قرار داغ FIFA 12 ! فقط حرفه ای ها !!!

این دوروز تایم مشخصی داره یا هر وقت بخوای میتونی بازی کنی؟؟؟
توی این دو روز هرموقع خواستی میتونی بازی کنی.
==
آقا یکی به من بگه باید چجوری بازی کنم.
من بلد نیستم آنلاین بازی کنم!
:((ولی بازیم توی fifa12 بد نیست اگه بشه منم هستم!
مشکلت کجاشه؟؟

توی این دو روز هرموقع خواستی میتونی بازی کنی.
==

مشکلت کجاشه؟؟
راستش من 1 مرداد xbox خریدم و چیز زیادی از xbox live نمی دونم.
وارد xbox live شدما و کلی هم چرخ زدم بلکه بفهمم باید چی کار کنم....
ولی نمی دونم هیچی ازش!
شما میشه کمک کنی منو؟؟؟

راستش من 1 مرداد xbox خریدم و چیز زیادی از xbox live نمی دونم.
وارد xbox live شدما و کلی هم چرخ زدم بلکه بفهمم باید چی کار کنم....
ولی نمی دونم هیچی ازش!
شما میشه کمک کنی منو؟؟؟

خب خوش اومدی به لایو
شما اول برای بازی کردن احتیاج به اکانت گلد داری که فکر کنم تازه خریدی نمیخواد چون میتونی با این پروفایلت یه ماه بازی کنی رایگان
دوم اگه فیفا بازی میکنی ازت انلاین پسس میخواد حالا این انلاین پسس چیه؟ از اسمش پیداست یعنی یه مجوز انلاین بازی کردن بازی فیفا
شما باید داشته باشی که با 800 پوینت خرج کردن میتونی بدستش بیاری تو صحفه قبل توضیح دادم ولی شما میتونی اکانت دوروزه فیفا رو بخری که رایگان هست میری تو بخش لایو بازی ها اونحجا فکر کنم fifa store باشه میری و دقیق یادم نیست اونجا چند مد هست که یکیشون رو انتخاب کنی به یه صفحه هدایت میشی اونجا بهت چندتا پیشنهاد میده که باید بری time trail 2 day رو بخری که رایگان هست بعداز فعال کردن ان میتونی دو روز از اون لحظه که فعالش کردی بازی کنی یعنی الان فعالش کنی تا دوشب میتونی بازی کنی
بعدا خوشت اومد و همه چیز از اینترنت و اکانت گلد فراهم بود(درصورت نیاز)میتونی انلاین پسس رو بخری برای خریدن هم وقتی به فیفا وارد میشی خودش از ت میپرسه اگه مشکلی داشتی بازی بپرس اینم گیمر تک من میتونی منو در بخش دوستات اد کنی بعد اونجا راحتتر میتونم راهنماییت کنم
گیرم تک من
khelane
به لایو بیا حدود 20 دقیقه دیگه

دوستان کسی پایه هست فیفا بزنیم؟؟؟
اگه پایه بودن یاهو پی ام بدن هماهنگ کنیم برا بازی:
Yahoo:aszpar1
GamerTag:aszpar
اون دو روزو بازی کنیم بره تا FIFA 13 پوینت بزنیم روش...

سلام
خب برای انلاین بازی کردن باید کد انلاین پسس رو داشته باشی که با پوینت ها میتونی اون رو داشته باشی واسه اینکه پوینت رو بخری باید بری تو سایت های خرید ایرانی مثل ماتریکس گیم و اونجا 800 پوینت رو بخری بعد رفتی تو فیفا و به اینترنت وصل شدی از میخواد ریدم کد یا انلاین پسس رو داشته باشی که شما باید انلاین پسس رو بخری اول پوینت رو وارد میکنی که موقع خرید 800 پوینت اونجا نوشته چجوری واردش کنی بعد تو فیفا انلاین پسس رو انتخاب کردی از پوینت ها رو میخواد پوینت رو در قبال انلاین پسس میدی و دیگه تمام و میتونی بازی کنی یه فایل 100 کیلوبایتی دان میکنی و دیگه تمام و بازیتون اوریجینال میشه
تمام
راستی یه تایم تریل دوروزه داره اونو مصرف کن بعد برو بخرش

دیگه انلاین پس خریدن به این راحتی ها نیست باید 7 خان رستمو رد کنی =))

انلاین پس میخواد بده به سن گیر میده؟؟؟
چجوریاس یه توضیح کوچیک میدید؟؟؟
به هیچی گیر نمیده فقط 800 پوینت رو میگیره بعد یک چیز 100 کیلوبایتی باید دانلود کنی .و بعد تمام.
ولی الان دیگه این روش ارور میده باید کامپیوتر و ایکس باکس رو شیر کنی و با وی پی شن بخری .
برای اطلاع بیشتر برو این تاپیک

http://forum.bazicenter.com/thread63202/

اره میدونم ولی بهترین کار اینه که وایستید تا فیفا 13 بیاد بیشتر حال کنیم ولی خب یکی مثل من عشقش فوتباله واسش مهم نیست میمیرم تا این یه ماه یا دو ماه تموم شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or