعد برو بخرش
انلاین پس میخواد بده به سن گیر میده؟؟؟دیگه انلاین پس خریدن به این راحتی ها نیست باید 7 خان رستمو رد کنی
به هیچی گیر نمیده فقط 800 پوینت رو میگیره بعد یک چیز 100 کیلوبایتی باید دانلود کنی .و بعد تمام.انلاین پس میخواد بده به سن گیر میده؟؟؟
چجوریاس یه توضیح کوچیک میدید؟؟؟
دوست عزیز دیگه ماکروسافت اون یک ماه رو به صورت رایگان نمیده برا فعال کردنش باید یک دلار بپردازید.دوستان من یه مشکلی دارم.
xbox آکبند خریدم ولی نمی دونم چطوی 1 ماه xbox live رایگان رو فعال کنم
خوب چجوری؟دوست عزیز دیگه ماکروسافت اون یک ماه رو به صورت رایگان نمیده برا فعال کردنش باید یک دلار بپردازید.
دقیقا نمیدونم ،ولی سایت هایی هست که کارت pay pal دارن و خدمات خرید رو انجام میدن مثلا
aligame.ir