قرار داغ FIFA 12 ! فقط حرفه ای ها !!!

بابا کجای فیفا برم ادتون کنم خسته شدم نمایشگرم ال سی دی نیست همون سی ار تی های قدیمی هست وگرنه اینقدر اذیت نمیدشم نمیتونم کلمات رو خوب بخونم تا ببینم خدا یه پولی میده بهمون بریم یه ال سی دی بخریم

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان:x
بچه های قدیمی باید من رو بشناسن;) فکر میکنم بیاد موندنی ترین مسابقات فیفا 10 رو به نام
NEW GENERATION CUP تو بازی سنتر زدم:>
سن و سالم هم کم نیست 31 سالم هست :)برای کل کل بازی نمیکنم ولی دوستانی که بازیشون خوب هست و حرفی برای گفتن دارن ADD کنن هم Ultimate Team میزنم هم Rank بدون کل کل و با رعایت ادب:|
راستی دوستانی که تو مسابقات 3D LG CUP که امسال بر گذار شد شرکت کردن هم حتما ADD کنن عجب مسابقاتی بود

MY GAMER TAG : Ghasedak

منتظر دوستان عزیز هستم ممنون

بچه های فیفا باز یه سوال داشتم ازتون
فیفا تو نسخه PC عجیب Delay داره ! من با پینگ زیر ۲۰۰ اصلا نمیتونم بازی کنم !
تو نسخه ۳۶۰ هم همینطور هستش ؟

راستش تا الان من سه چهار روزه بازی میکنم و شروع کردم مشکلی نداشتم بجز یه دفعه که اونم چون مودمم مجهز به روتر بود همزمان با کامپیوتر وجداگانه به سیستم وصل میشم برادرم باهاش کلا تو کلوبه و چت میکنه که اذیت کرد وگرنه من الان اکانتم اینترنت 64 کیلوبایت هست پینگم نسبت به اروپایها 250 تا 180 هست و لگ ندارم
ببین برنامه ای و فایروال انتی ویروس و ..... برنامه های که مرتبط با اینرنت هستند مشکلی ایجاد نمیکنه بعضی هاشون در حین اسفاده و سند و رسیو رو تحت نظر دارند که کمی مشکل زا هستند
موفق باشی

من کوچیک همتونم یه ذره فیفا بارمون هست دوست داشتید ادد کنید
yashar vamp
در ضمن خیلی کسایی رو میشناسم رنک جهانی ندارند اما حاضرم قسم بخورم 10 تا رنک 1 دنیا بازی داره
بازی فیفا مخصوصا تو رنکش خیلی بچه بازی شده همه میگن برد در هر شرایط از تو دفاع بزن زیر توپ و سو استفاده از باگ توپ گیری دفاع گرفته تا انواع و اقسام وقت کشی ها
من بازی کردم 6 تا خوردم اما از بازی لذت بردم بازی کردم بردم حریفو اصلا بهم حال نداده
ما میخواییم از بازی لذت ببریم بازی خوبی بکنیم
سینا جان امیدوارم هرجا هستی سالم و موفق باشی اما سبک بازیتو به عنوان یه دوست قبول ندارم
تو یه بازی به من 4 تا گل زد عین 4 تاشم کشید زیر توپ دفاعم سوتی داد(باگ توپ استاپ کردن دفاع) بدون هیچ زحمتی توپو ازم گرفتم زد تو گل
در عوضش منم گل زدم با 10 پاس و جا گذاشتن دفاعش گل زدم
نمیخوام غر بزنم بهونه بیارمکه باختم اما خودتون قضاوت کنید کدوم سبک سبکیه که دلچسبه بازی تیمی و پاسگاری یا گل زدن رو یه باگ و سو استفاده ازش؟

ســلام بــه هــمــه بــچـــه هــا گــل و اســاتــیــد فــیــفــا بــاز !

ایــن گــیــمــر تــگ بــنــده :
HamidReza8

اکــثــر اوقــات هــم Online هــســتــم
:x

بــرو بــریــــم
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or